A hallás szakértője

Híreink

Minden, ami hallás! Tájékozódjon a hallás szakértőjétől. Tudja meg a legfrissebb információkat a hallással és hallásjavítással kapcsolatban. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elküldjük Önnek a legfrissebb cikkeinket.

Tekintse meg kiemelt témáinkat

Hallás hírek
Hallókészülék hírek
Hallásjavító implantátum hírek

Hallás

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallás világából. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallókészülékek

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallókészülékekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallásjavító implantátum

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallásjavító implantátumokról. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

5 tipp a hallókészülék védelmére zord, hideg időben

5 tipp a hallókészülék védelmére zord, hideg időben

A mai készülékeket úgy tervezték, hogy aktív életet lehessen élni mellettük és a viselője kedve szerint csinálhasson bármit. Azonban a téli időszakban kiemelt figyelmet kell fordítani a hallókészülékek védelmére, hiszen a zord hideg és párás időben számos veszély leselkedik rájuk.
tovább
Segítség, nem úgy hallok, mint régen! Mit tegyek?

Segítség, nem úgy hallok, mint régen! Mit tegyek?

Tompábban hallja a hangokat és úgy érzi, mintha bedugult volna a füle vagy egyre rosszabbul érti meg a beszédet? A tompább hallást okozhatja egy fülfertőzés, egy orr-melléküreg gyulladás vagy akár a felgyülemlett fülzsír is. Azonban vannak bonyolultabb esetei is a halláskárosodásnak, amelyek alaposabb szakorvosi kivizsgálást igényelnek.
tovább
3+1 karácsonyi ajándék, aminek hallássérült ismerőse örülni fog

3+1 karácsonyi ajándék, aminek hallássérült ismerőse örülni fog

Alig néhány hét maradt karácsonyig. Hallássérült rokonának vagy ismerősének keres még ajándékot, de tanácstalan, hogy mit vegyen neki? Segítünk megtalálni a tökéletes meglepetést!
tovább