Főnix 8 CIC

Egyedülálló tudás egy apró készülékben. Ideális választás közepes és nagyfokú halláscsökkenés esetén is.

Főnix 8 CIC hallókészülék alap tulajdonságai:

 • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
 • Hallókészülék típus: hallójárati
 • Árkategória: prémium
 • Gyártó: Victofon
Miért jó választás a Főnix 8 CIC hallókészülék?

Miért jó választás a Főnix 8 CIC hallókészülék?

Új életre kelti hallását

Fedezze fel ismét a hétköznapok régen elfeledett hangjait.

Legmaradandóbb élményeink felidézésekor elénk tárul az összes vizuális emlék, az illatok, sőt a hangok is.

A gyerekek és unokák nevetése, a tábortűz ropogása, a madarak csicsergése. A Főnix hallókészülékekkel nem csak emlékeiben élheti át a hangok örömét, hanem ismét mindennapjai részévé válnak.

Magyar gyártású hallókészülék, hazai igényekre szabva

A Főnix hallókészülékek a legmodernebb 3D LED technológiával készülnek, ezáltal pontos illeszkedést biztosítanak. A hazai gyártásnak és fejlesztésnek köszönhetően pedig kifejezetten a magyar nyelv sajátosságait veszik figyelembe.

Egyszerű használhatóság

A hallókészülék könnyű kezelhetőségét, a kényelmes programváltást a kiemelkedő nyomógomb teszi lehetővé.

Megoldás egyedi halláscsökkenésre

Mindenkinél más és más mértékben romlik hallása az egyes frekvencia tartományokban, melyhez nem minden hallókészülék nyújt megfelelő megoldást. A Főnix hallókészülék 8 csatornás jelfeldolgozó rendszere segítségével egyéni hallásvesztésére szabható a készülék, hogy minden szót megértsen.

A fülzúgás megkeseríti mindennapjait?

A fülzúgás megkeseríti mindennapjait?

A választható tinnitus kezelő funkció segíti fülzúgásával kapcsolatos panaszai enyhítését. A hallókészülék úgynevezett fehérzajt generál, mely megfelelő tanácsadást, illetve fülzúgás kezelési programmal kiegészítve alkalmas a fülzúgás csillapítására.

Automatikus környezetfelismerés

A modern technológiának köszönhetően felismeri az Ön aktuális hangkörnyezetét (zajos utca, beszélgetés, zenehallgatás stb.), melynek megfelelően módosítja a készülék beállításait, a legjobb hangzást biztosítva.

Észrevétlen társa lesz a mindennapokban

Észrevétlen társa lesz a mindennapokban

Kialakításának köszönhetően az apró készülék észrevétlenül bújik meg fülében, természetes hangzást nyújtva minden élethelyzetben:

 • hosszú séták a természetben
 • tiszta hallás zajos utcán
 • aktív társalgás szeretteivel
 • könnyed zenehallgatás
 • visszakérdezés nélküli telefonbeszélgetések

Felhőtlenné teszik az igazán fontos pillanatokat.

Az Adatnaplózás funkcióval a hallókészülék megjegyzi, hogy Ön milyen élethelyzetekben és mennyi ideig használta készülékét, váltott-e a különböző programok között stb. Ezen információk alapján audiológusa egyszerűen elvégezheti az Önnek legmegfelelőbb beállításokat.

Ne maradjon ki a beszélgetésekből!

Ne maradjon ki a beszélgetésekből!

Több komponensből álló zajkezelő rendszere lehetővé teszi, hogy a háttérzajok csökkentésével tisztán hallja a beszédet a társalgások során.

 • A Lágyzaj csökkentésnek köszönhetően a monoton zajok, mint a ventilátor és a hűtőszekrény zavaró zúgása sem okoz többé gondot.
 • A Szélzaj csökkentés a szabadban – például kerékpározás vagy kirándulás során - mérsékli a szélzúgás zaját, így felhőtlenül élvezheti a szeretteivel töltött közös időt.

Intelligens jelzőhangok

Hangjelzések figyelmeztetik, hogy időben észrevegye az elem merülését vagy a programok közötti váltást.

Nincs többé kellemetlen sípolás

Az adaptív visszacsatolás csökkentő rendszer a hallókészülékeknél gyakran jelentkező gerjedést kezeli, ezáltal sípolásmentes hallást biztosít Önnek.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 10-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára kettő év, a házára egy év jótállást biztosít a Victofon Kft. A hallójárat nagyobb mértékű változása esetén (pl.: műtéti beavatkozás, testsúlyváltozás) hallójárati hallókészülékház cserére lehet szükség, melyre a jótállás nem vonatkozik.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső