A hallás szakértője

Cheer 40 CIC

A szem számára észrevétlen marad, a világ mégis kitárul Ön előtt! Fedezze fel újra a hangok szépségeit ezzel a diszkrét, okos készülékkel!

Cheer 40 CIC hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepe
  • Árkategória: standard
  • Hallókészülék típus: hallójárati
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás a Cheer 40 CIC hallókészülék?

Önnek nincs is más dolga, mint élvezni a hallókészüléke által visszakapott hangokat.

A Cheer 40 CIC hallókészülék a hallójáratához igazodva szinte teljesen észrevétlenül helyezkedik el a fülében. A készülék apró mérete ellenére hatalmas tudással bír, így bárhol és bármikor biztosítja a természetes hallásélményt. Az eszközben található funkciók széles tárházának köszönhetően szinte minden élethelyzethez tökéletesen képes alkalmazkodni. Ezzel újra kinyílik a világ és megszűnnek a korlátok.

A különböző zajok többé nem okozhatnak gondot!

A halláscsökkenéssel élők számára a legnagyobb kihívást a zajos környezetben való kommunikáció jelenti. Ahhoz, hogy a hangosabb helyzetekben történő társalgás ne jelentsen kihívást, olyan eszközt érdemes választania, mint a Cheer 40 CIC. Ez a hallókészülék fejlett technológiájának és számtalan zajcsökkentő funkciójának köszönhetően biztosítani tudja a megfelelő beszédértést. Képes többek között csökkenteni a szélzaj és a lágyzaj okozta kellemetlen hangokat. Ennek hála beszélgetőpartnere hangján még egy szelesebb környezetben is tisztán és érthetően hallhatja. A készülékben található beszédkiemelő zajcsökkentő funkciónak hála az eszköz folyamatosan ellenőrzi a hallási környezetet annak érdekében, hogy felismerje beszélgetőtársa hangját és lehalkítsa az Önök körül lévő, felesleges zajokat. Így minden erőfeszítés nélkül hallhatja azokat a hangokat, melyek fontosak Önnek.

Személyre szabott beállítások

A hallókészülékbe beépített adatnaplózási funkciónak hála az eszköz eltárolja a készülék viselésével és beállításaival kapcsolatos szokásait. Így például audiológus kollégánk pontos információt kaphat arról, hogy milyen élethelyzetben, mennyi ideig használta az eszközt vagy épp, hogy váltott-e a különböző programok között. Ezekre az információkra támaszkodva munkatársaink az Ön egyedi igényeire képesek szabni a készülék beállításait.

Mondjon búcsút a sípolásnak!

Egy sípoló hallókészülékkel tölteni a napot nem egyszerű feladat. A hang, amit hallunk folyamatosan szakadozik, a készülék sípoló hangja pedig sokszor okozhat kellemetlen pillanatokat. A Cheer 40 CIC hallókészülékben található adaptív visszacsatolásnak köszönhetően Önnek ezeket a kényelmetlen helyzeteket soha nem kell átélnie. A rendszer folyamatosan figyeli a hallókészülékbe bemenő hangokat és ennek megfelelően szabályozza a visszacsatolást.

Egyedi jelzések

Töltse felszabadultan a szeretteivel töltött időt, a Cheer 40 CIC Ön helyett is figyel. Intelligens jelzőhangok figyelmeztetik Önt a készülékben történő változásokra. Így többek között a figyelmeztető hangot hallhatja akkor, ha bekapcsolja az eszközt, ha programot vált vagy ha a hallókészülék elemének az élettartama a végéhez közeledik. Ennek a remek funkciónak hála, mindig tudja mi történik a készülékével.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 10-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső