FB pixel
A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Fokozza a hallásélményt hallókészülék applikációk használatával!

Hordja a zsebében audiológusát! Mégis hogyan? A legújabb generációs hallókészülékekhez készült applikációk használatával.
Fokozza a hallásélményt hallókészülék applikációk használatával!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

A mai modern hallókészülékek egyik legnagyobb előnye, hogy különböző applikációk segítségével irányíthatja hallókészüléke bizonyos beállításait. Természetesen a pontos beállításokat, csak szakember végezheti el, ugyanakkor a készülék hangerejét és az előre beállított programokat Ön is módosíthatja, szabályozhatja és személyre szabhatja iPhone® vagy AndroidTM okostelefonján keresztül. Így vezeték nélkül vezérelheti hallókészülékét.

Ezeknek az appoknak a használata könnyen megtanulható, kezelésük egyszerű, viszont ahhoz, hogy a hallókészüléke maximális kihasználását biztosítani tudja, érdemes a telefonjára letöltenie őket.

Tartsa kézben az irányítást!

A hallókészülékekhez tartozó alkalmazások mindent megadnak ahhoz, hogy Ön a személyes preferenciái szerint kihozhassa a maximumot a hallókészülékeiből.

Az okostelefonja áttekinthető és felhasználóbarát felületet biztosít, aminek köszönhetően könnyen módosíthatja a hallókészüléke programjait, változtathat a beállításokon, és el is mentheti ezeket a beállításokat a kedvencek közé, hogy mindig kéznél legyenek.

Ha változtatna a hallókészülék hangerején, esetleg el is némítaná azt, akkor az app segítségével az érintőképernyőn egy mozdulattal könnyen megteheti ezt.

Hallókészülék alkalmazásokkal számos intelligens eszközhöz tud csatlakozni Bluetooth-on keresztül. Emellett közvetlenül is csatlakozhat kompatibilis eszközökhöz, például televízióhoz, számítógéphez és telefonhoz.

A mobiltelefon akár a hallókészülék elem töltöttségét is képes jelezni. Egyéb kényelmi szolgáltatások közé tartozik például a „Találd meg hallókészülékemet” funkció, valamint a továbbfejlesztett „Fülzúgás támogatás” funkció.

Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi, hogy hallókészülékét telefonvevőként használja, így a telefonhívásokat is közvetlenül a hallókészülékében hallhatja.

A hallókészülékhez készült alkalmazást közvetlenül a Google Play vagy az App Store áruházból töltheti le.

Ha nincs okostelefonja, akkor sajnos nem tudja ezeket a funkciókat használni. Emellett sok alkalmazáshoz egy adott okostelefon szoftververzió szükséges, ami azt jelenti, hogy bizonyos régebbi okostelefon modellek nem kompatibilisek a hallókészülék alkalmazásokkal.

Az applikációk telepítésével és használatával kapcsolatban nyugodtan forduljon a hallásközpontunkhoz, ahol a Victofon munkatársai szakszerű segítséget nyújtanak.