Főnix 8 D

Ne maradjon le a lényegről! A Főnix iránymikrofonos, hallójáratba rejtett készüléke csökkenti a kellemetlen zajokat és segíti, hogy tisztábban értse a beszédet.

Főnix 8 D hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Hallókészülék típus: hallójárati
  • Árkategória: prémium
  • Gyártó: Victofon

Miért jó választás a Főnix 8 D hallókészülék?

A fókusz a beszéden van!

A fókusz a beszéden van!

Egy zajos étteremben szeretne beszélgetni? A Főnix 8D minden támogatást megad hozzá! Az iránymikrofonok segítségével készüléke automatikusan alkalmazkodik környezetéhez a legjobb beszédértés érdekében és csak partnerére fókuszál.

Több komponensből álló zajkezelő rendszere lehetővé teszi, hogy a háttérzajok csökkentésével tisztán hallja a beszédet a társalgások során.

  • A monoton zajok, mint a ventilátor és a hűtőszekrény zavaró zúgása sem okoz többé gondot. (lágyzaj csökkentés)
  • Kerékpározás vagy kirándulás során - mérsékeli a szélzúgás zaját, így felhőtlenül élvezheti a szeretteivel töltött közös időt. (szélzaj csökkentés)
Megkeseríti életét az állandó fülzúgás?

Megkeseríti életét az állandó fülzúgás?

Enyhítse panaszait a tinnitus kezelő funkció segítségével. A választható tinnitus kezelő funkció segíti fülzúgásával kapcsolatos panaszai enyhítését. A hallókészülék úgynevezett fehérzajt generál, mely megfelelő tanácsadással, illetve fülzúgás kezelési programmal kiegészítve alkalmas a fülzúgás csillapítására.

Kialakításának köszönhetően az apró készülék észrevétlenül bújik meg fülében, közben mégis természetes hangzást nyújt minden élethelyzetben

Használata egyszerű

Használata egyszerű

Különböző hangok jelzik Önnek, ha hallókészülék eleme hamarosan lemerül, így sosem felejti majd el időben cserélni. A hangerő növelését és a programok közötti váltásra is egyedi hangot állíthat be, ezáltal egyszerűsítve a használatot.

A hangerőszabályzó végállását is külön hang jelzi Önnek.

A hallókészülék könnyű kezelhetőségét, a kényelmes használatot a kiemelt nyomógombok is tovább növelik, segítségükkel könnyedén válthat a programok között és állíthatja a hangerőt.

Magyar gyártású hallókészülék, egyedileg Önre szabva

A Főnix hallókészülékek a legmodernebb 3D LED technológiával készülnek, ezáltal pontosabban illeszkednek az Ön fülébe. Magyar fejlesztők által megálmodott és gyártott hallókészülék. A hazai gyártásnak és fejlesztésnek köszönhetően pedig kifejezetten a magyar nyelv sajátosságait veszik figyelembe.

Adatnapló funkció

A Főnix az adatnaplózás funkciónak köszönhetően megjegyzi hallókészülék használati szokásait, milyen környezetben használja, milyen programot és mennyi ideig vesz igénybe. Ezen információk alapján audiológusa egyszerűen elvégezheti a legmegfelelőbb beállításokat, még pontosabban igazíthatja Önhöz készülékét.

Megoldás egyedi halláscsökkenésre

A hallásvesztés során egyedi a hallásromlás mértéke az egyes frekvencia tartományokban. Standard megoldás helyett a Főnix hallókészülék 8 csatornás jelfeldolgozó rendszere segítségével egyéni hallásvesztésére szabható a készülék, hogy minden szót megértsen.

Nincs többé kellemetlen sípolás

Az adaptív visszacsatolás csökkentő rendszer a hallókészülékeknél gyakran jelentkező gerjedést kezeli, ezáltal sípolásmentes hallást biztosít.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez Rayovac 312/13-as méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára kettő év, a házára egy év jótállást biztosít a Victofon Kft. A hallójárat nagyobb mértékű változása esetén (pl.: műtéti beavatkozás, testsúlyváltozás) hallójárati hallókészülékház cserére lehet szükség, melyre a jótállás nem vonatkozik.

Applikáció hallókészülékhez

SoundLink alkalmazás

Váltson programot hallókészülékén, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjáról. Töltse le egyszerűen mobiltelefonjára a SoundLink alkalmazást.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső