A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123
Implant ügyfélszolgálat
+36-30/691-9637

Részvételi feltételek | Victofon 0 Ft-os* hallókészülék próba

 1. A hallókészülék tesztelést egy ingyenes hallásvizsgálat előzi meg.
 2. Csak halláscsökkenéssel rendelkező egyén tesztelhet hallókészüléket.
 3. A Victofon Kft. fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben a próbahordásra kiadott hallókészülékért kauciót kérjen. A kaució mértéke nem haladhatja meg a NEAK árlista alapján a hallókészülék teljes árát.
 4. A hallókészülék megvásárlása esetén a kaució beleszámít a vételárba.
 5. A hallókészülék próbahordás utáni visszaadása esetén – amennyiben a hallókészülék nem sérült – a teljes kaució visszajár.
 6. Sérülés vagy elvesztés esetén a „Hallókészülék próbahordási megállapodás” megfelelő rendelkezései az irányadóak.
 7. Az akció a készlet erejéig, de maximum 2022. április 1-től, 2022 június 30-ig tart.
 8. A 2 hetes tesztelési időszak INGYENES.
 9. A hallókészülék kiválasztását egy ingyenes és teljes körű hallásvizsgálat előzi meg.
 10. A hallásvizsgálatot audiológus szakembereink végzik.

 

Milyen egy hallásvizsgálat a Victofonnál?
Hallásvizsgálat alatt a részletes hallás és beszédértés vizsgálatot értjük, melyet objektív hallásvizsgálatokkal is kiegészítünk.

A vizsgálat erre a célra kialakított hangszigetelt csendes kamrában/fülkében történik, melyet szakképzett audiológus szakasszisztens végez. A csendes kamrában végzett hallásvizsgálat és a hozzá kapcsolódó középfül vizsgálatok fájdalommentesek.

A felmérés eredményeire támaszkodva kollégáink teljeskörű képet kapnak hallásáról és olyan hallókészüléket javasolnak Önnek, mely az egyedi hallásproblémájára a legjobb megoldást nyújtja.

A vizsgálat:

 • ingyenes,
 • körülbelül fél órát vesz igénybe,
 • semmiféle fájdalommal, kellemetlenséggel nem jár,
 • kötelezettséget nem von maga után.

 

„A 0 Ft-os összeg a 2 hetes próbahordásra vonatkozik. A hallókészülék próbahordást egy ingyenes hallásvizsgálat előzi meg. Csak halláscsökkenéssel rendelkező személy próbálhat ki hallókészüléket.

A Victofon Kft. fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben a próbahordásra kiadott hallókészülékért kauciót kérjen. A kaució mértéke nem haladhatja meg a NEAK árlista alapján a hallókészülék teljes árát.

A hallókészülék megvásárlása esetén a kaució beleszámít a vételárba. A hallókészülék próbahordás utáni visszaadása esetén – amennyiben a hallókészülék nem sérült – a teljes kaució visszajár. Sérülés vagy elvesztés esetén a „Hallókészülék próbahordási megállapodás” megfelelő rendelkezései az irányadóak.

Az akció a készlet erejéig, de maximum 2022. június 30-ig tart.

** A Victofon Kft. által 2020. decemberében készített felmérés alapján: 97%-a elégedett az ügyfélfogadótér kialakításával, 98%-a elégedett a várakozási idő hosszával, 98%-a megfelelőnek tartja az audiológus szakmai felkészültségét, 99%-uk kedvesnek és segítőkésznek tartja az audiológust. 83%-a elégedett a Victofon Kft-nél vásárolt hallókészülékével