A hallás szakértője

Pluggerz PRO - Füldugó barkácsoláshoz

Dolgozzon biztonságosan, védje hallását is!

Professzionális hallásvédőnk az üzlethelyiség követelményeihez igazodik. Legyen szó univerzális vagy testreszabott hallásvédőről, mindig van megfelelő megoldás a hangos zaj elleni védelemre. A Pluggerz Pro kiszűri a káros zajokat, miközben a riasztások hallhatóak maradnak.

Pluggerz PRO - Füldugó barkácsoláshoz
5 990 Ft
Nettó: 4 717 Ft
Pluggerz PRO - Füldugó barkácsoláshoz Pluggerz PRO - Füldugó barkácsoláshoz Pluggerz PRO - Füldugó barkácsoláshoz Pluggerz PRO - Füldugó barkácsoláshoz

Zajvédő füldugó kifejezetten otthoni barkácsoláshoz.

A Pluggerz Pro füldugókat a házban és annak környékén végzett munkákhoz, illetve zajos környezetben végzett munkákhoz fejlesztették ki.


Hallása megóvásának fontos részét kell képeznie életünknek. Mindennapjaink során kerülhetünk olyan élethelyzetekbe, amikor zajártalom érhet, akár tudtunk nélkül is. Ezeknek a kiküszöbölésére szolgálnak a PLUGGERZ füldugók, amelyek egyedi szűrőik segítségével csak azokat a hangokat és hangerő szinteket szűri ki, amire aktuálisan szükségünk van.

Nem mindenkinek jár a hobbija zajjal, ám akinek igen, annak érdemes odafigyelni hallásának védelmére! A zajártalom helyrehozhatatlan károkat okozhat a hallásban.
A Pluggerz Hobby egyedülálló hangszűrővel rendelkezik, amely a káros zajokat biztonságos szintre csökkenti, így nyugodtan élvezheti az is a hobbiját, aki hangos munkaeszközökkel dolgozik közben. Ráadásul használatakor a kommunikációt semmi nem gátolja, hiszen beszélgetőpartnerét maradéktalanul hallani fogja. Puha, szilikon anyaga akár az egész napos használatot is lehetővé teszi.

A Pluggerz füldugók kiváló minőségű füldugók minden elképzelhető helyzethez. Testreszabott hallásvédelem a tökéletes illeszkedés érdekében, két méretben. A Pluggerz füldugók egyedi szűrővel rendelkeznek, amely a kívánt szintre csökkentik a zajt, miközben továbbra is a hatékony kommunikációt biztosítják. 

A hallása értékes, ezért nagyon vigyáznia kell rá.

Csillapítás: 24 dB

Gyártó
Comfoor B.V.