A hallás szakértője

Híreink

Minden, ami hallás! Tájékozódjon a hallás szakértőjétől. Tudja meg a legfrissebb információkat a hallással és hallásjavítással kapcsolatban. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elküldjük Önnek a legfrissebb cikkeinket.

Tekintse meg kiemelt témáinkat

Hallás hírek
Hallókészülék hírek
Hallásjavító implantátum hírek

Hallás

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallás világából. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallókészülékek

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallókészülékekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallásjavító implantátum

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallásjavító implantátumokról. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Partner a vizsgálaton!

Partner a vizsgálaton!

Teljesen normális, ha enyhén meg van ijedve az első hallásvizsgálat alkalmával. Ezért is hasznos egy szerettét vagy ismerősét megkérni, hogy kísérje el a vizsgálat alkalmával.
tovább
Hogyan javítja a hallókészülék az agyműködést?

Hogyan javítja a hallókészülék az agyműködést?

Tudta, hogy valójában nem is a fülünkkel, hanem az agyunkkal hallunk? Természetesen a fülünk is hatalmas szerepet játszik a hallás mechanizmusában, de az agyunk végzi a munka jelentős részét.
tovább
Mit lehet tenni, ha szüleink nem akarnak a hallássérüléssel foglalkozni?

Mit lehet tenni, ha szüleink nem akarnak a hallássérüléssel foglalkozni?

Először általában a családtagok veszik észre, hogy a papa vagy a mama bizonyos szavakat nem hall meg vagy más szót ért, esetleg frusztráltabb, dühösebb, mert nem úgy hall, mint azelőtt.
tovább