Hallókészülékek

Tudjon meg többet az általunk forgalmazott hallókészülékekről!

Fülmögötti hallókészülékek

Cheer 20 nanoBTECheer 20 nanoBTE

Cheer 20 nanoBTE

Tegye gazdagabbá az életét és szerezze vissza a természetes hangokat, ezzel a megbízható és páratlan hallásélményt biztosító hallókészülékkel
Victofon Ready 270 DWVictofon Ready 270 DW

Victofon Ready 270 DW

Élje át a mindennapok szépségeit, és tegye hétköznapjait felejthetetlen élménnyé!
Cheer 20 S mini BTECheer 20 S mini BTE

Cheer 20 S mini BTE

Elbűvölő formában nagy tudás rejtőzik! Engedje, hogy elvarázsolja a készülék term
Ready 470 DWReady 470 DW

Ready 470 DW

Ergonomikus kialakítás, kényelmes illeszkedés, egésznapos kényelem, tökéletes hallás.
Ready 661 DRWReady 661 DRW

Ready 661 DRW

Precizitás, modern technológia és letisztult design, mindez egy hallókészülékben. Élje át újra a tökéletes hallás élményét minden szituációban.
Ready 461 DRWReady 461 DRW

Ready 461 DRW

Hiánypótló hallókészülék, amely társa lesz a mindennapok során.
Ready 470 DWTReady 470 DWT

Ready 470 DWT

Tartós, ellenálló kialakítás, amely nagyszerű hallásélménnyel párosul. Hatékonyan használhatja vezetéknélküli kiegészítőkkel és okostelefonjával.
Ready 270 DWTReady 270 DWT

Ready 270 DWT

Egyszerűen okos! Könnyen kezelhető hallókészülék, amely ellenálló külsővel és modern belsővel áll a hallás szolgálatában!
Trek 80 UPTrek 80 UP

Trek 80 UP

Nagyteljesítményű készülék, amely segítségével tisztább hangzás biztosított zajos környezetben is, magabiztos hallást élményét nyújtja a hétköznapi szituációk során. Segítségével a hangos hangok is természetesnek hatnak.
Trek 40 SPTrek 40 SP

Trek 40 SP

Készüléke biztos megoldást nyújt, hiszen a beszédre fókuszál, kivédi a hirtelen zajokat és alkalmazkodik a környezeti hangzási feltételeihez.
Captivate 100 S miniRITE TRCaptivate 100 S miniRITE TR

Captivate 100 S miniRITE TR

Élvezze újra a természetes hangokat és a fesztelen beszélgetéseket hallókészüléke segítségével. Ráadásul a folyton lemerülő elemek miatt sem kell aggódnia! A készülék beépített akkumulátorának köszönhetően a készülék újratölthető.
Celebrate 80 S miniBTECelebrate 80 S miniBTE

Celebrate 80 S miniBTE

Az apró készülék füle mögött egyedülálló tudással bír: automatikusan megkülönbözteti a beszédet a zajtól, sőt, még a telefont is felismeri!
Celebrate 80 P miniRITECelebrate 80 P miniRITE

Celebrate 80 P miniRITE

Legyen ismét aktív résztvevője a beszélgetéseknek a Celebrate 80 PminiRITE segítségével. Az apró, füle mögött megbújó készülék egyedülálló tudással bír.
Celebrate 80 P BTECelebrate 80 P BTE

Celebrate 80 P BTE

Kis méret és nagy tudás jellemzi, mely hatalmas erővel birkózik meg súlyosabb halláscsökkenéssel is a legmodernebb technológiával.
Victofon Chello Victofon Chello

Victofon Chello

Legyen karmestere életének és ne maradjon le egyetlen fontos szóról sem. Egyedi tinnitus kezeléssel a fülzúgás sem jelent problémát.
Colibri Activ 6Colibri Activ 6

Colibri Activ 6

Kinyílik a világ Ön előtt! Aktív társasági élet, sport, munka, mindezt diszkréten biztosítja a Colibri hangfeldolgozási technológiájával!
Colibri Activ 4Colibri Activ 4

Colibri Activ 4

Apróság, mely nagy változást hoz az életében! Kis mérete, diszktrét megjelenése intenzív hangzással párosul. Visszahozza Önnek az aktív mindennapokat!
Colibri 6 PColibri 6 P

Colibri 6 P

Kis készülék, mely elhozza a világ hangjait. Könnyű kezelhetőség miatt nemcsak a fülébe, hanem a szívébe is belopja magát.
Colibri 4 PColibri 4 P

Colibri 4 P

Kis készülék, mely elhozza a világ hangjait. Könnyű kezelhetőség miatt nemcsak a fülébe, hanem a szívébe is belopja magát.
Enchant 100 S miniRITEEnchant 100 S miniRITE

Enchant 100 S miniRITE

Ösztönösen okos hallókészülék, lenyűgözően természetes, kristálytiszta hangzásélmény a legmodernebb technológiának köszönhetően.
Enchant 100 P BTEEnchant 100 P BTE

