Híreink

Minden, ami hallás! Tájékozódjon a hallás szakértőjétől. Tudja meg a legfrissebb információkat a hallással és hallásjavítással kapcsolatban. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elküldjük Önnek a legfrissebb cikkeinket.

Tekintse meg kiemelt témáinkat

Hallás hírek
Hallókészülék hírek
Hallásjavító implantátum hírek

Hallás

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallás világából. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallókészülékek

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallókészülékekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallásjavító implantátum

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallásjavító implantátumokról. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

A koronavírus súlyosbíthatja a fülzúgást?

A koronavírus súlyosbíthatja a fülzúgást?

Egyre több mindent tudunk meg a koronavírusról, ahogyan fokozatosan megtanulunk együtt élni vele. Ezzel párhuzamosan folyamatosan nő a száma azoknak a tanulmányoknak, melyek a COVID hosszú távú következményeire világítanak rá. Egy friss kutatás szerint a vírus súlyosbíthatja vagy kiválthatja a fülzúgást.
tovább
4 tévhit a hallássérültekkel kapcsolatban

4 tévhit a hallássérültekkel kapcsolatban

A halláskárosodással kapcsolatban számos tévhit él az emberekben. Ezek általában téves információkon alapulnak. Így itt az ideje, hogy tisztázzunk minden fontosabb tévhitet, mely a hallási nehézségekkel élőket érinti.
tovább
Hirtelen halláscsökkenés a koronavírus miatt?

Hirtelen halláscsökkenés a koronavírus miatt?

Ma már köztudott, hogy a koronavírus kórokozója elsősorban a légutakat és a tüdőt támadja meg. Az orvosok azonban vizsgálataik során nagy figyelmet fordítanak a vírus egyéb emberi szervezetre gyakorolt hatására is. A kutatások során egyre több esetben mutatják ki, hogy a fertőzés a fület is érintheti és ennek következtében halláskárosodás léphet fel.
tovább
Az újszülöttkori objektív hallásmérések jelentősége

Az újszülöttkori objektív hallásmérések jelentősége

Az újszülött első felsírása az élet egyik legjelentősebb pillanata. Azonban nem minden csecsemő hallja a saját sírását és az édesanyja hangját. Sok szülőnek a számtalan újdonság mellett – amit egy újszülött érkezése okoz - meg sem fordul a fejében, hogy már a kezdeti időszakban is oda kell figyelnie gyermeke hallására.
tovább
3 egyszerű tipp, ami hallássérültként megkönnyíti a televízió nézést

3 egyszerű tipp, ami hallássérültként megkönnyíti a televízió nézést

Önnel is előfordult már, hogy a családjával televíziót nézett és arra lett figyelmes, hogy a többiek a hangerő miatt panaszkodnak? Szinte már ordított a tévé, mert Ön nem hallotta jól? A hangerő emelése nem mindig a legjobb megoldás.
tovább