Colibri 6 P

Kis készülék, mely elhozza a világ hangjait. A könnyű kezelhetőség miatt nemcsak a fülébe, hanem a szívébe is belopja magát.

Colibri 6 P hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Árkategória: magas
  • Gyártó: Victofon
Miért jó választás a Colibri 6 P hallókészülék?

Miért jó választás a Colibri 6 P hallókészülék?

Megbízható társ

Remek választás, ha egy megbízható hallókészülékre van szüksége, amely tökéletes megoldásokat nyújt halláscsökkenésére, felesleges funkciók nélkül. Megbízható működésének köszönhetően, nem kell aggódnia a gyakori szervizelés terhétől. Egyetlen szóról sem marad majd le, csak élvezze a hallás örömét!

A Colibri hallókészülék segítségével újra teljes életet élhet!

Dőljön hátra, és élvezze a hallás örömét

Dőljön hátra, és élvezze a hallás örömét

A Colibri 6 P hallókészülék egyszerűen kezelhető, hiszen hangerőszabályzója segítségével könnyedén állíthatja a hangerőt. Egyértelmű jelzéseknek köszönhetően hallókészüléke azt is tudatja Önnel, ha az elem lemerült, vagy éppen milyen hangerősséget állított be. A hangjelzéseket egyedileg választhatja ki, hogy minden egyértelmű legyen.

Magyar igények, nemzetközi tapasztalat

A nemzetközi tapasztalatokat és a hazai igényeket egyesítve jött létre ez a hallókészülék. A Colibri hallókészülék kifejezetten a hazai ügyfelek igényeit figyelembe véve álmodták meg magyar mérnökök. A nemzetközi piac legjobb alkatrészeit használtuk fel a készü­lékek megalkotásakor.

Tökéletes megoldás a mindennapokban

Tökéletes megoldás a mindennapokban

Telefonáljon ismét erőfeszítés nélkül távoli ismerőseivel a Colibri 6 P hallókészülék segítségével minden szót érteni fog.

Élvezze újra kedvenc sorozatát anélkül, hogy másokat zavarna. Kedvenc szereplője minden szavát érti majd.

Beszélgessen fesztelenül akár nagyobb társaságban, zajban is. Ne maradjon le az Önnek fontos emberek szavairól.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 13-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: Amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára egy év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső