A hallás szakértője

Enchant 100 P BTE

Az első hallókészülék család mely a SoundDNA-re épül. Az Enchant szebbé teszi a mindennapok élményeit az elképesztően adaptív, flexibilis és automatikus technológiáival.

Enchant 100 P BTE hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Árkategória: prémium
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás az Enchant 100 P BTE hallókészülék?

Nagyfokú vagy súlyos hallásvesztés esetén is megérdemli a legmodernebb technológiát az elérhető legjobb hallás érdekében!

Frekvencia transzfer

A hallásromlás során a magas hangok tűnnek el életünkből először. Ez a funkció átalakítja őket egy alacsonyabb tartományba, így jobban fogja hallani a beszédhangok apró árnyalatait, mint az /s/ és a /z/ hangok.

Dupla nyomógomb

A hallókészülék dupla nyomógombbal van ellátva, ezáltal készülékén is pillanatok alatt állíthat hangerőt vagy akár programot is.

Hallókészüléke mindig kéznél lesz

Úgy véli a kis készüléket könnyen elveszti otthonában és nem fogja megtalálni?

Ez nem jelent gondolt. Okostelefonja segítségével könnyen megtalálhatja elveszett hallókészülékét, mely nem csak Iphone telefonjával, hanem android készülékkel is működő funkció.

Egyedülálló kristálytiszta hangzás és beszédértés

A SmartCompress technológiának köszönhetően pontosan alkalmazkodik az Ön környezetéhez, ezáltal lenyűgözően visszaadva a természetes hangzásélményt.

SPIN Menedzsment technológia

  1. Irányít - Meghatározza a hangok irányát, jöjjön az bárhonnan, nem csak az előttünk álló személytől.
  2. Beazonosít és csökkent - Megcélozza és csökkenti a háttérzajokat, még a beszédben előforduló apró szünetek közben is.
  3. Aktivál – Aktiválja a két funkciót a megfelelő időben, hogy személyre szabottan elégítse ki hallásigényét.

Fejlett tinnitus kezelés

A fülzúgás megkeseríti mindennapjait? Nincs szükség külön eszközre, az Enchant 100 P BTE tökéletes segítséget nyújt Önnek. Enyhülést biztosít tinnitus esetén, elfedve a fülzúgást egy speciális hanggal, miközben megnöveli azoknak a hangoknak az erejét, amelyeket hallani akar.

Precízen összehangolt működés

Nem csak kicsi, de okos is, két készüléke folyamatosan és gyorsan kommunikál egymással a tökéletes, hogy pontosan halljon mindent.

Az új vezeték nélküli funkció segítségével optimálisan csökkenti mind a két oldalon a nem kívánatos zajokat, ezzel kiegyensúlyozott hangzásérzetet kelt zajos környezetekben.

Fokozott por- és vízállóság

Aktív élet él, sokat mozog és kirándul? Fél, hogy a por és az izzadságcseppek tönkreteszik hallókészülékét? Az Enchant 100 P BTE hallókészülék esetében ez nem probléma. A por és a víz nem tesz kárt a készülékben. Az IP 68 védettséget biztosít a mindennapi mozgásból adódó izzadásnak, a spontán rácsöppenő folyadékoknak és az általános por és törmelék szennyeződéseknek. Amennyiben a készüléket víz éri, kiszáradás után, új elemmel használható lesz ismét.

Tökéletes a nagy terekben is!

Tökéletesen hallani fogja az előadást a színházban vagy a misét a templomban a telefontekercs funkciónak köszönhetően.

Ezen keresztül fogadhat audio jeleket mobiltelefonjából vagy kiépített indukciós hurokrendszerből.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 13-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék kiegészítő termékei

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Enchant készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

Applikáció hallókészülékhez

SoundLink2 alkalmazás

Váltson programot hallókészülékén, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonja segítségével. Töltse le egyszerűen mobiltelefonjára a SoundLink2 alkalmazást.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső