Etymotic Gun Sport Pro professzionális füldugó

Etymotic Gun Sport Pro professzionális füldugó
150 000Ft
Nettó: 118 110Ft
Jelenleg a termék nincs készleten, hamarosan újra elérhető lesz webáruházunkban.
Etymotic Gun Sport Pro professzionális füldugóEtymotic Gun Sport Pro professzionális füldugóEtymotic Gun Sport Pro professzionális füldugóEtymotic Gun Sport Pro professzionális füldugóEtymotic Gun Sport Pro professzionális füldugóEtymotic Gun Sport Pro professzionális füldugóEtymotic Gun Sport Pro professzionális füldugó

Célkeresztben a jó hallás - szakértő hallásvédelem dörejártalom ellen

A sportlövők és vadászok tudják mennyire fontos a hallás védelme. A fegyverek által keltett zajterhelés impulzív jellege miatt a hallás azonnali károsodásának kockázata magas. Ami azt jelenti, hogy akár egyetlen lövés, robbanó zaj is halláskárosodást okozhat. Emellett az évek során is halmozódhat a dörejártalom okozta károsodás – például, aki sokat tartózkodik lőtéren - és lassan, szinte észrevétlenül alakul ki maradandó hallásveszteség.

A Gun Sport Pro professzionális elektromos zajvédő füldugó vadászok és sportlövők számára fejlesztették ki.Tökéletes védelmet nyújt a lövések során keletkező extrém zajterheléstől úgy, hogy közben zavartalanul kommunikálhat.

Ez a modern fülvédő a hallójáratba illeszkedik, így nem zavarja a sportlövőt lövés közben. Szemben a hagyományos fültokkal, ennek az eszköznek a használata során nincs kellemetlen izzadtság és fülledt érzés.

A GunSport PRO füldugó adaptív zajcsökkentő technológiával rendelkezik, amely automatikusan biztosítja a 25 db-es zajvédelmet. Mindezt csak akkor, ha a hang meghaladja a normál szintet. Dinamikus hallásvédelmet biztosítva, ugyanakkor lehetővé teszi a háttérbeszélgetés érthetőségét a lőtér zajában.


Főbb jellemzők:


• Digitális, azonnali zajvédelem (akár 25 dB)
• Azonnal használható készülék, 7 féle cserélhető dómmal
• Kényelmes, apró méretű készülék
• Kommunikációt segítő funkciók: állítható beszédhang erősség és éleshallás funkció – akár 5x-ös erősítés

Gyártó
Etymotich Research, Inc