A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

RC-P távirányító

A távirányító egy rendkívül kifinomult eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a hallókészülékét szinte varázsütésre irányítsa akár 1 méter távolságból is.

RC-P távirányító
30 000 Ft helyett
15 000 Ft
Nettó: 11 811 Ft

Üdvözöljük az intelligens irányítás világában a RC-P távirányítóval, a kényelem és precizitás tökéletes ötvözésével, amely lehetővé teszi, hogy a hallókészülékét könnyen és gyorsan irányíthassa kompromisszumok nélkül.

Az egyszerű kezelőfelület és a könnyen elérhető gombok garantálják, hogy mindig pontosan azt az élményt élvezhesse, amire vágyik. Billentyűzárral van ellátva, így kiküszöbölhető a véletlen programváltás. Állítsa be a hangerőt, válassza ki a kívánt programot, vagy kapcsolja ki a készüléket anélkül, hogy a füléhez kellene nyúlnia. Az Ön kényelme érdekében lehetőség van arra is, hogy az RC-P távirányítót a nyakába akassza. Biztonságosan használhatja, valamint megóvhatja távirányítóját a sérülésektől a védőtok használatával.

Fedezze fel a kényelem és a precizitás új világát a RC-P távirányítóval és irányítsa a hallókészülékét olyan módon, ahogyan még soha nem tapasztalta!

Elem: Az RC-P távirányító CR2 típusú elemet használ.

Gyártó
Sonic Innovation Inc.
Használható
Elem: Az RC-P távirányító CR2 típusú elemet használ.
Ajánlott termékek