A hallás szakértője

Journey 80

Az eddigi leküzdhetetlennek tűnő helyzetek többé már nem jelentenek kihívást. Legyen szó egy forgalmas étteremről vagy egy visszhangos templomról, támaszkodjon a nagyteljesítményű készülékre!

Journey 80 hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: hallásmaradvány
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Árkategória: prémium
  • Gyártó: Sonic

Vegye kézbe az irányítást a Journey segítségével

Vesse bele magát a kalandba, a Journey hallókészülék erejére támaszkodhat! Ismerje meg a nagyfokú hallásvesztésre és hallásmaradványra tervezett Journey nagyteljesítményű készüléket, mellyel még a hosszabb túrákba is bátran belevághat.

Kommunikációt segítő funkcióval, valamint számos erőteljes jellemzővel és vezeték nélküli csatlakozási lehetőséggel biztosítja a magabiztos és kényelmes viseletet.

Fedezze fel a Journey hallókészüléket, tegye mindennapjait emlékezetessé!

 

Magabiztosság minden helyzetben

A Journey feltárja Ön előtt a világot, hogy visszakapja a hallás örömeit bármerre is jár.

Az Automata környezetfelismerés az aktuális környezetnek megfelelően módosítja mindkét hallókészülék beállítását és erősítését, ezzel a legjobb hangzást nyújtva Önnek.

Szélsőséges körülmények között is jó megoldás

Erős szélben még egy ép hallónak is nehézséget okoz a kommunikáció, hallássérültként pedig igazi kihívás.

Erre talált megoldást a Journey 80 fülmögötti hallókészülék, amely egyedi technológiájú iránymikrofonjának köszönhetően még szeles időben is kiváló beszédértést biztosít.

Fejlett zajkezelés

A Journey hallókészüléke minden élethelyzetben a legjobb megoldást nyújtja nagyfokú hallásveszteseség esetén is:

  • A váratlan éles hangok, mint például az evőeszközök csörrenését vagy a kulcscsörgést sem nem zavarják majd többé az impulzus zajcsökkentésnek köszönhetően.
  • A beszédkiemelő zajcsökkentésnek köszönhetően a zsúfolt vagy zajos étterem sem jelent gondot, mivel előtérbe helyezi a környezeti zajokkal szemben a beszédet, ezzel növelve a beszéd tisztaságát.
  • Többé az olyan zavaró hangok sem jelentenek gondot, mint a ventilátor vagy a hűtő búgása.
  • Egy visszhangos templom vagy koncert teremben is élvezetes lesz a társalgás.

Teljes összhang készülékei között

Két hallókészüléke folyamatosan kommunikál egymással. A programváltás nyomógombbal és távirányító segítségével is történehet, melyet egyszerűen állíthat mindkét eszközön egyszerre. A programokat egy gombnyomással (nyomógomb, távirányító, alkalmazás) segítségével állíthatja be.

A különböző beállítási lehetőségeknek köszönhetően akár automatikusan alkalmazkodhat mindkét készüléke aktuális környezetéhez, külön beavatkozás nélkül.

Telefonálás erőfeszítés nélkül

Többé nem jelent gondot a telefonos kapcsolattartás távoli szeretteivel. A két készülék a telefonálását is megkönnyíti azzal, hogy a hívásfogadás közben másik készülékét lehalkítja, ezzel jobban érti majd partnerét. Segítségével ismét aktívan rendszeresen kommunikálhat családjával mobiltelefonon is.

Könnyű kezelhetőség

Értesítő LED

Segítségével könnyen megbizonyosodhat az elem állapotáról, hangerőt vagy programokat érintő változásokról. Különösen hasznos, ha gyermek vagy olyan személy viseli, akinek hozzátartozója szeretné figyelni a készülék működését.

Intelligens jelzőhangok

Hallókészüléke minden fontos változásra és eseményre hangjelzéssel figyelmezteti. Ilyen lehet a készülék bekapcsolása, hangerő vagy program változtatás, bejövő hívás SoundGate használata esetén, elem merülés és élettartam vége stb.

A felhőtlen kikapcsolódás nem álom többé

Egy kirándulás az unokákkal, egy kellemes beszélgetés séta közben vagy egy forgalmas étterem. Néhány helyzet a múltban talán leküzdhetetlennek tűnt, a Journey hallókészülék azonban tiszta és természetes hangzásának köszönhetően minden akadályra felkészít. Segít abban, hogy a hangokat természetesnek, a beszédet pedig tisztának hallja. A Journey ezen technológiának köszönhetően támogatja Önt mindennapi kalandjaiban.

Legyen ismét aktív részese a társalgásoknak

Technológiájának köszönhetően megőrzi a beszéd árnyalatnyi változásait – a lágy és éles hangokat minden egyes szóban.

Ezen apró részletek segítségével Ön könnyebben megérti a különböző szavakat, a beszéd érthetőbbé válik, így Ön aktív részese lehet a társaságnak.

Sípolásmentes hallás

Az Adaptív visszacsatoláskezelő sípolásmentes hallást biztosít Önnek azáltal, hogy megszünteti a visszacsatolásért felelős jeleket.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 13-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék kiegészítő termékei

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Journey készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé a hétköznapjait.

Applikáció hallókészülékhez

SoundLink alkalmazás

Váltson programot hallókészülékén, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjáról. Töltse le egyszerűen mobiltelefonjára a SoundLink alkalmazást.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

Journey 80 hallókészülék letölthető dokumentumai

Használati utasítás
Tisztítási tájékoztató Fülhoroggal es egyéni illesztékkel

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső