Colibri 6 CIC

A szinte láthatatlan magyar fejlesztésű Colibri hallókészülék megbújik fülében és megbízható társa lesz!

Colibri 6 CIC hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Hallókészülék típus: hallójárati
  • Árkategória: magas
  • Gyártó: Victofon
Miért jó választás a Colibri 6 CIC hallókészülék?

Miért jó választás a Colibri 6 CIC hallókészülék?

Egy társ, amiben mindig megbízhat

A Colibri 6 CIC hallókészülékek megbízható társuk lesz a mindennapokban, mely minden tudással rendelkezik, hogy segítsen halláscsökkenésén. A Colibri 6 CIC hallókészülék segít meghallani mindent, ami fontos! Nincsenek felesleges funkciók, csak a tökéletes hallás élménye.

Magyar igények, nemzetközi tapasztalat

A nemzetközi tapasztalatokat és a hazai igényeket egyesítve jött létre ez a hallókészülék. A Colibri hallókészülék kifejezetten a hazai ügyfelek igényeit figyelembe véve álmodták meg magyar mérnökök. A nemzetközi piac legjobb alkatrészeit használtuk fel a készü­lékek megalkotásakor.

Hallókészülék tökéletesen Ön fülére szabva

Egyedi, kényelmes hallókészülék, mely az Ön hallójáratára készül 3D LED technológiás gyártásnak köszönhetően. Szinte észre sem fogja venni, hogy a fülében van! Pontosan az Önhöz igazodik, így attól sem kell félnie, hogy netán lötyögni fog a fülében.

Mások számára láthatatlan

Környezetének észrevétlen marad halláscsökkenése, hiszen kialakításának köszönhetően megbújik a fülben és kívülről csak egy átlátszó apró damilszál látható, amely a készülék kivételét segíti.

Dőljön hátra, és élvezze a hallás örömét

Dőljön hátra, és élvezze a hallás örömét

A Colibri hallókészülék segítségével újra teljes életet élhet.

Élvezze újra kedvenc sorozatát anélkül, hogy másokat zavarna. Kedvenc szereplője minden szavát érti majd.

Beszélgessen fesztelenül akár nagyobb társaságban, zajban is. Nem maradjon le az Önnek fontos emberek szavairól.

Telefonáljon ismét erőfeszítés nélkül távoli ismerőseivel.

Egyszerű kezelhetőség, egyértelmű jelzések

Nyomógomb segítségével egyszerűen válthat a különböző programok között! Nincsenek felesleges funkciók, csak a tökéletes hallás élménye!

Készüléke jelzi Önnek, ha az elem lemerült, vagy éppen melyik programnál tart, melyek hangjelzését Ön választhatja ki.

Figyelem!

  • A hallókészülék behelyezéséhez és kivételéhez jobb kézügyesség szükséges, mint a fül mögötti készülékek esetében
  • Csak ép hallójárat (nincs betegségből adódó elváltozás) esetén alkalmazható

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 10-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára kettő év, a házára egy év jótállást biztosít a Victofon Kft. A hallójárat nagyobb mértékű változása esetén (pl.: műtéti beavatkozás, testsúlyváltozás) hallójárati hallókészülékház cserére lehet szükség, melyre a jótállás nem vonatkozik.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső