Zsebelje be ajándékát most!

Vegyen részt teljeskörű és ingyenes hallásvizsgálatunkon és mi egy különleges ajándékkal lepjük meg! 2023. június 30-ig minden ingyenes hallásvizsgálatunk mellé egy BPA mentes sportkulacsot adunk ajándékba.

Aggódik hallása állapota miatt és ellenőriztetné azt, vagy épp családtagjai noszogatják már egy ideje, hogy látogasson el egy hallásvizsgálatra, mert sokszor visszakérdez a beszélgetések közben? Akkor ne habozzon, regisztráljon ingyenes hallásvizsgálatunkra, melyet az Önhöz legközelebbi hallásvizsgálónkban tapasztalt szakembereink végeznek el. A vizsgálat során gondosan felmérjük a hallása állapotát, és segítünk megtalálni az Ön egyedi hallásproblémájához legjobban illő megoldást. Siessen ez a lehetőség csak 2023. június 30-ig él!

MÉRJE FEL HALLÁSA ÁLLAPOTÁT ÉS MI MEGLEPJÜK EGY SPORTKULACCSAL

Aktív életmódot folytat, aminek szerves része a mozgás? Akkor biztosan tudja, hogy a nyári melegben kiemelten fontos, hogy megfelelő mennyiségű folyadék utánpótlás azért, hogy teste hidratált és egészséges maradjon.

Használja szomjoltásra ezen a nyáron a hermetikusan záródó, könnyű, könnyen tisztítható és strapabíró BPA mentes sportkulacsunkat, melyet most 2023. június 30-ig minden hallásvizsgálat mellé ajándékba adunk! 

Tudta? Egészsége megőrzéséhez a rendszeres testmozgás mellett az évenkénti hallásvizsgálat is hozzájárul. Hogy mégis hogyan? A halláscsökkenés általában egy lassú és folyamatosan romló állapot, amit sokan nem is vesznek észre időben. A rendszeres hallásvizsgálat éppen ezt a nehezen felismerhető folyamatot teszi láthatóvá. Az időben észlelt halláscsökkenés pedig eredményesen kezelhető! 

Tegye az egészségét az első helyre idén nyáron! Jelentkezzen most, hogy az ingyenes hallásvizsgálatot követően az Öné lehessen ajándékként BPA mentes sportkulacsunk! 

Zsebelje be ajándékát most! 

Vegyen részt teljeskörű és ingyenes hallásvizsgálatunkon és mi egy különleges ajándékkal lepjük meg Önt! 2023. június 30-ig minden ingyenes hallásvizsgálatunk mellé egy hermetikusan záródó, könnyű, könnyen tisztítható és strapabíró BPA mentes sportkulacsot adunk ajándékba.

Az űrlap kitöltését követően kollégáink szinte azonnal felveszik Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

Csúcstechnológiás hallókészülékeink csak Önre várnak, hogy végre kipróbálja őket! Jelentkezzen most ingyenes hallásvizsgálatra! 

ok, amiért érdemes jelentkeznie 

100% ingyenes hallásvizsgálat

kötelezettségektől mentes

a próbahordást teljes körű hallás- és beszédértés vizsgálat előzi meg

biztonságos vizsgálat, maximális higiénia

a legmodernebb, szinte láthatatlan modellek széles kínálatából választhat

testre szabott tanácsadással segítjük Önt

hallókészülékünket mindennapi körülmények között is kipróbálhatja

egyeztetett időpont - nincs sorbanállás

Várjuk azok jelentkezését, akik

hallókészülékkel élnek, és minimum 6 éve használják azt
vagy nem rendelkeznek ugyan hallókészülékkel mégis úgy érzik, a megfelelő
modell megtalálása minőségi változást hozna a mindennapjaikba

Mi várható jelentkezését követően?

  1. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  2. Megbeszéljük a felmerülő kérdéseket, illetve a hallásvizsgálat helyét és idejét.
  3. A szakszerű hallásvizsgálatot és egyéni tanácsadást követően közösen kiválasztjuk és beállítjuk az Önnek legoptimálisabb hallókészüléket.
  4. A próbahordási megállapodás aláírása után megkezdheti a díjmentes próbahordást, és ezáltal az újfajta élmények gyűjtését.

Próbálja ki, milyen az élet Victofon hallókészülékkel!

Erre pedig hagyunk Önnek elegendő időt. Annak kiderítése, hogy a hallókészülék megfelel-e az Ön igényeinek, időigényes.
Érdemes sokféle élethelyzetben és környezetben viselnie azt — ezért van a próbahordás.
Hiszünk benne, hogy ez idő alatt minőségbeli változást fog tapasztalni!

Fontos számunkra, hogy a hallássérülteket bevonjuk a halló társadalomba.
Testre szabott hallókészülékeink szebbé tehetik a mindennapjait. Így újra

osztozhat a családi programok örömeiben

élvezheti a baráti beszélgetéseket

könnyű lesz a családdal az online kapcsolattartás

kényelmes a telefonálás

élvezetes a televíziózás

aktív részese lehet a munkahelyi megbeszéléseknek

új élményekre tehet szert

örömteli lehet a bevásárlás

*Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2023.06. 30-ig tart. A sportkulacsot az ingyenes hallásvizsgálat elvégzését követően kapja meg az érdeklődő. További infoemációkról személyesen hallásvizsgálóinkban, a www.victofon.hu weboldalon, valamint a +36 30 516 8024 telefonszámon tájékozódhat. 

A sportkulacsra az érdeklődő a sikeres hallásvizsgálat elvégzése után jogosult. Egy érdeklődő 1 db sportkulacsra jogosult a promóciós időszakban az elvégzett hallásvizsgálat számától függetlenül. A kulacs pénzre át nem váltható.

A kampányban nem vehet részt az:

  • akinek 6 éven belül van hallókészüléke,
  • és 50 év alatti.

A Victofon Kft. fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben a próbahordásra kiadott hallókészülékért kauciót kérjen. A kaució mértéke nem haladhatja meg a NEAK árlista alapján a hallókészülék teljes árát. A hallókészülék megvásárlása esetén a kaució beleszámít a vételárba. A

hallókészülék próbahordás utáni visszaadása esetén – amennyiben a hallókészülék nem sérült – a teljes kaució visszajár. Sérülés vagy elvesztés esetén a „Hallókészülék próbahordási megállapodás” megfelelő rendelkezései az irányadóak.