A hallás szakértője

Híreink

Minden, ami hallás! Tájékozódjon a hallás szakértőjétől. Tudja meg a legfrissebb információkat a hallással és hallásjavítással kapcsolatban. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elküldjük Önnek a legfrissebb cikkeinket.

Tekintse meg kiemelt témáinkat

Hallás hírek
Hallókészülék hírek
Hallásjavító implantátum hírek

Hallás

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallás világából. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallókészülékek

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallókészülékekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallásjavító implantátum

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallásjavító implantátumokról. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

A mobiltelefon használata veszélyes lehet a hallásunkra?

A mobiltelefon használata veszélyes lehet a hallásunkra?

A világon ma már szinte mindenki használ mobiltelefont, mely megkönnyíti a mindennapi kommunikációt. Ugyanakkor az okostelefonok használata számos egészségügyi kockázatot rejt magában. Így például a hallásunk épségét is veszélyeztetheti.
tovább
Minden, amit érdemes tudnia a hallókészülék dómokról és fülillesztékekről – Melyiket, mikor és hogyan?

Minden, amit érdemes tudnia a hallókészülék dómokról és fülillesztékekről – Melyiket, mikor és hogyan?

Mindannyian mások vagyunk. Így fülünk is egyedi ugyan úgy, mint a szemünk, az orrunk vagy az ujjlenyomatunk. Éppen ezért mindannyian szeretjük a személyre szabott megoldásokat, amiknek köszönhetően saját életünkre tudjuk szabni a használt eszközöket. Nincs ez másként a hallókészülékekkel sem. A hallásvesztés mértékétől függően dómra vagy fülillesztékre lehet szükség ahhoz, hogy elérhesse az optimális hallásélményt. De mégis mikor melyik lehet a jobb megoldás? Mutatjuk!
tovább
Örökölhető a halláskárosodás?

Örökölhető a halláskárosodás?

A gének számos betegség kialakulását okozhatják. Vajon a genetikai tényezők kockázatot jelentenek a halláscsökkenés kialakulásában is? Ezen a héten erre a kérdésre keressük a választ.
tovább