A hallás szakértője

Nagykövet ügyfél program

Legyen a hallás Nagykövete, ajándékozza meg az Önnek legfontosabbakat a hallás örömével!

Legyen a hallás Nagykövete, ajándékozza meg az Önnek legfontosabbakat a hallás örömével!

Ajánlja figyelmükbe díjmentes hallásvizsgálatunkat, és mi ajándékkártyával lepjük meg Önt és az Ajánlottat!

Ajánlásával mindenki nyer!

Szerettei díjmentesen ellenőriztethetik hallásukat, ráadásul Önt és az ajánlott személyt is 1.000 Ft értékű utalvánnyal ajándékozzuk meg.

Sőt! Ön, mint Ajánló, további kedvezményben is részesülhet, amelyről bővebb tájékoztatást a résztvevő audiológiákon kaphat.

Ilyen egyszerűen működik az ajánlás

Ajánljon minket tovább! Töltse ki a lenti űrlapokat, hogy az Ön által ajánlott személy e-mailben értesülhessen díjmentes hallásvizsgálatunkról.

Ajánlás után a lehető legrövidebb időn belül megtörténik a hallásvizsgálat.

A hallásvizsgálat befejezését követően Önnek és az ajánlott személynek egyenként 1x1.000 Ft értékű ajándékkártyát küldünk postai úton, így köszönve meg a Hallásnagykövet programban való részvételüket.

Ki lehet Ajánló és Ajánlott?

Ajánló

lehet, ha Ön saját ügyfelünkként regisztrált természetes személy, és az ajánlása útján egy másik természetes személy (Ajánlott) részt vesz ingyenes hallásvizsgálatunkon.

Ajánlott

 az a természetes személy lehet, aki 50 év feletti, jelenleg nem a Victofon Kft. ügyfele, a jelentkezéstől számított 1 éven belül nem vett részt nálunk hallásvizsgálaton, valamint az ajánlás következtében érvényesen kitöltött űrlapot visszajuttatta hozzánk.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapokat!

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

Azáltal, hogy több ismerősének ajánlja díjmentes hallásvizsgálatunkat, megtöbbszörözheti ajándékkártyáinak a számát!

Gyakran ismételt kérdések

Mikor sikeres az ajánlás?

Az ajánlást csak pontosan kitöltött és valós adatokkal fogadjuk el. Az ajánlás akkor sikeres, ha a Nagykövet ügyfél program keretein belül az ajánlott személy nem volt korábban a Victofon Kft. ügyfele és az ajánlott részt vesz egy ingyenes hallásvizsgálaton, amely az ajánlást követő 3 hónapon belül megtörténik.

 

Milyen jutalmat kap az ajánlott és az ajánló?

 Amennyiben a Nagykövet ügyfél program keretében az ajánlott részt vesz egy ingyenes hallásvizsgálaton, az ajánlott és az ajánló is kap egy 1.000 Ft-os (országos hálózattal rendelkező drogéria) ajándékkártyát.
Az ajándékot a sikeres halásvizsgálatot követően, 14 munkanapon belül postai úton kapja meg a megadott levelezési címre. Az ajándékra az ajánlott és az ajánló is csak a sikeres ajánlás feltételeinek meglétét követően jogosult.

Az "Ajánló" (a Victofon Kft. ügyfele) további kedvezményben is részesülhet, amelyről bővebb tájékoztatást a résztvevő audiológiákon kaphat.

Adatkezelés
A programban való jelentkezéssel az Ajánló és az Ajánlott is elfogadja a Victofon Kft. adatkezelési szabályzatát. A jelentkező (Ajánló vagy Ajánlott) nyilatkozik arról, hogy a másik felet (Ajánlót vagy Ajánlottat) tájékoztatja, illetve biztosítja arról, hogy a Victofon Kft. személyes adatait kizárólag a célzott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges módon és mértékben használja fel, személyes adatokat nem rendszerez és nem dolgoz fel, más részére nem teszi hozzáférhetővé.