A hallás szakértője

Híreink

Minden, ami hallás! Tájékozódjon a hallás szakértőjétől. Tudja meg a legfrissebb információkat a hallással és hallásjavítással kapcsolatban. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elküldjük Önnek a legfrissebb cikkeinket.

Tekintse meg kiemelt témáinkat

Hallás hírek
Hallókészülék hírek
Hallásjavító implantátum hírek

Hallás

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallás világából. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallókészülékek

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallókészülékekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallásjavító implantátum

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallásjavító implantátumokról. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallójárati és fülmögötti hallókészülékek, melyik a jobb választás?

Hallójárati és fülmögötti hallókészülékek, melyik a jobb választás?

Akiknél az audiológus halláscsökkenést állapított meg, annak előbb-utóbb a fül-orr-gégész szakorvos hallókészüléket is javasolhat. A hallókészülék választás évekre szól, ezért biztosnak kell lenni abban, hogy az audiológus segítésével a megfelelő hallókészüléket választja ki.
tovább
Miért jó a hallókészülék próbahordás?

Miért jó a hallókészülék próbahordás?

Az új hallókészülék illesztése és kipróbálása nagy lépést jelent, főleg az első hallókészülék viselőknek. Szerencsére van próbaidőszak, amely biztosítja, hogy biztosan elégedett legyen a kiválasztott hallókészülékével.
tovább
7 fontos teendő hallókészülék vásárlás előtt

7 fontos teendő hallókészülék vásárlás előtt

Egy hallókészülék megvásárlása fontos döntés hiszen megváltoztathatja a halláscsökkenéssel élők életét. Visszaadja a hallás örömét és ezzel együtt számos fontos dolgot is, mint például az önállóság és a szabadság.
tovább