A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123
Implant ügyfélszolgálat
+36-30/691-9637

Illeszték tisztító pezsgőtabletta

Illeszték tisztító tabletta az illesztékek külsejének tisztítására és fertőtlenítésére. Segítségével az illeszték karbantartható és élettartama megnövelhető.

Illeszték tisztító pezsgőtabletta
1 000 Ft
Nettó: 787 Ft

Lépjen be a hallókészülék illeszték tisztaságának új korszakába az OtoVita illeszték tisztító pezsgőtablettával. A kényelem és hatékonyság egyedülálló kombinációja, amely a fülilleszték minden részét ragyogóvá teszi.

A hallókészülék illesztékének tisztítása soha nem volt még ilyen könnyű és hatékony. Az illeszték tisztító pezsgőtabletta gyorsan feloldódik és azonnal belekezd a munkába, hogy eltávolítsa a lerakódott szennyeződéseket, zsírokat és káros anyagokat. Mindössze pár pillanat és az illeszték újra ragyogni fog a tisztaságtól és a frissességtől. Ez a fejlett formula nem csak hatékony, hanem rendkívül kíméletes is. Az pezsgőtabletta gondoskodik arról, hogy az illeszték minden része biztonságban maradjon, miközben alaposan és gyorsan tisztít.

Használata rendkívül egyszerű és élvezetes. Dobja bele a tablettát egy tál vízbe, majd miután az teljesen feloldódott helyezze az illesztéket a vízbe. Lépjen hátra, és figyelje, ahogy a varázslatos buborékok elkezdenek dolgozni, eltüntetve a szennyeződéseket.

Válassza az OtoVita illeszték tisztító pezsgőtablettát, és engedje, hogy a buborékok dolgozzanak Ön helyett!

A doboz 7 db pezsgőtablettát tartalmaz.

Gyártó
Dreve
Darab
7 db
Ajánlott termékek
Illeszték tisztító fonal, egyéni illesztékhezAkció
DryCaddy Szárító tégely
Cedis fertőtlenítő kendő

Cedis fertőtlenítő kendő

Nincs raktáron
2 200 Ft