Híreink

Minden, ami hallás! Tájékozódjon a hallás szakértőjétől. Tudja meg a legfrissebb információkat a hallással és hallásjavítással kapcsolatban. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elküldjük Önnek a legfrissebb cikkeinket.

Tekintse meg kiemelt témáinkat

Hallás hírek
Hallókészülék hírek
Hallásjavító implantátum hírek

Hallás

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallás világából. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallókészülékek

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallókészülékekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallásjavító implantátum

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallásjavító implantátumokról. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Van összefüggés a csontritkulás és a halláscsökkenés között?

Van összefüggés a csontritkulás és a halláscsökkenés között?

Tudta, hogy a géneknek jelentős szerepe van a csontozat minőségében? Ugyanis nem mindegy milyen alkatot, csontozatot örököltünk. Emellett lényeges szerepet tölt be az életmód és a táplálkozás. Ezek befolyásolják csontjaink erősségét.
tovább
Mire való az online hallásteszt?

Mire való az online hallásteszt?

Hallásunk romlását bármely életkorban észlelhetjük, ez lehet fülbetegség, állandó vagy hirtelen zajbehatás következménye, de befolyásolhatja örökletes hajlam is. Emellett korunk előrehaladtával természetesen a fülünk kényes mechanikájának megváltozása miatt is csökkenthet hallásunk. Első lépés lehet az otthonunkból kényelmesen elérhető online hallásteszt, amelyet internet segítségével saját magunk elvégezhetünk.
tovább
A helyes fülápolás, fültisztítás

A helyes fülápolás, fültisztítás

A napi személyes higiénénkhez hozzátartozik a fülkagyló és a hallójárat tisztítása is. A hallójárat bőre nem olyan, mint a kéz, vagy a kar bőre, hanem sokkal érzékenyebb annál. Ráadásul csakúgy, mint a bőrszárazság, egyénenként változó lehet, hogy milyen gondoskodást igényel. Emiatt a nem megfelelő fültisztítással még árthatunk is hallásunknak.
tovább
5 hasznos tanács hallókészülék választás előtt

5 hasznos tanács hallókészülék választás előtt

Az első hallókészülék kiválasztása mindig nagy lépés és fontos döntés. Ezért érdemes néhány alapvető tanácsot szem előtt tartani a döntés előtt. Kiemeltük azt az öt pontot, amit szerintünk mindenképpen érdemes megfogadni.
tovább
Hallássérülés a filmvásznon

Hallássérülés a filmvásznon

A filmek világában számos alkotót foglalkoztat a hallássérültek élete és remek filmek készültek hallássérült és siket emberek történetéről. Közülük ajánlunk néhány olyan filmet, amelyeket érdemes megnézni.
tovább