Híreink

Minden, ami hallás! Tájékozódjon a hallás szakértőjétől. Tudja meg a legfrissebb információkat a hallással és hallásjavítással kapcsolatban. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elküldjük Önnek a legfrissebb cikkeinket.

Tekintse meg kiemelt témáinkat

Hallás hírek
Hallókészülék hírek
Hallásjavító implantátum hírek

Hallás

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallás világából. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallókészülékek

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallókészülékekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallásjavító implantátum

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallásjavító implantátumokról. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Amit a kutyák hallásáról tudni érdemes

Amit a kutyák hallásáról tudni érdemes

A kutya hallása sokkal érzékenyebb az emberénél, akár négyszer távolabbról is meghall dolgokat, amiket mi nem is észlelünk. Meghallják a magasabb frekvenciájú hangokat is, könnyebben megkülönböztetik a hangokat (például felismerik bizonyos autó hangját), és meg tudják határozni a hang pontos helyét.
tovább
Hallókészülék gondozása a nyári időszakban

Hallókészülék gondozása a nyári időszakban

Gondolná, hogy az időjárás is befolyásolja hallókészüléke működésének minőségét? Különösen a nyári időszakban, esős, párás meleg időjárás esetén. A hallókészülék alkatrészei -mikrofonok, hangszóró, programváltó gomb, hangerő szabályzó - érzékenyek a nedvességre.
tovább
Sport és a hallás kapcsolata

Sport és a hallás kapcsolata

Az egészséges életmód három alappillére: a megfelelő táplálkozás, a megfelelő testmozgás és a lelki egészség. Ahhoz, hogy 60 éves korunktól is boldognak érezzük magunkat fontos a betegségek megelőzése, a szellemi, és fizikai működés szinten tartása, illetve az életben való aktív részvétel.
tovább
Akár egyetlen hangos dörej is okozhat halláscsökkenést!

Akár egyetlen hangos dörej is okozhat halláscsökkenést!

Aki hobbiból vagy munkából kifolyólag sok időt tölt a lőtéren, tudja, mennyire fontos a minőségi hallásvédelem. A fegyverek által keltett zajterhelés impulzív jellege miatt a hallórendszer azonnali károsodásának kockázata ugyanis lényegesen nagyobb. Ami azt jelenti, hogy akár egyetlen lövés, robbanó zaj is halláskárosodást okozhat!
tovább
Macskánk füle több mindent elárul, mint gondolná!

Macskánk füle több mindent elárul, mint gondolná!

Azt tudjuk, hogy bajszos házi kedvencünk hallása lényegesen jobb, mint az embereké, de bizony a cicák hallása még a kutyákat is lekörözi!
tovább