Silver CIC

Az egyik legnépszerűbb magyar gyártású mélyhallójárati készülék, amely megbízható és észrevehetetlen társa a mindennapokban!

Silver CIC hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Hallókészülék típus: hallójárati
  • Árkategória: standard
  • Gyártó: Victofon

Miért jó választás a Silver CIC hallókészülék?

Mélyhallójárati hallókészülék

Kialakításának köszönhetően szinte láthatatlan mások számára, mivel megbújik a fülben és kívülről csupán egy átlátszó apró damilszál látható, amely a készülék kivételét segíti.

Egyedi és kényelmes

A hallójáratának mintájára egyedileg készül 3D LED technológiás gyártás segítségével, így tökéletesen illeszkedik hallójáratához. Nem nyom, nem lötyög, pont Önhöz igazodik!

Magyar szakértelem

Magyar mérnökök által fejlesztett és gyártott hallójárati készülék, mely hazai hallókészülék viselők tapasztalatai és igényei alapján készült. Az idők során az ügyfeleink egyik kedvenc készüléke lett.

Jobb hallás, jobb életminőség!

Jobb hallás, jobb életminőség!

Újra kinyílik a világ és megszűnnek a korlátok. Már nem csak szótlanul ül társas összejövete­leken, újra részesévé válhat a beszélgetéseknek, így lépést tarthat az Önt körülvevő történésekkel. A Silver CIC hallókészüléktől mindent tud, ami a jó halláshoz szükséges.

Választható programlehetőségek

Választható programlehetőségek

Aktív életet él és fontos, hogy hallókészüléke alkalmazkodjon környezetéhez? Minden környezetben megtalálja a megfelelő beállításokat, hogy a legjobb hangzást és beszédértést nyújtsa készüléke: általános, utcai, társaság, otthon, zene, autó, természet, telefon.

Zajkezelés

Zajkezelés

A beszéd még a szabadban, szeles környezetben sem jelent majd gondolt. Kerékpározás vagy kirándulás során a Silver CIC hallókészüléke mérsékeli a szélzúgás zaját, így önfeledten élvezheti a szeretteivel töltött időt.

A készülék kiszűri a környe­zetből érkező beszédértést zavaró zajokat, ezáltal az Ön számára fontos hangok, infor­mációk sokkal tisztábban hallhatók.

Jelzőhangok

Soha nem fog megfeledkezni az elem cseréjéről, hiszen hallókészüléke időben, hanggal jelzi majd, ha merül az elem. Ezen kívül a programok közötti váltást is hangjelzés támogatja.

Nincs többé zavaró sípolás

A sípolást még azelőtt megszünteti, mielőtt az elkezdődne. A Silver hallójárati hallókészüléke eltávolítja a kellemetlen jeleket a sípolásmentes könnyed hallásért.

Könnyű irányítani

Nyomógomb segítségével kényelmesen válthat a programok között, így a készülék könnyen kezelhető.

Figyelem!

  • A hallókészülék behelyezéséhez és kivételéhez jobb kézügyesség szükséges, mint a fül mögötti készülékek esetében
  • Csak ép hallójárat (nincs betegségből adódó elváltozás) esetén alkalmazható

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 10-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Az Ön által vásárolt hallókészülék elektronikájára és házára a Victofon Kft. rendeltetésszerű használat esetén egy év jótállást biztosít. A hallójárat nagyobb mértékű változása esetén (pl.: műtéti beavatkozás, testsúlyváltozás) hallójárati hallókészülékház cserére lehet szükség, melyre a jótállás nem vonatkozik.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső