Trek 80 UP

Nagyteljesítményű készülék, amely segítségével tisztább hangzás biztosított zajos környezetben is, magabiztos hallást élményét nyújtja a hétköznapi szituációk során. Segítségével a hangos hangok is természetesnek hatnak.

Trek 80 UP hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: hallásmaradvány
  • Árkategória: prémium
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás a Trek 80 UP?

modern-technologia-hallokeszulek

SPIN Management

Az elsőre furának hangzó szakkifejezés egy igen hasznos dolgot takar. A SPIN Management legyen funkció csökkenti a nem kívánt zajokat, kiszűri a háttér hangokat és csak a beszédre fókuszál.

Élet fülzúgás nélkül

Élet fülzúgás nélkül

A váratlan, éles hangokat tompítja hallókészüléke, így zavartalanul élvezheti a tökéletes hallás örömét. A személyre szabott tinnitus kezelő program enyhíti a fülzúgást.

Élje át újra kedvenc hangjait

Élje át újra kedvenc hangjait

A magas hangokat már nem hallja olyan jól, mint régen? A frekvencia áthelyezés funkciónak köszönhetően újra meghallhatja a már rég elfeledettnek hitt hangokat.

Dinamikus hallás

A kiterjesztett dinamika tartománynak köszönhetően a hangok tiszták és természetesek maradnak olyan zárt terekben is, mint például a mozik, színházak és istentiszteleti helyek.

Binaurális zajkezelés

A két fülén lévő hallókészülék kommunikál egymással, így, ha kiegyenlítetlen zajról van szó, pl.: autóvezetés közben, amikor csak az egyik fület éri intenzív zaj, akkor a két hallókészülék kiegyensúlyozottá teszi a hallást.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 675-ös méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék kiegészítő termékek

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Trek készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

  • RC-A távirányító

Állítsa be a hangerőt és a programot egy gombnyomással. Ez a távirányító elfér a zsebben, vagy akár egy pénztárcában is.

  • TV-A Adapter

Hallgassa kedvenc TV programjait hallókészülékén keresztül, és még külön távvezérlő sem szükséges hozzá. Ez a TV adapter könnyedén csatlakozik a legtöbb TV-hez.

  • SoundClip-A multifunkcionális kiegészítő eszköz

Kapcsolódjon vezeték nélkül az arra alkalmas hallókészülékekhez és számos Bluetooth® technológiával rendelkező audio egységhez. A SoundClip-A eszközt használhatja pl. távirányítóként, vezeték nélküli headsetként a mobiltelefonhoz, vagy kihelyezett mikrofonként is.

SoundClip-A csupán Android telefonoknál szükséges, az iPhone-ok esetében nem kell külön kiegésztő a telefonáláshoz, zenehallgatáshoz, itt közvetlen a kapcsolat.

A kiegészítőkről érdeklődjön audiológiáinkon.

Applikáció

SoundLink2 alkalmazás

Váltson programot, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjával.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső