Híreink

Minden, ami hallás! Tájékozódjon a hallás szakértőjétől. Tudja meg a legfrissebb információkat a hallással és hallásjavítással kapcsolatban. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elküldjük Önnek a legfrissebb cikkeinket.

Tekintse meg kiemelt témáinkat

Hallás hírek
Hallókészülék hírek
Hallásjavító implantátum hírek

Hallás

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallás világából. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallókészülékek

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallókészülékekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallásjavító implantátum

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallásjavító implantátumokról. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Mit kell tudnia a hallókészülék elemekről és miért válasszunk minőségi elemet?

Mit kell tudnia a hallókészülék elemekről és miért válasszunk minőségi elemet?

Ma már szinte csak higanymentes cink-levegő elemek vannak forgalomban, ezek környezetkímélőbbek és állandó, stabil feszültséget tudnak biztostani, így megbízhatóbbak, mint a korábbi higany-cink elemek. A cink-levegő elemek kicsik, könnyűek és szivárgás-mentesek, nagyobb kapacitásúak. Hallókészülékenként egy hallókészülék elemre van szüksége, amelyet pár naponta – elem méretétől és teljesítményétől függően – kell cserélnie.
tovább
Wellness hallókészülékkel lehetséges?

Wellness hallókészülékkel lehetséges?

A wellness az egészségmegőrzés egy formája, ebbe beletartozhat a torna, az úszás, a vízi fitnesz, a masszázs vagy a szauna, beépülhet a hétköznapokba is, de sokan egy-egy szállodai tartózkodás után alkalmával veszik igénybe. Nagyszerű délutáni, hétvégi kikapcsolódás.
tovább
Karácsonyi dallamok

Karácsonyi dallamok

Az ünnep közeledtével természetes, hogy egyre gyakrabban hallunk karácsonyi fülbemászó dalokat a rádióból, halljuk őket az üzletközpontokban, miközben ajándékokat keresünk, az éttermekben, kávézókban, még a kocsmákban is felcsendülnek. sőt akár saját otthonunkban is szívesen hallgatjuk őket. Mindenkinek van pár olyan dal ezek közül, amiket kevésbé szeret és olyan is, amiket akár többször is meghallgat. De mitől lesz egy dal karácsonyi? Miért szeretjük? Vagy miért próbáljuk meg kerülni?
tovább
Síelés hallókészülékkel. Lehetséges!

Síelés hallókészülékkel. Lehetséges!

Hallókészülék viselése mellett sem kell lemondani kedvenc sportjáról a síelés szerelmeseinek. Nagyobb előkészületet igényel ugyan, de nem lehetetlen, hogy a hallás és a síelés élménye is megmaradjon.
tovább
Szaunapara a pára és a hő miatt

Szaunapara a pára és a hő miatt

A szauna pihentető és szórakoztató élmény lehet. Jól esik egy nehéz munkahét vagy egy jó edzés után egy baráttal. Azonban, ha nehezen hallja ismerősét és nem tud beszélgetni, akkor a pihentető élmény inkább frusztrálóvá válhat.
tovább