Főnix 8

Egy megbízható hallókészülék, melyre bármikor támaszkodhat. Remek társ a fülzúgás enyhítésében.

Főnix 8 hallókészülék alap tulajdonságai:

 • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
 • Hallókészülék típus: hallójárati
 • Árkategória: magas
 • Gyártó: Victofon

Miért jó választás a Főnix 8 hallókészülék?

Megoldás egyedi halláscsökkenésre

A Főnix hallókészülék 8 csatornás jelfeldolgozó rendszere segítségével egyéni hallásvesztésére szabható a készülék, hogy minden szót megértsen. Mindenkinek más és más mértékben romlik hallása az egyes frekvencia tartományokban, melyhez nem minden hallókészülék nyújt megfelelő megoldást.

Magyar gyártású hallókészülék, hazai igényekre szabva

A Főnix hallókészülékek a legmodernebb 3D LED technológiával készülnek, ezáltal pontosabban illeszkednek az Ön fülébe. A hazai gyártásnak és fejlesztésnek köszönhetően pedig kifejezetten a magyar nyelv sajátosságait veszik figyelembe.

Gyorsan megismeri

Az Adatnaplózás funkcióval a hallókészülék megfigyeli és megjegyzi szokásait. Rögzíti, hogy milyen körülmények között és mennyi ideig használta készülékét, milyen programokat használt jellemzően. Az összegyűjtött adatok alapján hallásgondozója még pontosabban Önhöz igazíthatja készülékét.

Élvezze a csendet fülzúgás nélkül!

Élvezze a csendet fülzúgás nélkül!

Fülzúgása folyamatos problémát okoz a mindennapokban? A Főnix 8 hallójárati hallókészülék nem csak a hallás örömét adja vissza, de ebben is segítéségre lesz. Enyhítse panaszait a tinnitus kezelő funkció segítségével. A választható tinnitus kezelő funkció segíti fülzúgásával kapcsolatos panaszai enyhítését. A hallókészülék úgynevezett fehérzajt generál, mely megfelelő tanácsadással, illetve fülzúgás kezelési programmal kiegészítve alkalmas a fülzúgás csillapítására.

Intelligens jelzőhangok, egyszerű használhatóság

Intelligens jelzőhangok, egyszerű használhatóság

Különböző hangok jelzik, ha hallókészülék eleme hamarosan lemerül. A hangerő növelését és a programok közötti váltást is jelzőhangok kísérik. A hangerőszabályzó végállását is külön hang jelzi.

A hallókészülék könnyű kezelhetőségét, a kényelmes programváltást a kiemelt nyomógomb teszi lehetővé. Nem csak a programokat, hanem a hangerőt is egyszerűen módosíthatja hallókészülékén egy gombnyomás segítségével.

Észrevétlen társa lesz a mindennapokban

Észrevétlen társa lesz a mindennapokban

Kialakításának köszönhetően az apró készülék észrevétlenül bújik meg fülében, közben mégis természetes hangzást nyújt minden élethelyzetben:

 • tiszta hallás zajos utcán
 • aktív társalgás szeretteivel
 • könnyed zenehallgatás
 • visszakérdezés nélküli telefonbeszélgetések
 • hosszú séták a természetben
Zajkezelés - Ne maradjon ki a beszélgetésekből!

Zajkezelés - Ne maradjon ki a beszélgetésekből!

Több komponensből álló zajkezelő rendszere lehetővé teszi, hogy a háttérzajok csökkentésével tisztán hallja a beszédet a társalgások során.

 • A Szélzaj csökkentés a szabadban – például kerékpározás vagy kirándulás során - mérsékli a szélzúgás zaját, így felhőtlenül élvezheti a szeretteivel töltött időt.
 • A Lágyzaj csökkentésnek köszönhetően a monoton zajok, mint a ventilátor és a hűtőszekrény zavaró zúgása sem okoz többé gondot.

Alkalmazkodik Önhöz!

Hallókészüléke tudja merre jár és alkalmazkodik az adott körülményekhez, hogy a legjobb hallásélményt érhesse el. Zajos utcán vagy egy csendes kávézóban szeretne beszélgetni? Meghallgatná kedvenc zeneszámát a kocsiban vagy otthon tévézne? A készülék aktuális igényeinek megfelelően módosítja beállításait.

Nincs többé kellemetlen sípolás

Az adaptív visszacsatolás csökkentő rendszer a hallókészülékeknél gyakran jelentkező gerjedést kezeli, ezáltal sípolásmentes hallást biztosít.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez Rayovac 312/13-as méretű elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára kettő év, a házára egy év jótállást biztosít a Victofon Kft. A hallójárat nagyobb mértékű változása esetén (pl.: műtéti beavatkozás, testsúlyváltozás) hallójárati hallókészülékház cserére lehet szükség, melyre a jótállás nem vonatkozik.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső