Nagykövet ügyfél program

A Victofon ajánlása most duplán kifizetődő

A Victofon ajánlása most duplán kifizetődő

Legyen Ön is A HALLÁS NAGYKÖVETE!

A lakosság 10%-nak van valamilyen fokú halláscsökkenése. A kor előrehaladtával egyre nagyobb ennek a kockázata, ezért 50 év felett mindenkinek érdemes évente egyszer ellenőriztetnie hallását. A 65-75 éves korosztály, körülbelül egynegyedét, míg a 75 év feletti korosztály mintegy háromnegyedét érinti valamilyen fokú halláscsökkenés*.

Küldetésünk, hogy minden 50 év feletti részt vegyen hallásszűrésen, és minden hallássérülthöz eljussanak a Victofon által kínált megoldások, amelyek segítséget nyújtanak hallásproblémájukon.

Segítsen visszaadni másoknak is a hallás örömét! Ajánlja szeretteinek, hogy ellenőriztessék hallásukat!

Most a hallásvizsgálatra ajánlót és az ajánlottat is megjutalmazzuk!

Ki lehet ajánló, ajánlott?

Ajánló: A résztvevő Victofon Hallásvizsgáló egyikében saját ügyfélként regisztrált természetes személy, akinek az ajánlása útján egy másik természetes személy (Ajánlott) részt vesz ingyenes hallásvizsgálaton.

Ajánlott: az az 50 év feletti természetes személy, aki jelenleg nem a Victofon Kft. ügyfele és a jelentkezéstől számított 1 éven belül nem vett részt hallásvizsgálaton cégünknél. Valamint a Nagykövet Ügyfél program keretében (online vagy személyesen) érvényesen kitöltött ajánlókártyát adott le az Ajánló ajánlása alapján.

Milyen jutalmat kap az ajánlásáért az ajánló (a Victofon Kft. ügyfele)?

Amennyiben a Nagykövet ügyfél programon keresztül az ajánlott részt vesz ingyenes hallásvizsgálaton, az ajánló egy 1.000 Ft-os (országos hálózattal rendelkező drogéria) ajándékkártyát kap. Az ajándékot a sikeres halásvizsgálatot követően, 10 munkanapon belül postai úton kapja meg a megadott levelezési címre.

Milyen jutalmat kap az ajánlott?

Amennyiben a Nagykövet ügyfél programon keresztül az ajánlott részt vesz ingyenes hallásvizsgálaton, az ajánlott egy 1.000 Ft-os (országos hálózattal rendelkező drogéria) ajándékkártyát kap. Az ajándékot a sikeres halásvizsgálatot követően, 10 munkanapon belül postai úton kapja meg a megadott levelezési címre. Az ajándékra az ajánlott és az ajánló is csak az ajánlást követően jogosult.

Az "Ajánló" (a Victofon Kft. ügyfele) további kedvezményben is részesülhet, amelyről bővebb tájékoztatást a résztvevő audiológiákon kaphat.

Mikor sikeres az ajánlás?

Az ajánlást csak pontosan kitöltött, olvasható (nem online jelentkezés esetén) és valós adatokkal fogadjuk el. Nem online jelentkezés esetén az ajánló és az ajánlott aláírása is szükséges. Az ajánlás akkor sikeres, ha a Nagykövet ügyfél program keretein belül ajánlott személy részt vesz ingyenes hallásvizsgálaton, amely az ajánlást követő 3 hónapon belül megtörtént.

Hogyan tud jelentkezni?

A jelentkezést az "Ajánló" és az "Ajánlott" is megteheti a megfelelő adatok birtokában online az űrlap kitöltésével és személyesen az audiológián. Az "Ajánlott" a személyes ajánlókártya aláírásával elfogadja, hogy a Victofon Kft. megkeresheti hallásvizsgálatra történő időpont egyeztetés vagy egyéb marketing anyagokkal.

A programban való részvételről tájékozódjon audiológusánál.

*www.webbeteg.hu/cikkek/ful-orr-gegeszet/1419/a-nagyothallas-okai

Adatkezelés

A programban való jelentkezéssel az ajánló és az ajánlott is elfogadja a Victofon Kft. adatkezelési szabályzatát. A jelentkező (ajánló vagy ajánlott) nyilatkozik arról, hogy a másik felet (ajánlót vagy ajánlottat) tájékoztatja, illetve biztosítja arról, hogy a Victofon Kft. személyes adatait kizárólag a célzott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges módon és mértékben használja fel, személyes adatokat nem rendszerez és nem dolgoz fel, más részére nem teszi hozzáférhetővé.

Online nagykövet ügyfél ajánlókártya

Jelentkezzen pár perc alatt Nagykövet Ügyfélnek az alábbi űrlap segítségével. A jelentkezéshez az ajánló és az ajánlott adatai is szükségesek:

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező