A hallás szakértője

Cheer 40 ITC PDW

Élvezze felhőtlenül a mindennapi hangokat!

Cheer 40 ITC PDW hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Árkategória: standard
  • Hallókészülék típus: Hallójárati
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás a Cheer 40 ITC PDW hallókészülék?

A jó hallás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy teljes életet élhessen. A Cheer 40 ITC PDW hallókészülék használatával visszakaphatja azokat a hangokat, melyeket eddig nem érzékelt. Így többé nem marad ki az értékes pillanatokból.

A legjobb megoldás különböző helyzetekre!

A szélzajban történő beszélgetés sem jelenthet többé kihívást a szélzaj csökkentő funkciónak hála. Segítségével a szeles szituációkban hallókészüléke mérsékli a szélzúgást, ezzel kizárva a nem kívánt hangokat.

A Lágyzaj csökkentésnek köszönhetően hallókészüléke felismeri a monoton zajok, mint például a ventilátor vagy a hűtőszekrény folyamatos zúgását és lecsökkenti ezeknek a zajoknak a hangerejét. Így ezek a nem kívánt hangok többé nem zavarják meg a beszélgetéseket.

A hallásproblémával küzdők minden nap tapasztalhatják azt, hogy zajosabb helyeket, mennyire nehéz odafigyelni arra, amit más mond. A fokozott koncentráció miatt egy idő után elfáradhat és lankadhat a figyelme. A hallókészülékben található beszédkiemelő funkcióval csökkentheti a beszédértés érdekében tett erőfeszítését. Ez a rendszer mérsékli a háttérzajt és a beszélőre fókuszál úgy, hogy közben beállítja a megfelelő erősítést.

Az Ön egyedi igényeire szabva

Mindannyian mások vagyunk, így másképp használjuk a hallókészülék különböző beállításait is. Azért, hogy az Ön egyedi igényeit figyelembe véve állíthassa be audiológus kollégánk a készüléket adatnaplózási funkcióval látták el az eszközt. Így a hallókészülék többek között megjegyzi azt, hogy a különböző élethelyzetekben Ön mennyi ideig használta készülékét, vagy hogy váltott-e a különböző programok között. Ezen információk alapján audiológusaink megfelelő képet kaphatnak a mindennapi szokásairól és így egyszerűen beállíthatják az Ön életviteléhez legjobban illő beállításokat.

Telefonáljon korlátok nélkül

A hallókészülékbe beépített telefontekercsnek köszönhetően közvetlenül a hallókészülékén keresztül hallhatja beszélgetőpartnere hangját. Amint a telefont a füléhez – és egyben a készülékhez közelíti - az eszköz érzékeli a telefont és telefonfelismerési funkciójának hála a hangot átkapcsolja a hallókészülékébe. Így ezután tisztán és érthetően hallhatja beszélgetőpartnerét bárhol és bármikor.

Vezeték nélküli kapcsolat

A Cheer 40 ITC PDW hallókészülékben található vezeték nélküli technológia és a binaurális funkció lehetővé teszi a két hallókészüléke közötti tökéletes összhangot. Ennek köszönhetően Önnek nem kell külön állítani a két hallókészüléket, a beállítások mindkét eszközre érvényesek lesznek. Így például, ha az egyik készüléket átkapcsolja egy másik programra, akkor a másik készülék is átvált. Az együttműködésnek hála a lehető legjobb hallásélményt nyújtja ez a hallókészülék. 

Hallókészülék elem és kiegészítői

Hallókészülék kiegészítő termékek

Maradjon kapcsolatban a világgal!

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Cheer készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

Applikáció

SoundLink
Váltson programot, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjáról.

Tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső