A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Gél Cedis Aloe

Hallókészülékviselők számára kifejlesztett aloé vera tartalmú készítmény, könnyen felszívódik a bőrön. Ápolja a fül bőrfelületét, és védi a hallójáratot.

Gél Cedis Aloe
1 500 Ft
Nettó: 1 181 Ft

Ismerje meg a kényelem és gondoskodás találkozását a Cedis Aloe gélben, mely tökéletes választás a hallókészüléket viselők számára!

A füleink minden nap kitettek a külvilág hatásainak és még inkább, ha rendszeresen használunk hallókészüléket. A bőrünk folyamatos ápolást és hidratálást igényel ahhoz, hogy egészséges és komfortos maradjon. Ebben a folyamatban segít a Cedis Aloe gél, amely a természet erejét és a modern tudományt hozza el önnek.

A Cedis Aloe gél egy gondosan összeállított formula, amelynek középpontjában a tiszta és természetes aloe vera áll. Az aloe vera híres hidratáló és nyugtató tulajdonságairól, amelyek segítenek megőrizni a bőr nedvességtartalmát és enyhítik a feszültséget. Ezenkívül a gélben található speciális összetevők segítenek megelőzni a bőrirritációt és bármilyen kellemetlenséget.

A gél könnyű textúrája és gyors felszívódása miatt rendkívül könnyen használható. Egyszerűen vigye fel a Cedis Aloe gélt a fülkagylókra és a hallójáratok környékére, majd finoman masszírozza be. Élvezze az azonnali frissesség érzését és a bőre simaságát.

Legyen részese a mindennapi rituálénak, amely ellazítja és megújítja érzékeit. Fedezze fel a Cedis Aloe gél erejét, és adjon új dimenziót a hallókészülék viselésének élményéhez!

Gyártó
Egger
Ajánlott termékek