A hallás szakértője

Hallókészülékeink

Tudjon meg többet az általunk forgalmazott hallókészülékekről!

Fülmögötti hallókészülékek

Cheer 20 nanoBTE Cheer 20 nanoBTE

Cheer 20 nanoBTE

Tegye gazdagabbá az életét és szerezze vissza a természetes hangokat, ezzel a megbízható és páratlan hallásélményt biztosító hallókészülékkel
Victofon Ready 270 DW Victofon Ready 270 DW

Victofon Ready 270 DW

Élje át a mindennapok szépségeit, és tegye hétköznapjait felejthetetlen élménnyé!
Cheer 20 S mini BTE Cheer 20 S mini BTE

Cheer 20 S mini BTE

Elbűvölő formában nagy tudás rejtőzik! Engedje, hogy elvarázsolja a készülék term
Ready 470 DW Ready 470 DW

Ready 470 DW

Ergonomikus kialakítás, kényelmes illeszkedés, egésznapos kényelem, tökéletes hallás.
Ready 661 DRW Ready 661 DRW

Ready 661 DRW

Precizitás, modern technológia és letisztult design, mindez egy hallókészülékben. Élje át újra a tökéletes hallás élményét minden szituációban.
Ready 461 DRW Ready 461 DRW

Ready 461 DRW

Hiánypótló hallókészülék, amely társa lesz a mindennapok során.
Ready 470 DWT Ready 470 DWT

Ready 470 DWT

Tartós, ellenálló kialakítás, amely nagyszerű hallásélménnyel párosul. Hatékonyan használhatja vezetéknélküli kiegészítőkkel és okostelefonjával.
Ready 270 DWT Ready 270 DWT

Ready 270 DWT

Egyszerűen okos! Könnyen kezelhető hallókészülék, amely ellenálló külsővel és modern belsővel áll a hallás szolgálatában!
Trek 80 UP Trek 80 UP

Trek 80 UP

Nagyteljesítményű készülék, amely segítségével tisztább hangzás biztosított zajos környezetben is, magabiztos hallást élményét nyújtja a hétköznapi szituációk során. Segítségével a hangos hangok is természetesnek hatnak.
Trek 40 SP Trek 40 SP

Trek 40 SP

Készüléke biztos megoldást nyújt, hiszen a beszédre fókuszál, kivédi a hirtelen zajokat és alkalmazkodik a környezeti hangzási feltételeihez.
Captivate 100 S miniRITE TR Captivate 100 S miniRITE TR

Captivate 100 S miniRITE TR

Élvezze újra a természetes hangokat és a fesztelen beszélgetéseket hallókészüléke segítségével. Ráadásul a folyton lemerülő elemek miatt sem kell aggódnia! A készülék beépített akkumulátorának köszönhetően a készülék újratölthető.
Celebrate 80 S miniBTE Celebrate 80 S miniBTE

Celebrate 80 S miniBTE

Az apró készülék füle mögött egyedülálló tudással bír: automatikusan megkülönbözteti a beszédet a zajtól, sőt, még a telefont is felismeri!
Celebrate 80 P miniRITE Celebrate 80 P miniRITE

Celebrate 80 P miniRITE

Legyen ismét aktív résztvevője a beszélgetéseknek a Celebrate 80 PminiRITE segítségével. Az apró, füle mögött megbújó készülék egyedülálló tudással bír.
Celebrate 80 P BTE Celebrate 80 P BTE

Celebrate 80 P BTE

Kis méret és nagy tudás jellemzi, mely hatalmas erővel birkózik meg súlyosabb halláscsökkenéssel is a legmodernebb technológiával.
Enchant 100 S miniRITE Enchant 100 S miniRITE

Enchant 100 S miniRITE

Ösztönösen okos hallókészülék, lenyűgözően természetes, kristálytiszta hangzásélmény a legmodernebb technológiának köszönhetően.
Enchant 100 P BTE Enchant 100 P BTE

Enchant 100 P BTE

Az első hallókészülék család mely a SoundDNA-re épül. Az Enchant szebbé teszi a mindennapok élményeit az elképesztően adaptív, flexibilis és automatikus technológiáival.
Celebrate 100 S miniBTE Celebrate 100 S miniBTE

Celebrate 100 S miniBTE

A fül mögötti készülékkel a hangokat természetesebbnek, a beszédet pedig tisztábbnak hallja. Legyen ismét aktív résztvevője a beszélgetéseknek!
Journey 80 Journey 80

Journey 80

Az eddigi leküzdhetetlennek tűnő helyzetek többé már nem jelentenek kihívást. Legyen szó egy forgalmas étteremről vagy egy visszhangos templomról, támaszkodjon a nagyteljesítményű készülékre!
Celebrate 80 S miniRITE Celebrate 80 S miniRITE

Celebrate 80 S miniRITE

Legyen ismét aktív résztvevője a beszélgetéseknek a Celebrate 80 S miniRITE segítségével. Az apró, füle mögött megbújó készülék egyedülálló tudással bír.

Hallójárati hallókészülékek

Cheer 20 ITC Cheer 20 ITC

Cheer 20 ITC

Kiváló társ a kellemes beszélgetésekhez! Ez a fülkagylóba helyezhető készülék remekül alkalmazkodik környezetéhez. Önt is ebűvöli a hangok tisztasága!
Cheer 40 ITC PDW Cheer 40 ITC PDW

Cheer 40 ITC PDW

Élvezze felhőtlenül a mindennapi hangokat!
Cheer 40 CIC Cheer 40 CIC

Cheer 40 CIC

A szem számára észrevétlen marad, a világ mégis kitárul Önnek! Fedezze fel újra a hangok szépségeit ezzel a diszkrét, okos készülékkel!
Celebrate 80 Celebrate 80

Celebrate 80

Minden pillanat emlékezetes lesz a Celebrate 80 hallókészülékkel. Kiemelkedő beszédértés nagyfokú-súlyos hallásvesztés esetén is.
Celebrate 100 CIC W Celebrate 100 CIC W

Celebrate 100 CIC W

Tegyen minden percet emlékezetessé az egyedülálló mélyhallójárati készülékkel, mely fejlett tudásával minden élethelyzetben kiemelkedő beszédértést biztosít.
Celebrate 80 CIC PW Celebrate 80 CIC PW

Celebrate 80 CIC PW

Szinte észrevétlen megoldás nagyfokú-súlyos halláscsökkenés estén is. A Celebrate 80 CIC PW minden pillanatot kivételessé varázsol.

EORA hallóékszer

EORA ékszerhallókészülék EORA ékszerhallókészülék

EORA ékszerhallókészülék

Egy csepp elegancia és a hallás öröme Önnek is jár! Egy csodás fülbevaló, mely láthatatlanná teszi a benne rejlő hallókészüléket.