FB pixel
A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Ismerje meg az újratölthető hallókészülékeket!

A hallókészülékek az évek előrehaladtával hihetetlen technológiai változáson mentek keresztül. Ezek az újítások az eszköz használatát egyszerűbbé és komfortosabbá tették a felhasználók számára. Ugyanakkor a folyamatos elemcsere és a pótelemek kéznél tartása még mindig kihívások elé állíthatja a hallókészülék viselőket. A legújabb generációs hallókészülékek azonban már újratölthető akkumulátorral működnek, aminek köszönhetően nem kell többé az elemcserével bajlódnia.
Ismerje meg az újratölthető hallókészülékeket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

Az elmúlt néhány évben az újratölthetőség egyre fontosabbá vált. Ma már szinte mindenki használ olyan eszközöket, melyeket rendszeresen tölteni kell. (okostelefon, táblagép, laptop stb.) Életünkben az újratölthetőség nélkülözhetetlenné és normálissá vált. Az újratölthető megoldások lehetővé tették számunkra, hogy fokozatosan csökkentsük az akkumulátorok méretét a teljesítmény elvesztése nélkül. Így jutottunk el oda, hogy ma már a hallókészülékeket is el lehet látni újratölthető akkumulátorral.

Képzelje el, hogy soha többet nem kell

  • a tartalék elem vásárlása miatt aggódnia,
  • attól tartania, hogy hallókészüléke lemerül egy fontos családi esemény vagy megbeszélés során
  • aggódnia amiatt, hogy akár napközben is le kell vennie a hallókészülékét elemcsere miatt,
  • az apró elemekkel foglalkoznia

Az újratölthető hallókészülékek lehetővé teszik, hogy újra aktív életet élhessen úgy, hogy közben attól kellene tartania, hogy hallókészüléke lemerül.

A beépített lítium-ion újratölthető akkumulátorok egész napos működést biztosítanak, mindössze 3 órás töltéssel. Így végre itt a lehetőség, hogy megszabaduljon az eldobható elemekkel járó kötöttségektől. A töltés egyszerű. Csak behelyezi a készüléket a töltőbe és 3 óra múlva ismét élvezheti a hallás örömét 24 órán keresztül.

Érdemes este, lefekvéskor behelyezni a készüléket a töltőbe, így reggel ébredés után már a teljesen feltöltött hallókészülék várja, hogy újra szolgálja hallását.

A lítium-ion újratölthető hallókészülékek az alacsonyabb karbantartási költségek kényelmét is kínálják. Három év alatt egy modern hallókészülék működtetéséhez legalább 250-300 db eldobható elem szükséges. Ez a költség megszűnik, ha lítium-ion akkumulátort tartalmazó hallókészüléket használ.

Az akkumulátoros hallókészülékek további előnye, hogy többé nem kell az elhasznált elemek ártalmatlanításával foglalkoznia. Elemes készülék használata esetén jelentős mennyiségű hulladék is keletkezik.

A töltő segítségével olyan egyszerűen feltöltheti hallókészülékét, mintha telefont vagy okosórát töltene.

Amennyiben a legújabb hallókészülék-technológiát az újratölthetőség kényelmével kombinálja, olyan fejlett hallókészülék-élményben lehet része, amely kielégíti mindennapi hangminőségi és teljesítmény igényét.