Silver Direkt

Napjaink egyik legnépszerűbb hallókészülék család tagja, nem véletlenül! A fülében megbújva kiváló hallásélményt biztosít minden körülmény között.

Silver Direkt hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Hallókészülék típus: hallójárati
  • Árkategória: standard
  • Gyártó: Victofon

Miért jó választás a Silver Direkt hallókészülék?

Természetes hangzás

Egy természetes hangzású készülék, melynek viseletét könnyebben megszokja viselője.

Biztos kezekben hallása!

A Silver hallójárati hallókészülékeket hazai mér­nökök fejlesztették magyar igények alapján, a magyar nyelv sajátosságait figyelembe véve. Olyan készüléket alkottak, amely megbízható és észre­vehetetlen társa lesz Önnek a mindennapokban.

Tökéletesen Ön fülére szabva

Egyedi, kényelmes hallókészülék, mely a hallójáratára készül 3D LED technológiás gyártásnak köszönhetően. Szinte észre sem fogja venni, hogy a fülében van! Pontosan a Önhöz igazodik, így attól sem kell félnie, hogy netán lötyögni fog a fülében.

Megvan benne minden, ami egy jó beszélgetéshez kell

Megvan benne minden, ami egy jó beszélgetéshez kell

  • Zajkezelés

A készülék kiszűri a környezetéből érkező zavaró zajokat, ezáltal a fontos hangok, infor­mációk sokkal tisztábban hallhatók.

  • Önre szabott megoldások

Minden fontos élethelyzethez beállítható egy program, hogy a legjobb hallásélményt érje el. Ön lehet akár az utcán, társaságban, otthon, a természetben, hallgathat zenét vagy ülhet az autóban, esetleg telefonálhat unokájával. Egy gombnyomással válthat a programok között.

  • Iránymikrofon

A készülék a szemből érkező hangokat felerősíti, ezáltal jobb irányhallás és kiváló beszédértés érhető el. Minden szavát érti majd az Önnel szemben ülő unokájának.

Megbízható társ a mindennapokban

Megbízható társ a mindennapokban

Felgyorsult, zajos világ­ban élünk. Mindennap­jainkat meghatározza a bennünket körülvevő han­gok: szeretteink beszéde, zene, utcai zaj, vagy a ter­mészet hangjai.

Sajnos sokan szembesülnek azzal, hogy lassan eltűnnek a hangok életükből. Erre ad megbízható és szinte ész­revehetetlen megoldást a Silver hallókészülék.

Könnyen kezelhető, jelzőhangok

Könnyen kezelhető, jelzőhangok

Dőljön hátra és élvezze a jó hallás örömét a Silver Direkt hallókészülékkel.

Váltson programot kényelmesen és egyszerűen a nagy nyomógomb segítségével. A hangerőszabályzóval pedig egy pillanat alatt növelheti a hangerőt.

Jelzőhang figyelmezteti, ha hallókészülék eleme lemerült és tájékoztatja a programváltásról.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 10/312/13-as méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: Amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Az Ön által vásárolt hallókészülék elektronikájára és házára a Victofon Kft. rendeltetésszerű használat esetén egy év jótállást biztosít. A hallójárat nagyobb mértékű változása esetén (pl.: műtéti beavatkozás, testsúlyváltozás) hallójárati hallókészülékház cserére lehet szükség, melyre a jótállás nem vonatkozik.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső