A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

INNOVATÍV FERTŐTLENÍTÉSI TECHNOLÓGIA A VICTOFON RENDELŐIBEN

Az orvosi rendelőkben és a váróhelyiségekben kiemelten fontos a higiénikus környezet fenntartása, különösen járvány idején. Vírusmentes légterek, felületek biztosítása érdekében a rendelőkben, ügyfélszolgálatokon innovatív ózongenerátoros fertőtlenítési technológiát alkalmaz a Victofon.
INNOVATÍV FERTŐTLENÍTÉSI TECHNOLÓGIA A VICTOFON RENDELŐIBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

Újabb és újabb ózongenerátoros fertőtlenítők állnak hadba, hogy teljesen tiszta, fertőtlenített környezetben várjuk ügyfeleinket a megfelelő biztonsági intézkedések betartása mellett.

A rendelőinkben elhelyezett modern ózongenerátorok ügyfélfogadás után és előtt lezárt térben végzik a fertőtlenítést, biztosítva a megfelelő fertőtlenítési ciklust a teljes hatékonyság érdekében.

A generátor által alkalmazott ózon rendkívül hasznos komponens a fertőtlenítési ciklusban. Az ózon egy jól ismert erős oxidálószer, amely hatékonyan képes elpusztítani a mikroorganizmusokat. Az ózon erős oxidáló ereje mellett tulajdonságai révén ideális légfertőtlenítő.

Az ózon (O3) instabil gáz, amely három oxigénatomot tartalmaz. A szabad oxigénatomok nagyon reaktívak és oxidálódnak szinte bármilyen vírussal, baktériummal érintkezve, így az ózon rendkívül erős fertőtlenítőszer. Az O3 gáz roncsolja a vírus fehérjeburkának kémiai kötéseit, így a vírus inaktiválódik, elveszíti fertőzőképességét.

Az UV sugárzással ellentétben az ózon olyan gáz, amely behatol a helyiség minden sarkába, apró szegletébe, így hatékonyan fertőtlenítheti az egész szobát. Az ózon előnye, hogy instabil gáz, könnyen áll rendelkezésre és visszaalakul oxigénné, így nem keletkezik utána káros maradék. Az ózon esetén vegyszer nélküli fertőtlenítésről van szó, ezért környezeti szempontból hatékony, de mégis barátságos fertőtlenítőnek tekintik.

Halmazállapotának köszönhetően azokat a felületeket is eléri, amiket a hagyományos vegyszerekkel nem lehet.

Megfelelő ózonkoncentrációval fertőtlenítjük a levegőt és a felületeket, emellett felületi fertőtlenítést is külön végzünk cégünknél, így biztosítva a vírusmentes környezetet vizsgálatainkhoz.

A Portfolio gazdasági rovatában arról számol be, hogy a Fujita Egészségtudományi Egyetem japán kutatói bizonyították az ózongáz eredményességét. A gáz őrületesen nagy hatásfokkal képes hatástalanítani az új koronavírus (COVID-19) részecskéket.[1]

 

Jelentkezzen ingyenes hallásvizsgálatra

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

[1] https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200826/kimutattak-az-ozon-valoban-semlegesiti-a-koronavirust-446060