Enchant 100 P BTE

Az első hallókészülék család mely a SoundDNA-re épül. Az Enchant szebbé teszi a mindennapok élményeit az elképesztően adaptív, flexibilis és automatikus technológiáival.
Celebrate 100 S miniBTECelebrate 100 S miniBTE

Celebrate 100 S miniBTE

A fül mögötti készülékkel a hangokat természetesebbnek, a beszédet pedig tisztábbnak hallja. Legyen ismét aktív résztvevője a beszélgetéseknek!
Journey 80Journey 80

Journey 80

Az eddigi leküzdhetetlennek tűnő helyzetek többé már nem jelentenek kihívást. Legyen szó egy forgalmas étteremről vagy egy visszhangos templomról, támaszkodjon a nagyteljesítményű készülékre!
Journey 40 Journey 40

Journey 40

Az eddig leküzdhetetlen helyeztek többé nem jelentenek kihívást. Támaszkodjon a nagyteljesítményű készülék erejére bármely élethelyzetben.
Celebrate 80 S miniRITECelebrate 80 S miniRITE

Celebrate 80 S miniRITE

Legyen ismét aktív résztvevője a beszélgetéseknek a Celebrate 80 S miniRITE segítségével. Az apró, füle mögött megbújó készülék egyedülálló tudással bír.

Hallójárati hallókészülékek

Cheer 20 ITCCheer 20 ITC

Cheer 20 ITC

Kiváló társ a kellemes beszélgetésekhez! Ez a fülkagylóba helyezhető készülék remekül alkalmazkodik környezetéhez. Önt is ebűvöli a hangok tisztasága!
Cheer 40 ITC PDWCheer 40 ITC PDW

Cheer 40 ITC PDW

Élvezze felhőtlenül a mindennapi hangokat!
Cheer 40 CICCheer 40 CIC

Cheer 40 CIC

A szem számára észrevétlen marad, a világ mégis kitárul Önnek! Fedezze fel újra a hangok szépségeit ezzel a diszkrét, okos készülékkel!
Celebrate 80Celebrate 80

Celebrate 80

Minden pillanat emlékezetes lesz a Celebrate 80 hallókészülékkel. Kiemelkedő beszédértés nagyfokú-súlyos hallásvesztés esetén is.
Colibri 6 CICColibri 6 CIC

Colibri 6 CIC

A szinte láthatatlan magyar fejlesztésű Colibri hallókészülék megbújik fülében és megbízható társa lesz!
Főnix 8 DFőnix 8 D

Főnix 8 D

Ne maradjon le a lényegről! A Főnix iránymikrofonos, hallójáratba rejtett készüléke csökkenti a kellemetlen zajokat és segíti, hogy tisztábban értse a beszédet.
Főnix 8 CICFőnix 8 CIC

Főnix 8 CIC

Egyedülálló tudás egy apró készülékben. Ideális választás közepes és nagyfokú halláscsökkenés esetén is.
Főnix 8Főnix 8

Főnix 8

Egy megbízható hallókészülék, melyre bármikor támaszkodhat. Remek társ a fülzúgás enyhítésében.
Victofon SilverVictofon Silver

Victofon Silver

Legyen megbízható társa a mindennapokban! Ez a közkedvelt, hallójárati készülék kényelmes és szinte láthatatlanul járul hozzá a teljes élethez.
Silver DirektSilver Direkt

Silver Direkt

Napjaink egyik legnépszerűbb hallókészülék család tagja, nem véletlenül! A fülében megbújva kiváló hallásélményt biztosít minden körülmény között.
Silver CICSilver CIC

Silver CIC

Az egyik legnépszerűbb magyar gyártású mélyhallójárati készülék, amely megbízható és észrevehetetlen társa a mindennapokban!
Celebrate 100 CIC WCelebrate 100 CIC W

Celebrate 100 CIC W

Tegyen minden percet emlékezetessé az egyedülálló mélyhallójárati készülékkel, mely fejlett tudásával minden élethelyzetben kiemelkedő beszédértést biztosít.
Celebrate 80 CIC PWCelebrate 80 CIC PW

Celebrate 80 CIC PW

Szinte észrevétlen megoldás nagyfokú-súlyos halláscsökkenés estén is. A Celebrate 80 CIC PW minden pillanatot kivételessé varázsol.

EORA hallóékszer

EORA ékszerhallókészülékEORA ékszerhallókészülék

EORA ékszerhallókészülék

Egy csepp elegancia és a hallás öröme Önnek is jár! Egy csodás fülbevaló, mely láthatatlanná teszi a benne rejlő hallókészüléket.

Mélyhallójárati

Cheer 40 CIC PWCheer 40 CIC PW

Cheer 40 CIC PW

Apró, mégis nélkülözhetetlen Cheer 40 CIC PW hallókészülék, mely visszaadja a rég elvesztett hangokat!