A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Tegye élvezetesebbé a TV nézést az egész család számára!

Varázsolja hallókészülékét vezeték nélküli fülhallgatóvá és élvezze kedvenc televíziós műsorait, olyan hangerővel, ami Önnek a legkényelmesebb! Hallgassa a TV hangját kiváló minőségű digitális sztereó hanggal közvetlenül a hallókészülékében, közvetítő adó nélkül!
Tegye élvezetesebbé a TV nézést az egész család számára!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

Olvasási idő: 3 perc

A halláskárosodás egyik első jele sokszor televízió nézés alatt jelentkezik. A hallássérült emberek televíziózás közben gyakran növelik a hangerőt egészen odáig, hogy az már a barátok vagy a családtagok számára is kényelmetlen lesz. Önnek is ismerős ez a helyzet? Ne törődjön bele ebbe a szituációba, szerezzen be egy apró kiegészítőt, amivel nem csak Ön, hanem a család is megfelelő hangon hallgathatja a TV-t.

A TV adapter újra felhőtlenné teheti a televíziózást!

A TV adapter használatával újra családjával és rokonaival együtt élvezheti a televíziózás nyújtotta örömöket. A TV adapter egy felhasználóbarát hallókészülék kiegészítő, mely vezeték nélküli kapcsolatot alakít ki az okos televíziójával, így az adapter közvetlenül a hallókészülékeibe továbbítja a televízió hangjait. Ennek köszönhetően hallókészüléke egy vezeték nélküli fülhallhatóvá válik. Az eszköz párosítása és az otthoni beállítás gyors és egyszerű.
Az adapter az Ön egyedi igényeinek megfelelően beállított, kristálytiszta sztereó hangot továbbít a televízióból közvetlenül a hallókészülékébe, ami azt jelenti, hogy minden egyes szót érteni fog, amit a televízióból hall. Eközben barátai és családtagjai kényelmes hangerőn hallgathatják a televíziót.

Próbálja ki TV adapterünket és streameljen hallókészülékeibe filmeket, zenét vagy rádiót!

Érdeklődik a kiegészítő iránt? Látogasson el az Önhöz legközelebbi hallásvizsgálónkba, ahol szakképzett kollégáink minden kérdésére választ adnak!

Hallásvizsgáló keresőnk segítségével gyorsan és egyszerűen megtudhatja az Önhöz legközelebbi audiológia elérhetőségét!

Hallásvizsgáló kereső