A hallás szakértője

EORA ékszerhallókészülék

Egy csepp elegancia és a hallás öröme Önnek is jár! Egy csodás fülbevaló, mely láthatatlanná teszi a benne rejlő hallókészüléket.

EORA ékszerhallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Árkategória: prémium

Miért jó választás a EORA ékszerhallókészülék?

"Nagyon kényelmes, a klipsz rész nem nyom, szemüveg mellett is kellemesebb viselet, mint a jelenlegi fülmögötti hallókészülékem." [B. Györgyné]

„Az ezüstös, fiatalosabb EORA változatot választanám állandó viseletnek, kipróbáltam és a mindennapokon is szívesen viselném." [F. Krisztina (42 éves)]

„A színválasztékból az ezüst és az antik fekete volt a legszimpatikusabb, jelenlegi hallókészülék helyett is viselném, állandó jelleggel. Kiválóan hallok vele." [J. Ottília (32 éves)]

Fedezze fel az EORA hallóékszer titkát!

Az EORA ékszer hallókészülék valójában elegáns fülbevaló, amely egy-egy gondosan elrejtett, kiemelkedő minőségű hallókészüléket rejt. Német ékszertervezők és akusztikusok közös ötlete, melyből világraszóló újdonság lett. A fül klipszek egyedileg kézműves technikával készülnek Németországban, Sandra Coym ékszertervező által. Egyedülálló forma- és színválasztékunk közül minden hölgy megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot, függetlenül attól, hogy a klasszikus visszafogott, extravagáns vagy a mindennapi elegancia híve.

Legyen újra magabiztos nő!

Mások számára fel sem fog tűnni, hogy hallókészüléket hord. Ön azonban észre fogja venni, hogy a barátaival töltött közös időtöltés (pl. vásárlás) hirtelen sokkal szórakoztatóbb, hiszen többé nem kell azon aggódnia, hogy észreveszi bárki hallókészülékét. Az EORA ékszerhallókészülék megőrzi titkát, és segítségével újra élvezheti az életet a maga teljességében.

Nem csak szép, de okos is!

Az EORA hallóékszer nem csak mutatós és designos megjelenésű, hanem egy modern és okos készüléket rejt magában, így nem kell lemondania semmilyen funkcióról.

Élvezze a társalgás minden egyes szavát!

Szeretne egy kellemes délutáni kávét a barátnőjével, ahol megért mindent, amit mesél? Fesztelenül élvezné a beszélgetést?

A EORA különlegessé teszi az átlagosnak tűnő pillanatokat. Segítségével a hangokat természetesnek, a beszédet pedig tisztának hallja majd újra.

Megőrzi a beszéd árnyalatnyi változásait – a lágy és éles hangokat minden egyes szóban. Ezen apró részletek segítségével könnyebben megérti a különböző szavakat, a beszéd jobban érthetővé válik, így aktív részese lehet a társaságnak.

Az új technológiának köszönhetően a beszédet kiemeli a háttérzajból, ezáltal egyetlen szóról sem marad le.

Nincs több panasz a zavaró háttérzajok miatt!

Az EORA hallóékszer modern technológiájának köszönhetően minden körülmények között a legjobb megoldás a tökéletes hallás érdekében:

  • Zsúfolt étteremben már csak partnerére kell figyelnie, mivel a hangos tömeg zaját lecsökkenti, ezzel növelve a társalgások komfortérzetét és a beszéd tisztaságát.
  • Többé az olyan zavaró hangok sem jelentenek gondot, mint a ventilátor vagy a hűtő búgása.
  • Egy visszhangos templom vagy koncert teremben is élvezetes lesz a társalgás.
  • A váratlan éles hangok, mint például az evőeszközök csörrenését vagy a kulcscsörgést sem zavarják majd többé.

Összehangolt működés

Nem kell a két készüléket külön állítgatnia, hiszen folyamatos kommunikáció segítségével automatikusan alkalmazkodik mindkét készüléke aktuális környezetéhez, külön beavatkozás nélkül.

Visszhangcsökkentés

A társalgás a hatalmas visszhangos terekben, mint pl. egy koncert terem vagy előadóterem is élvezetes lesz az EORA segítségével.

Kényelmes hallásélmény, bármerre is jár

A legjobb hangzásélményt nyújtja bármely környezetben, hiszen készüléke automatikusan felismeri és alkalmazkodik az Ön által gyakran látogatott helyekhez és körülményeihez. Így Önnek nem kell a beállításokkal bajlódnia, csak élvezni a tökéletes hallás élményét.

Bővebb információért tájékozódjon az ékszer hallókészülékekről központi zöldszámunkon 06/80-204-000 vagy EORA weboldalunkon: www.ekszerhallokeszulek.hu

EORA ékszerhallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 13-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

EORA ékszerhallókészülék kiegészítő termékei

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő, az ékszerére egy év jótállást biztosít a Victofon Kft.

EORA ékszerhallókészülék letölthető dokumentumok