A hallás szakértője

Enchant 100 S miniRITE

Ösztönösen okos hallókészülék, lenyűgözően természetes, kristálytiszta hangzásélmény a legmodernebb technológiának köszönhetően.

Enchant 100 S miniRITE hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Árkategória: prémium
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás az Enchant 100 S miniRITE hallókészülék?

 

Csúcstechnológiás készülék

Az Enchant fülmögötti hallókészülék mindent tud, amit a többi hallókészülék, de még annál is többet nyújt!

Vezeték nélküli csatlakozás

Ön lépést tart a technika fejlődésével? Használja a legújabb technológiai eszközöket? Mindezt szeretné egyszerűen és könnyedén? Akkor tökéletes társa lesz a mindennapokban ez a készülék.

Összekötheti bluetooth-tal felszerelt eszközökkel, így az iPhone-al, digitális zenei rendszerekkel és számítógépével audio jelet streamelhet közvetlenül az Enchant készülékére.

Kiterjesztett Dinamika Tartomány

Exkluzív funkció az Enchant 100 tudásszintű hallókészülékeknél. A hirtelen, drámai hangokat kristálytisztán és torzításmentesen adja vissza.

Felejthetetlen koncertélmény

Értékelni fogja a nyugodt harmóniát és az élő előadások kirobbanó hangzását. Ez a funkció a torzításmentes zenei élményt adja vissza Önnek.

Találja meg hallókészülékét könnyedén

Mindig elhagyja kulcsát vagy távirányítóját? Fél, hogy apró hallókészüléke is eltűnne a lakásban? Ez többé nem jelent problémát. Okostelefonja segítségével könnyen megtalálhatja elveszett hallókészülékét. Ez a funkció IPhone és androdid készülékeken egyaránt elérhető.

Egyedülálló hangzás és beszédértés

Egyedülálló zajcsökkentési megoldásának köszönhetően a beszédhangot, bármilyen irányból érkeznek, a készülék ráfókuszál és szükség esetén kiszűri a zajokat anélkül, hogy a beszédhangok sérülnének.

A két hallókészüléke tökéletes összhangban működik, és folyamatosan kommunikálva biztosítják a legjobb hangzásélményt.

Optimálisan csökkenti az jobb és a bal oldalán is a nem kívánatos zajokat, ezzel kiegyensúlyozott hangást biztosít zajos környezetekben.

Ezen felül továbbfejlesztett beszédkiemelő rendszer segítségével tökéletesen hallja majd partnerét.

Fülzúgás kezelés

Fülzúgására is tökéletes megoldást nyújt a legmodernebb technológia segítségével, mely teljes mértékben személyre szabható. Enyhíti fülzúgását egy speciális hang segítségével, miközben megnöveli azoknak a hangoknak az erejét, amelyeket hallani szeretne.

Fokozott por- és vízállóság

Nem kell törődnie a kényelmetlenségekkel – így a hallókészüléket érő izzadságcseppekkel sem. Az IP68 védettség azt jelenti, hogy az Enchant ellenáll a mindennapi mozgásból adódó izzadásnak, a spontán rácsöppenő folyadékoknak és az általános por és törmelék szennyeződéseknek. Amennyiben a készüléket víz éri, kiszáradás után, új elemmel azonnal használható.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 312-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét. Z-Power tölthető akkumulátorral is használható.

Hallókészülék kiegészítő termékek

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Enchante készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

Applikáció hallókészülékhez

SoundLink2 alkalmazás

Váltson programot hallókészülékén, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonja segítségével. Töltse le egyszerűen mobiltelefonjára a SoundLink2 alkalmazást.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

Enchant 100 S miniRITE hallókészülék letölthető dokumentumai:

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső