A hallás szakértője

Pluggerz MUSIC

A Uni-Fit Music füldugók lehetővé teszik, hogy fesztiválokon, koncerteken és rendezvényeken élvezhesse a zenét, miközben hallása jól védett. A füldugók hipoallergén szilikon anyagból készültek, és több mint 100 alkalommal használhatók. A praktikus tárolótáskának köszönhetően bárhová elvihetők. Pluggerz MUSIC
5 990 Ft
Nettó: 4 717 Ft
 Pluggerz MUSIC  Pluggerz MUSIC  Pluggerz MUSIC  Pluggerz MUSIC

Zajvédő füldugó koncertekre, bulikba és más élethelyzetekbe, ahol a hangos zene károsíthatja hallását.

A "Music" Pluggerz füldugók olyan hallásvédők, amelyek egyedi zeneszűrővel rendelkeznek, amely kiszűri a káros hangokat anélkül, hogy veszélyeztetné a zene élvezetét. Így tompíthatja a hangokat, és még mindig élvezheti a zenét!


Hallása megóvásának fontos részét kell képeznie életünknek. Mindennapjaink során kerülhetünk olyan élethelyzetekbe, amikor zajártalom érhet, akár tudtunk nélkül is. Ezeknek a kiküszöbölésére szolgálnak a PLUGGERZ füldugók, amelyek egyedi szűrőik segítségével csak azokat a hangokat és hangerő szinteket szűri ki, amire aktuálisan szükségünk van.

Élvezze a zenehallgatást, miközben védi füleit! Egy hangos koncert helyrehozhatatlan károkat okozhat hallásában. A PLUGGERZ Music fülhallgatók egyedi hangszűrőt tartalmaznak, amely a túlzottan magas zajszintet biztonságos szintre csökkenti, a hang minőségének romlása nélkül. A szűrő a beszédhangot maradéktalanul átengedi, így a társaság része maradhat a füldugó viselésével is. Antiallergén szilikon anyag kényelmes viseletet biztosít hosszabb időtartamon át.

A Pluggerz füldugók kiváló minőségű füldugók minden elképzelhető helyzethez. Testreszabott hallásvédelem a tökéletes illeszkedés érdekében, két méretben. A Pluggerz füldugók egyedi szűrővel rendelkeznek, amely a kívánt szintre csökkentik a zajt, miközben továbbra is a hatékony kommunikációt biztosítják. 

A hallása értékes, ezért nagyon vigyáznia kell rá.

Csillapítás: 22 dB

Gyártó
Comfoor B.V.