Tökéletes hallás minden élethelyzetben

Szeretné, ha minden helyzetben a legjobb hallásélményt élhetné át? Ráadásul mindezt feltűnésmentesen és természetes hangzással? Ez napjainkban már nem lehetetlen! A modern hallókészülékek ma már diszkrét, modern kialakítással rendelkeznek és még okosak is.
Tökéletes hallás minden élethelyzetben

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

Modern hallókészülékeink számos hasznos funkcióval és tudással vannak felvértezve.

  • Beszélgethet fesztelenül, akár nagyobb társaságban, zajban is. Nem marad le az Önnek fontos emberek szavairól.
  • Telefonálhat ismét erőfeszítés nélkül, a legmodernebb hallókészülékek segítségével minden szót érteni fog.
  • Élvezheti újra a meccset vagy kedvenc sorozatát. Minden szót hallani fog, anélkül, hogy másokat zavarna a hangos televíziózással.
  • Vezeték nélkül csatlakozhat – Hallókészülékét összekötheti bluetooth-os eszközökkel.

A halláscsökkenéssel élők gyakran tapasztalhatják, hogy a zörejek, háttérhangok, különböző morajlások gátolják a beszédértést.

Milyen „fegyverei” vannak egy hallókészüléknek a zajok ellen?

Úgy érzi kimarad a beszélgetésekből az állandó háttérzaj miatt? Van egy jó hírünk: az iránymikrofon technológiának köszönhetően már csak partnerére kell figyelnie, hiszen az iránymikrofonok automatikusan a beszédpartnerre fókuszálnak.

Az utcán fut össze egy kedves ismerősével, vagy éppen egy otthoni meghitt beszélgetésről van szó? Az iránymikrofonok a legjobb beszédértés érdekében alkalmazkodnak a környezethez, hogy ne maradjon le egyetlen szóról sem.

  • A zavaró környező zajokat a legújabb hallókészülékek lecsökkenteni, ezzel egy időben a beszédhangokat felerősíti, így növelve a társalgás komfortérzetét.
  • Egyes hallókészülékek megőrzik a beszéd árnyalatnyi változásait– a lágy és éles hangokat- minden egyes szóban. Ezen apró részletek segítségével könnyebben megérti a különböző szavakat, a beszéd jobban érthetővé válik, így aktív részese lehet a társalgásnak.
  • Növelje a hangerőt zajos környezetben, hogy hallja unokái élménybeszámolóját. Egy gombnyomással „felhangosíthatja” beszédpartnerét.

A zajkezelő rendszer lehetővé teszi, hogy a különböző háttérzajok csökkentésével tisztán hallja a beszédet a társalgások során.

  • A lágy zajcsökkentésnek köszönhetően a zavaró monoton zajok, mint a hűtő búgása vagy a ventilátor zúgása is megszűnik
  • A váratlan, éles hangokat is ki tudja zárni hallókészüléke az impulzus zajcsökkentő rendszernek köszönhetően

A tinnitus sem okozhat problémát!

Cseng, bong, dobol, sípol. Ezekkel a szavakkal szokták jellemezni a fülzúgást, amely akár egy életen át is elkísérheti az érintetteket nyugtalan alvást és dekoncentráltságot előidézve. Az egyénre szabható tinnitus kezelő program segítségével megszüntethető a fülzúgás.

Kütyümániásoknak is van megoldás

A televíziót nézi szívesebben, vagy a zenehallgatást preferálja, esetleg a telefonálás elengedhetetlen része életének? Android és iOS rendszerekkel is használhatóak a hallókészülékek különböző módon. A Sound Gate és a TV adapter segítségével egyetlen szóról sem marad le telefonálás és tévénézés közben.

Jelentkezzen tesztelőnek és próbálja ki a modern hallókészülékek által kínál páratlan lehetőségeket elkötelezettségek nélkül!*

Tudja meg, hogy mi mindenre képesek a hallókészülékek még és miben segíthetik Önt. Tesztelje legmodernebb készülékeinket 2019. november 30-ig kötelezettség nélkül. Számítunk véleményére, hogy még jobb megoldásokat nyújthassunk a halláscsökkenéssel élőknek.*

*A tesztelésen az ingyenes hallásvizsgálatot követően lehet részt venni. A tesztelés feltétele a hallásvizsgálaton kiszűrt halláscsökkenés.

Jelentkezzen pár perc alatt!

Jelentkezem hallókészülék tesztelőnek!

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező