A hallás szakértője

Ready 661 DRW

Precizitás, modern technológia és letisztult design, mindez egy hallókészülékben. Élje át újra a tökéletes hallás élményét minden szituációban.

Victofon Ready 661 DRW hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Árkategória: prémium
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Gyártó: Interton

Miért jó választás a Ready 661 DRW fülmögötti hallókészülék?

Az okostelefonja is imádni fogja

Ma már mindennapunk része az okostelefon, hiszen azon olvassuk a híreket, recepteket és tartjuk a kapcsolatot szeretteinkkel.

Kapcsolódjon hallókészülékével is telefonjához.

Váltson programot és állítsa a hangerőt könnyedén a készülékhez letölthető magyar nyelvű applikáció segítségével. Önnel is előfordul, hogy elfelejti hol rakta le a kulcsát? Ez egy hallókészülékkel is könnyedén előfordulhat, de a hallókészülék kereső segítségével most egy perc alatt megtalálhatja.

Kommunikáljon fesztelenül

Streameljen hangot közvetlenül a hallókészülékébe Vezeték nélküli

Élvezze a vezeték nélküli csatlakozás előnyeit

Tinnitus kezelés

A fülzúgás zúgó, csengő vagy egyéb zavaró hang hallása külső hang hiányában. Sokan szenvednek ettől, de Ready hallókészülékek erre a problémára is célzott megoldást tudnak nyújtani, speciális hangok segítségével.

Ergonomikus és modern kialakítása mellett minden technológiai elvárásnak megfelel, így biztosítva a kiváló hangzást minden élethelyzetben.

Ellenálló és formatervezett kialakítás

Éljen továbbra is aktív életet a Ready hallókészülékekkel, hiszen kívül belül nanobevonat védi a por és az izzadság ellen. Így nem akadály a mindennapok során.

Olyan kicsik és kényelmesek, hogy szinte el is felejti, hogy a fülében van. Ergonomikus és modern kialakítással, több féle színben kapható, az Ön igényeinek megfelelően.

Adaptációs manager

Tudjuk, hogy a hallókészülék megszokása nem könnyű annak, aki már régóta küzd hallásproblémával. Hosszabb idő alatt fülünk elszokik a ’normál’ hallástól. Az adaptációs manager segítségével fokozatosan erősíti a megfelelő szintre a hangokat, így segítve Önt, hogy hozzászokjon a tökéletes halláshoz.

Integrált direkcionalitás

Még zajban is külön tudja választani a beszédet. Ennek köszönhetően a zajt nem megszünteti, hanem kellemes szintre csökkenti, ezáltal lesz természetes hallásélménye a Victofon Ready 661 DRW segítségével.

Ready 661 DRW hallókészülék - elem és kiegészítői

A készülékhez 312-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Ready 661 DRW hallókészülék kiegészítő termékei

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Ready készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

TV streamer

Kristálytiszta hangot kaphat közvetlenül a TV-ből, sztereó készülékről, vagy a számítógépről a hallókészülékre.

Multi mic

A Multi mic lehetővé teszi, hogy több résztvevőt is halljon hallókészülékén keresztül. Családi összejövetelek és üzleti találkozók alkalmával kitűnő választás. Kompatibilis az FM-rendszerrel és telefontekerccsel.

Phone clip

A beszélgetéseket és a zenét közvetlenül közvetítheti a hallókészülékekre egy Bluetooth-al rendelkező okostelefonról.

Phone clip csupán Android telefonoknál szükséges, az iPhone-ok esetében nem kell külön kiegésztő a telefonáláshoz, zenehallgatáshoz, itt közvetlen a kapcsolat.

Remote control

Használhatja a hangerőszabályzásra és programváltásra, valamint egyéb streaming eszközök, például a TV-streamer, a multi mic és a micro mic egyszerű vezérlésére.

Applikáció hallókészülékhez

Töltse le a magyar nyelvű Interton Sound applikációt

  • Segítségével egyszerűen állíthatja a hangerőt
  • Könnyedén válthat programot, ami igazodik aktuális élethelyzetéhez
  • Állítsa be előre a rendszeresen használt programokat és igazítsa pillanatok alatt aktuális halláskörnyezetéhez
  • Használja a „Hallókészülék-keresőt” a hallókészülékek megkereséséhez, ha azokat nem találja. Nem lenne nagyszerű, ha a lakáskulcson, a slusszkulcson, vagy a távirányítón is lenne ilyen program?

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

Ready 661 DRW hallókészülék letölthető dokumentumok

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.