A hallás szakértője

Rayovac Prémium 10 cink-levegő hallókészülék elem

Egyetlen hallókészülék elem sem bírja tovább*

ÚJ Sound Fusion™ technológia. Az erő, a teljesítmény és a megbízhatóság tökéletes kombinációja. A RAYOVAC új formulája és gyártási folyamata még többet nyújt azoknak, akiknek a kiemelkedő teljesítmény fontos.

Rayovac Prémium 10 cink-levegő hallókészülék elem
1 140 Ft
Nettó: 898 Ft
Raktáron
Válasszon kiszerelést!
1 db 1 140 Ft 4 db4 560 Ft helyett3 870 Ft 8 db9 120 Ft helyett6 900 Ft
Szettben olcsóbb! Válassza akciós szett ajánlatainkat!
Rayovac Prémium 10 cink-levegő hallókészülék elemRayovac Prémium 10 cink-levegő hallókészülék elemRayovac Prémium 10 cink-levegő hallókészülék elemRayovac Prémium 10 cink-levegő hallókészülék elemRayovac Prémium 10 cink-levegő hallókészülék elemRayovac Prémium 10 cink-levegő hallókészülék elemRayovac Prémium 10 cink-levegő hallókészülék elemRayovac Prémium 10 cink-levegő hallókészülék elem

A RAYOVAC® a hallásgondozó szakemberek és a fogyasztók kedvenc márkája világszerte. A hallókészülékek világában szerzett 110 éves szakértelem, valamint a folyamatos innovációra és fejlesztésre irányuló törekvés azt jelenti, hogy a RAYOVAC® hallókészülék-elemek a minőség szinonimája.

Hallójárati és fül mögötti készülékekhez javasolt hallókészülék elem.

A cink-levegő elven működő elem révén nem kell tartani bármi féle savas anyag károsító hatásától. A Rayovac legújabb fejlesztése az Active Core Plus air optimisation technológiával, mellyel az elem teljes élettartama során folyamatos, minőségi teljesítményt képes leadni így elkerülve a hang torzítását. Az elem csomagolása újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból készült. Az elem aktivizálódásához a védő fólia eltávolítása után egy percig várni kell.

ÚJ Sound Fusion™ technológia. Akár 9%-kal hosszabb akkumulátor-üzemidő**, akár 5 órányi vezeték nélküli adatfolyam*** és kiváló teljesítmény széles hőmérséklet-tartományban.

Az ÚJ Sound Fusion™ technológia a következőket tartalmazza:

Magas vezetőképességű fúzió

Minden elem estében a polimer hálózat forradalmi fejlesztése megnövelt katódkapcsolatot biztosít ennek köszönhetően több helyet biztosít az aktív összetevőknek a teljesítmény fokozásához.

Megnövekedett univerzális teljesítmény

Széles hőmérséklet-tartományban nagyobb cellastabilitásra tervezett Sound Fusion™ technológia még egyenletesebb teljesítményt biztosít.

Új gyártási folyamat

Az innovatív kombináció javítja az anódreakció hatékonyságát, így segít maximalizálni minden egyes elem alkotórészeit. 

 

A RAYOVAC® innovatív EXTRA™ Premium elemek egy sor innovatív és felhasználóbarát funkciót illetve előnyt kínál Önnek.

A hallókészülék-technológia fejlődésével az őket tápláló elemeknek ugyanolyan kifinomultaknak kell lenniük, mint magának a készüléknek. A RAYOVAC® elemek csúcstechnológiás energiával töltik fel azokat a pillanatokat, amelyekért mindannyian élünk.

A RAYOVAC® mindig is vezető szerepet töltött be ezen a területen, és továbbra is iparági mércét állítunk a tervezés, a technológia és a teljesítmény terén.

Korszerű Design és Technológiai Intézetünkben működő globális kutató- és fejlesztőcsapatunk fáradhatatlanul dolgozik a hallókészülék-elemek kapacitás határainak feszegetésén, folyamatosan újítanak, és biztosítják, hogy a RAYOVAC® elemek mindig jobban működjenek, miközben a minőségben kompromisszumot soha nem kötünk, hogy ügyfeleink mindig a legjobbat kapják.

A jövőben – akárcsak a jelenben – a RAYOVAC® elkötelezett amellett, hogy megőrizze piacvezető pozícióját azáltal, hogy folytatja a fejlesztések a technológiai és a felhasználóbarát csomagolás terén.

Hosszú fülek
Úgy tervezték, hogy segítse a felhasználót az elem könynebb kezelésében, miközben minden fül egyedi színkóddal van ellátva az egyszerű azonosítás érdekében.

Biztos tárolás
A vastag és tartós külső burkolat könnyebb kezelhetőséget biztosít. Ezenkívül továbbfejlesztettburkolatok biztosítják, hogy az elemek biztonságos szállítását és tárolását.

Új levegőoptimalizáló rendszer
Mivel a cinkelemek oxigént használnak az aktiváláshoz, ez az új, tartós kialakítás hatékonyabban használja fel a levegőt, hogy egyenletes teljesítményt nyújtson minden időjárási körülmény között.

Kiválóan tervezve
Új, strapabíró elemeink még hosszabb ideig tartó teljesítményt nyújtanak, és azt a megbízhatóságot kínálják.

Aktiválás és használat
Távolítsa el és dobja ki a levegőnyílásokat fedő műanyag fület. Hagyja állni az elemet egy percig, hogy biztosítsa a megfelelő működést.

Termékadatok

Névleges feszültség 1,45 volt
Megnevezés IEC : PR70
ANSI: 7005ZD

Súly 0,31 gramm (0,011 uncia)
Térfogat 0,08 cc (0,005 köb hüvelyk)

Üzemi hőmérséklet
-10 °és 50 °között
(14°F – 122°F)

Környezetvédelem

Az elemek nem tartalmaznak hozzáadott higanyt. 

 

IEC/ANSI szabvány

90 óra – 1 mA háttér, 5 mA 100 ms impulzus, 2 óránként egyszer, 12 óra/nap – 1,05 V 21°C-on (70°F) és 50% R.H.

 

Következő szabványoknak felel meg
IEC 60086-1, IEC 60086-2
ANSI C18.1M 1. és 2. rész

 

 Csak RAYOVAC® márka. ANSI/IEC teljesítménytesztek alapján.

** ROV-akkumulátorok, 312-es méret a vezető versenytárshoz képest az IEC vezeték nélküli teszt alapján, tesztelve: 2021. június – 2021. szeptember, 8 hónapos kor felett.

*** ROV-akkumulátorok, 312-es méret a vezető versenytárssal szemben az IEC vezeték nélküli teszt alapján, tesztelve: 2021. június – 2021. szeptember, 8 hónapos kor felett.
Feszültség
1.45 V
Gyártó
Rayovac
Típus
Cink-levegő
Kiszerelés
1 db