A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

3+1 karácsonyi ajándék, aminek hallássérült ismerőse örülni fog

Alig néhány hét maradt karácsonyig. Hallássérült rokonának vagy ismerősének keres még ajándékot, de tanácstalan, hogy mit vegyen neki? Segítünk megtalálni a tökéletes meglepetést!
3+1 karácsonyi ajándék, aminek hallássérült ismerőse örülni fog

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

Idén karácsonykor lepje meg hallássérült családtagját egy olyan ajándékkal, ami segítheti és egyszerűbbé teheti a mindennapjait, megkönnyítheti a rendszeres kommunikációt és növelheti hallókészüléke élettartamát. Azért, hogy ne kelljen sokáig válogatnia összeállítottunk egy ajándék ötlet listát, amin hasznos, praktikus és könnyedén beszerezhető eszközöket talál hallókészülék viselők számára.

  1. HALLÓKÉSZÜLÉK SZÁRÍTÓ ÉS FERTŐTLENÍTŐ ESZKÖZÖK

A szárítótégelyek legújabb generációja a DryCaddy UV® egy kis méretű, könnyen hordozható tároló, amely a szárítási és fertőtlenítő funkciókat egyaránt egyesíti. Egy hosszú és fárasztó nap során a hallókészülék folyamatosan párának és izzadságnak van kitéve, ezért javasolt használat után kiszárítani és fertőtleníteni azt. Ezáltal növelhető a készülék hasznos élettartama, így pénzt is spórolhat ajándékozottjának, hiszen nem kell a szervízre vagy a cserére költenie. A DryCaddy UV szárítódoboz bármilyen típusú hallókészülékhez használható, beleértve az újratölthető és elemes típusokat is. A DryCaddy-t webáruházunkban is elérheti ide kattintva ⇒ Dry Caddy

  1. ÁLLÍTSON ÖSSZE EGY HALLÓKÉSZÜLÉK TISZTÍTÓ SZETTET!

A hallókészülék tisztítása kulcsfontosságú a megfelelő karbantartáshoz és a készülék élettartamának meghosszabbításához. A kifejezetten hallókészülékhez gyártott tisztító eszközök között gazdaságos ajándékra lelhet hallássérült ismerőse számára. A megfelelő tisztítóeszközök leegyszerűsíthetik a tisztítás folyamatát, így sok időt és frusztrációt takarítanak meg a hallássérültek számára. Amennyiben nem tudja, hogy ismerőse milyen típusú hallókészüléket visel, az alábbi két tisztító eszközt ajánljuk: bőrbarát OtoVita tisztító spray és Cedis fertőtlenítő kendő. Mindkettő bármilyen hallókészülék és fülilleszték külső áttörlésére, fertőtlenítésére alkalmazható.

További tisztító eszközöket keres? Látogasson el weboldalunkra és válogasson kedve szerint hallókészülék tisztítónk között ⇒ Hallókészülék tisztító és karbantartó eszközök

  1. FÜLDUGÓK TÖBBFÉLE HELYZETRE

Ajándékozzon pihenést a Pluggerz SLEEP füldugóval, amely egyedi szűrőjével megoldást kínál a zavartalan alváshoz. 

A Pluggerz minden tevékenységhez és helyzethez kínál kiváló minőségi füldugót, ezek előnye, hogy egyenméretűek, így bárki használhatja őket.

Amennyiben családtagja vagy ismerőse sokat utazik ajánljuk a Pluggerz TRAVEL füldugót, amely egy speciális nyomásszabályozó szűrővel ellátott hallásvédő. A Pluggerz WATER, pedig kiváló választás azok számára, akiknek lételemük a víz.

Látogasson el webshopunkba válassza ki a legjobb füldugót ⇒ Pluggerz füldugók

+1 HALLÓKÉSZÜLÉK ELEM

Hallókészülék elemből sosem elég. Ha tudja, hogy milyen elem szükséges ismerőse készülékébe, akkor az elem biztos ajándék lehet. A Rayovac márkájú hallókészülék elemek az új Sound Fusion™ technológiának köszönhetően az erő, a teljesítmény és a megbízhatóság tökéletes kombinációját alkotják. Az elem vásárlás ráadásul most duplán megéri! Minél több csomagot vásárol ugyan abból az elemből, annál olcsóbb! Látogasson el weboldalunkra és rendelje meg webshopunkból az elemeket ⇒ Hallókészülék elemek, kiegészítők

Ajándékozza meg szerettét vagy ismerősét a hallás örömével és tegye emlékezetessé az idei karácsonyt.