Hallókészülékek

Tudjon meg többet az általunk forgalmazott hallókészülékekről!

Fülmögötti hallókészülékek

Celebrate 80 S miniBTECelebrate 80 S miniBTE

Celebrate 80 S miniBTE

Az apró készülék füle mögött egyedülálló tudással bír: automatikusan megkülönbözteti a beszédet a zajtól, sőt, még a telefont is felismeri!
Celebrate 80 P miniRITECelebrate 80 P miniRITE

Celebrate 80 P miniRITE

Legyen ismét aktív résztvevője a beszélgetéseknek a Celebrate 80 PminiRITE segítségével. Az apró, füle mögött megbújó készülék egyedülálló tudással bír.
Celebrate 80 P BTECelebrate 80 P BTE

Celebrate 80 P BTE

Kis méret és nagy tudás jellemzi, mely hatalmas erővel birkózik meg súlyosabb halláscsökkenéssel is a legmodernebb technológiával.
Charm 60 S miniBTECharm 60 S miniBTE

Charm 60 S miniBTE

Elbűvölő formában nagy tudás rejtőzik! Engedje, hogy elvarázsolja a készülék természetes hangzása!
Charm 60 P miniBTECharm 60 P miniBTE

Charm 60 P miniBTE

Kiváló választás, könnyű kezelhetősége miatt megbízható társa lesz a mindennapokban. Kinézetében szeme gyönyörködhet, tudásával fülét bűvöli el.
Victofon Chello Victofon Chello

Victofon Chello

Legyen karmestere életének és ne maradjon le egyetlen fontos szóról sem. Egyedi tinnitus kezeléssel a fülzúgás sem jelent problémát.
Colibri Activ 6Colibri Activ 6

Colibri Activ 6

Kinyílik a világ Ön előtt! Aktív társasági élet, sport, munka, mindezt diszkréten biztosítja a Colibri hangfeldolgozási technológiájával!
Colibri Activ 4Colibri Activ 4

Colibri Activ 4

Apróság, mely nagy változást hoz az életében! Kis mérete, diszktrét megjelenése intenzív hangzással párosul. Visszahozza Önnek az aktív mindennapokat!
Colibri 6 PColibri 6 P

Colibri 6 P

Kis készülék, mely elhozza a világ hangjait. Könnyű kezelhetőség miatt nemcsak a fülébe, hanem a szívébe is belopja magát.
Colibri 4 PColibri 4 P

Colibri 4 P

Kis készülék, mely elhozza a világ hangjait. Könnyű kezelhetőség miatt nemcsak a fülébe, hanem a szívébe is belopja magát.
Enchant 100 miniRITEEnchant 100 miniRITE

Enchant 100 miniRITE

Ösztönösen okos hallókészülék, lenyűgözően természetes, kristálytiszta hangzásélmény a legmodernebb technológiának köszönhetően.
Enchant 100 BTEEnchant 100 BTE

Enchant 100 BTE

Az első hallókészülék család mely a SoundDNA-re épül. Az Enchant szebbé teszi a mindennapok élményeit az elképesztően adaptív, flexibilis és automatikus technológiáival.
Celebrate 100 S miniBTECelebrate 100 S miniBTE

Celebrate 100 S miniBTE

A fül mögötti készülékkel a hangokat természetesebbnek, a beszédet pedig tisztábbnak hallja. Legyen ismét aktív résztvevője a beszélgetéseknek!
Journey 80Journey 80

Journey 80

Az eddigi leküzdhetetlennek tűnő helyzetek többé már nem jelentenek kihívást. Legyen szó egy forgalmas étteremről vagy egy visszhangos templomról, támaszkodjon a nagyteljesítményű készülékre!
Journey 40 Journey 40

Journey 40

Az eddig leküzdhetetlen helyeztek többé nem jelentenek kihívást. Támaszkodjon a nagyteljesítményű készülék erejére bármely élethelyzetben.
Celebrate 80 S miniRITECelebrate 80 S miniRITE

Celebrate 80 S miniRITE

Legyen ismét aktív résztvevője a beszélgetéseknek a Celebrate 80 S miniRITE segítségével. Az apró, füle mögött megbújó készülék egyedülálló tudással bír.

Hallójárati hallókészülékek

Celebrate 80Celebrate 80

Celebrate 80

Minden pillanat emlékezetes lesz a Celebrate 80 hallókészülékkel. Kiemelkedő beszédértés nagyfokú-súlyos hallásvesztés esetén is.
Charm 60 ITCD Charm 60 ITCD

Charm 60 ITCD

Kiváló társ a kellemes beszélgetésekhez! A fülkagylóba helyezhető készülék remekül alkalmazkodik környezetéhez. Önt is elbűvöli a hangok tisztasága!
Charm 60 CICCharm 60 CIC

Charm 60 CIC

Ismerje meg a Charm 60 CIC hallókészüléket, melyet egyszerűsége és természetessége tesz ellenállhatatlanná.
Colibri 8 ITCColibri 8 ITC

Colibri 8 ITC

Kis készülék, nagy tudással! A legszebb hangokat varázsolja a fülébe a lehető legtermészetesebb és legkényelmesebb módon.
Colibri 6 CICColibri 6 CIC

Colibri 6 CIC

A szinte láthatatlan magyar fejlesztésű Colibri hallókészülék megbújik fülében és megbízható társa lesz!
Főnix 8 DFőnix 8 D

Főnix 8 D

Ne maradjon le a lényegről! A Főnix iránymikrofonos, hallójáratba rejtett készüléke csökkenti a kellemetlen zajokat és segíti, hogy tisztábban értse a beszédet.
Főnix 8 CICFőnix 8 CIC

Főnix 8 CIC

Egyedülálló tudás egy apró készülékben. Ideális választás közepes és nagyfokú halláscsökkenés esetén is.
Főnix 8Főnix 8

Főnix 8

Egy megbízható hallókészülék, melyre bármikor támaszkodhat. Remek társ a fülzúgás enyhítésében.
Victofon SilverVictofon Silver

Victofon Silver

Legyen megbízható társa a mindennapokban! Ez a közkedvelt, hallójárati készülék kényelmes és szinte láthatatlanul járul hozzá a teljes élethez.
Silver DirektSilver Direkt

Silver Direkt

Napjaink egyik legnépszerűbb hallókészülék család tagja, nem véletlenül! A fülében megbújva kiváló hallásélményt biztosít minden körülmény között.
Silver CICSilver CIC

Silver CIC

Az egyik legnépszerűbb magyar gyártású mélyhallójárati készülék, amely megbízható és észrevehetetlen társa a mindennapokban!
Celebrate 100 CIC WCelebrate 100 CIC W

Celebrate 100 CIC W

Tegyen minden percet emlékezetessé az egyedülálló mélyhallójárati készülékkel, mely fejlett tudásával minden élethelyzetben kiemelkedő beszédértést biztosít.
Celebrate 80 CIC PWCelebrate 80 CIC PW

Celebrate 80 CIC PW

Szinte észrevétlen megoldás nagyfokú-súlyos halláscsökkenés estén is. A Celebrate 80 CIC PW minden pillanatot kivételessé varázsol.

EORA hallóékszer

EORA ékszerhallókészülékEORA ékszerhallókészülék

EORA ékszerhallókészülék

Egy csepp elegancia és a hallás öröme Önnek is jár! Egy csodás fülbevaló, mely láthatatlanná teszi a benne rejlő hallókészüléket.