A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123
Implant ügyfélszolgálat
+36-30/691-9637

Cedis fertőtlenítő kendő

A hallókészülék és a fülilleszték külső letisztítására szolgál. Fertőtlenítő (bactericid, fungicid, virucid) hatása miatt napi használata javasolt.

Cedis fertőtlenítő kendő
2 200 Ft
Nettó: 1 732 Ft

Fedezze fel a forradalmi Cedis fertőtlenítő kendőt, az ideális megoldást hallókészüléke és az illeszték tisztításához és fertőtlenítéséhez!

A Cedis fertőtlenítő kendő kifejezetten a hallókészülékkel élők számára lett kifejlesztve, hogy a lehető legkíméletesebb, mégis hatékony tisztítást biztosítson. A termék használata rendkívül egyszerű. Csak vegye elő a Cedis kendőt, és óvatos mozdulatokkal törölje át hallókészüléke felületét. A kendő gyorsan felszívja a szennyeződéseket és hozzájárul a készülék hosszabb élettartamához.

Ne hagyja, hogy a kosz és a baktériumok ellepjék hallókészülékét! Ezek nem csak az egészségére lehetnek károk hatással, de negatívan befolyásolhatják készülékének a működését is. Válassza a Cedis fertőtlenítő kendőt, és tartsa tisztán és frissen hallókészülékét napról napra. Élvezze a tiszta hangzást és a higiénikus használatot a Cedis innovatív megoldásával!

Vákuumcsomagolásban és praktikus adagolódobozban a könnyebb használatért.

Egy doboz 25 db nedves törlőkendőt tartalmaz.

Gyártó
Egger
Ajánlott termékek
Illeszték tisztító fonal, egyéni illesztékhezAkció
DryCaddy Szárító tégely
Tisztító spray

Tisztító spray

Elérhető
2 500 Ft