Silver

Legyen megbízható társa a mindennapokban! Ez a közkedvelt, kényelmes hallójárati készülék és szinte láthatatlanul járul hozzá a teljes élethez.

Victofon Silver hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Hallókészülék típus: hallójárati
  • Árkategória: standard
  • Gyártó: Victofon

Miért jó választás a Victofon Silver hallókészülék?

Jobb hallás, jobb életminőség!

  • Újra kinyílik a világ, megszűnnek a korlátok.
  • Már nem csak szótlanul ül társas összejövete­leken, részesévé is válhat a beszélgetéseknek.
  • Lépést tarthat az Önt körülvevő történésekkel.
  • Másoktól független és biztonságos életet élhet.
  • Megőrizheti hallását és szellemi frissességét.
Megbízható társ a mindennapokban

Megbízható társ a mindennapokban

Napjaink egyik legnépszerűbb hallókészüléke ügyfeleink körében. Egy természetes hangzású készülék, melynek viseletét könnyebben megszokja viselője. A Silver hallójárati hallókészülékeket hazai mér­nökök fejlesztették magyar igények alapján és a magyar nyelv sajátosságait figyelembe véve. A legújabb technológiák felhasználásával olyan készüléket alkottak, amely megbízható és észre­vehetetlen társa lesz Önnek a mindennapokban.

Könnyű kezelhetőség

Könnyű kezelhetőség

A készülék nagy nyomógombokkal van ellátva, így kényelmes a programváltás. A hangerőszabályzó segítségével pedig egy pillanat alatt növelheti a hangerőt is.

Intelligens jelzőhangok figyelmeztetik, hogy Ön időben észrevegye az elem merülését. Tájékoztatja arról is, hogy épp melyik programot használja.

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások

Különböző paraméterek meg­változtatásával pontos, személyre szabott hangzás érhető el. A választható programlehetőségek segítségével pedig minden fontos élethelyzethez beállítható egy program, hogy minden körülmények között a legjobb hallásélményt érje el: az utcán, társaságban, otthon zenét hallgatva a természetben vagy egy kellemes telefonbeszélgetés közben.

Nincs kellemetlen sípolás

Ha volt korábban hallókészüléke, gyakran tapasztalhatott kellemetlen sípoló hangot. A hallókészülék adaptív visszacsatolás kezelő rendszerrel ellátott, ezért nem kell tartani a készülék sípolásától.

Iránymikrofon

A készülék a szemből érkező hangokat felerősíti, ezáltal jobb irányhallás és kiváló beszédértés érhető el. Minden szavát érti majd az Önnel szemben ülő unokájának.

Tökéletesen Ön fülére szabva, természetes hangzással

A Silver hallókészülékek is a Victofon egyedi 3D LED technológiájával készül a hallójáratáról vett minta alapján, így pontosan az Önhöz igazodik. Mivel a hangszóró a hallójáratban helyezkedik el, így természetes hangzás érhető el, melynek köszönhetően viseletét könnyebben megszokja majd.

Zajkezelés

Zajkezelés

Szeretteinkkel töltött idő fontos számunkra, és szeretnénk érteni minden szavukat, még nagyobb zajban is. Ebben nyújt segítséget a Silver hallókészülék, mely kiszűri a környezetéből érkező zavaró zajokat, ezáltal az Ön számára fontos hangok, infor­mációk sokkal tisztábban hallhatók.

Szeret kirándulni az unokákkal? A készülék szélzaj csökkentésének köszönhetően felhőtlenül élvezheti a szeretteivel töltött időt a természetben.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 10/312/13-as méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Az Ön által vásárolt hallókészülék elektronikájára és házára a Victofon Kft. rendeltetésszerű használat esetén egy év jótállást biztosít. A hallójárat nagyobb mértékű változása esetén (pl.: műtéti beavatkozás, testsúlyváltozás) hallójárati hallókészülékház cserére lehet szükség, melyre a jótállás nem vonatkozik.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső