Colibri Activ 4

Apróság, mely nagy változást hoz az életében! Kis mérete, diszktrét megjelenése intenzív hangzással párosul. Visszahozza Önnek az aktív mindennapokat!

Colibri Activ 4 hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Árkategória: standard
  • Gyártó: Victofon
Miért jó választás a Colibri Activ 4 hallókészülék?

Miért jó választás a Colibri Activ 4 hallókészülék?

Megbízható társ!

Biztos lehet benne, hogy nem hagyja cserbe. Tartósságának köszönhetően nem kell aggódni a folyamatos szervizeléstől. A Colibri Activ 4 fülmögötti hallókészülék tökéletes társa lesz a mindennapokban.

Minden tudással rendelkezik, ami halláscsökkenése igényel. Nincsenek felesleges és bonyolult funkciók. Élvezze a teljes életet újra!

Magyar fejlesztés

Magyar mérnökök által fejlesztett hallókészülék, mely az hazai ügyfelek igényei alapján álmodtak meg. A nemzetközi piac legjobb alkatrészeit használtuk fel a készü­lékek

Természetes és erőteljes hangzás

Mivel a hangszóró a fülében helyezkedik el, ezért természetesebb és erőteljesebb hangzás érhető el. Minden szót tisztán fog hallani.

Nincs kellemetlen sípolás

Ha volt korábban hallókészüléke, gyakran tapasztalhatott kellemetlen sípoló hangot. A hallókészülék adaptív visszacsatolás kezelő rendszerrel ellátott, ezért nem kell tartani a készülék sípolásától.

Egyedi jelzések, egyszerűen kezelhető

Egyedi jelzések, egyszerűen kezelhető

Töltse felszabadultan az időt szeretteivel, a Colibri Acive 4 figyel Ön helyett. Intelligens jelzőhangok figyelmeztetik, hogy a hallókészülék elem merül vagy programot vált. A hangokat egyedileg Ön választhatja ki.

Szükség esetén, a készüléken egy gombnyomással válthat programot egy pillanat alatt.

Telefonáljon könnyedén

Telefonáljon könnyedén

A mai rohanó világban nehéz tartani a kapcsolatot családunkkal és nem mindig van idő a személyes találkozóra. A Colibri fülmögötti hallókészüléknek köszönhetően újra felveheti a kapcsolatot távoli szeretteivel. Beszélgessen velük újra telefonon keresztül, erőfeszítés nélkül.

Legyen újra részese a családi eseményeknek

Legyen újra részese a családi eseményeknek

Eddig feszengve ült a családi asztalnál, mert nem értette a körülötte lévők beszédét? Mostantól Ön lesz a társaság középpontja, újra régi Önmaga lesz. A Colibri Activ 4 hallókészülék összehozza újra a családot, mivel újra fesztelenül beszélgethetnek.

A társalgást az iránymikrofon is tovább javítja, melynek köszönhetően tökéletesen tud az Ön előtt ülő partnerére fókuszálni, amely így javítja a zajos környezetben való beszéd megértését.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 312-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: Amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára egy év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső