Colibri Activ 6

Kinyílik a világ Ön előtt! Aktív társasági élet, sport, munka, mindezt diszkréten biztosítja a Colibri hangfeldolgozási technológiájával!

Colibri Activ 6 hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Árkategória: standard
  • Gyártó: Victofon

Miért jó választás a Colibri Activ 6 hallókészülék?

Egyedi jelzések, egyszerűen kezelhető

Szükség esetén, a készüléken állíthatja hangerejét egy pillanat alatt.

Intelligens jelzőhangok figyelmeztetik, hogy a hallókészülék elem merül vagy állítja a hangerőt. A hangokat egyedileg Ön választhatja ki.

Természetes és erőteljes hangzás

Mivel a hangszóró a fülében helyezkedik el, ezért természetesebb és erőteljesebb hangzás érhető el. Minden szót tisztán fog hallani.

Magyar fejlesztés

Magyar mérnökök által fejlesztett hallókészülék, mely az hazai ügyfelek igényei alapján álmodtak meg. A nemzetközi piac legjobb alkatrészeit használtuk fel a készü­lékek megalkotásakor.

Kiemelkedően megbízható

Kiemelkedően megbízható

A Colibri Activ 6 fülmögötti hallókészülék tökéletes társa lesz a mindennapokban. Biztos lehet benne, hogy nem hagyja cserbe.

Minden funkcióval rendelkezik, ami halláscsökkenése igényel. Nincsenek felesleges és bonyolult funkciók. Tartósságának köszönhetően pedig nem kell aggódni a folyamatos szerviz költségektől. Élvezze a teljes életet újra!

Élvezze kedvenc tévéműsorát újra fesztelenül!

Élvezze kedvenc tévéműsorát újra fesztelenül!

A Colibri fülmögötti hallókészüléknek köszönhetően nem marad le a legizgalmasabb párbeszédekről az esti film során.

Legyen újra részese a családi eseményeknek

Legyen újra részese a családi eseményeknek

Eddig feszengve ült a családi ebédeken, mert nem értette a körülötte lévők beszédét a nagy ricsaj miatt? Mostantól Ön lesz a társaság középpontja, újra régi Önmaga lesz. A Colibri Activ 6 hallókészülék összehozza újra a családot, mivel újra fesztelenül beszélgethetnek.

A társalgást az iránymikrofon is tovább javítja, melynek köszönhetően tökéletesen tud az Ön előtt ülő partnerére fókuszálni, amely így javítja a zajos környezetben való beszéd megértését.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 312-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: Amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára egy év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső