Híreink

Minden, ami hallás! Tájékozódjon a hallás szakértőjétől. Tudja meg a legfrissebb információkat a hallással és hallásjavítással kapcsolatban. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elküldjük Önnek a legfrissebb cikkeinket.

Tekintse meg kiemelt témáinkat

Hallás hírek
Hallókészülék hírek
Hallásjavító implantátum hírek

Hallás

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallás világából. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallókészülékek

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallókészülékekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallásjavító implantátum

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallásjavító implantátumokról. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Zajos munkahely, mint veszélyforrás

Zajos munkahely, mint veszélyforrás

Több kutatás támasztja alá, hogy az elmúlt ötven évben az embereket érő zajterhelés mintegy harmincszorosára nőtt. Ennek oka az életmód változásban és a technikai fejlődésben keresendő. Nincs olyan területe és helyszíne az életünknek - legyen szó munkáról, szórakozásról, pihenésről -, ahol ne lennének, vagy ahová ne tudnának behatolni a zavaró hanghatások.
tovább
Victofon a hallás védelmében

Victofon a hallás védelmében

Cégünk mindig nagy hangsúlyt fektetett a hallásrehabilitáció mellett a hallásvédelemre és a hallásprevencióra is. Ennek jegyében 2019-ben a Victofon Kft. főtámogató stratégiai partnerként csatlakozott Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjához.
tovább
Otthoni beszédfejlődést segítő gyakorlatok implantátumot viselő gyermeknek [1]

Otthoni beszédfejlődést segítő gyakorlatok implantátumot viselő gyermeknek [1]

Az implantátumot viselő gyermekeknél is a nyelvelsajátítás és beszédfejlődés kulcs a gyermekkel történő kommunikáció. Ezért fontos, hogyan beszélünk az implantátumot viselő gyermekkel. Első körben fontos, hogy a gyermek elsajátítsa az időbeli fogalmakról szóló készségeket, ez segíthet a korai matematikai, előkészítő és problémamegoldó képességek fejlődését.
tovább
Hallókészülék viselési szokások a világ különböző tájain

Hallókészülék viselési szokások a világ különböző tájain

A különböző országokban összegyűjtött adatok rávilágítanak arra, hogy a kulturális, ideológiai szokások milyen mértékben hatnak a hallókészülék viselési szokásokra, milyen mértékben befolyásolják a megértést és az elfogadást.
tovább
Legyen élmény a zenehallgatás hallókészülékével!

Legyen élmény a zenehallgatás hallókészülékével!

Egyes hallókészülékeknél a zene hallgatás, vagy színházi élmény sok esetben eltérő lehet a megszokott hangzástól.. Ezek a hallókészülékek nem rendelkeznek külön olyan programmal, amely a zenehallgatást támogatja. Alapvetően a hallókészülékek a magasabb frekvenciákra, a beszédértés segítésére összpontosítanak, míg a zene az alacsonyabb frekvenciák felé irányul.
tovább