A hallás szakértője

Cheer 20 S mini BTE

Elbűvölő formában nagy tudás rejtőzik! Engedje, hogy elvarázsolja a készülék természetes hangzása!

Miért jó választás a Cheer 20 S mini BTE hallókészülék?

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Árkategória: standard
  • Hallókészülék típus: Fülmögötti
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás a Cheer 20 S mini BTE hallókészülék?

Nagy tudás egy apró, dekoratív készülékben

A Cheer 20 S mini BTE hallókészülék észrevétlenül megbújik a fülkagyló mögött, miközben maximális hatékonyságot biztosít a halláscsökkenés kezelésében. A megbízható és gazdag hallásélményt nyújtó hallókészülékkel visszakaphatja a természetes hangokat.

Az Ön igényeihez igazítva

Az adatnaplózási funkciónak hála hallókészüléke automatikusan tárolja az eszköz működési körülményeit. Így többek között a programváltások számát, a viselési időt és a hangerő beállításait is megjegyzi készüléke. Ezek az információk audiológus kollégáink számára nyújtanak segítséget a készülék beállítása során. Ezeknek az adatoknak az ismeretében munkatársaink az Ön egyedi igényeinek megfelelően képesek testre szabni a hallókészülékét. A személyre szabott megoldások miatt készüléke teljesen illeszkedni fog Önhöz és így, tökéletes társa lesz a mindennapok során.

A készülék Ön helyett dolgozik

A beszédkiemelő és a visszacsatolást gátló rendszer segítségével azokra a hangokra koncentrálhat, melyek fontosak Önnek. A beszédkiemelő funkció felerősíti és optimalizálja a beszédhangokat. Így egy zajosabb étteremben vagy egy parkban sétálva sem kell attól tartania, hogy nem hallja meg azt, amit beszélgetőpartnere mond Önnek.

Fokozott por és vízállóság

A hallókészülék az IP57 minősítésnek megfelelően víz- és porálló. A készüléket védelmének köszönhetően bármilyen hétköznapi helyzetben bátran használhatja. Ezért nem kell aggódnia, ha a hallókészüléke könnyű esőnek vagy izzasztó helyzeteknek lesz kitéve.

Hangja többé nem okoz gondot

Az okklúzió kezelő funkció kiküszöböli a hallójárati készülékek viselése során sokszor felmerülő nehézséget az úgynevezett „saját hang problémáját”. Ebben az esetben a készüléket viselő személy a hangját rekedten hallja és úgy érzi, mintha a saját fülében beszélne. Azonban a funkciónak hála, hangját mindig természetes módon, kellemesen hallhatja.

Készüléke mindig tájékoztatja

Hallókészüléke minden fontos változásra és eseményre hangjelzéssel figyelmezteti. Így elkerülheti az olyan kellemetlen helyzeteket, mint például a hallókészülék teljes lemerülése vagy a véletlen programváltásokból adódó nehézségek. A figyelmeztető hangjelzéseknek köszönhetően mindig tudni fogja, hogy mikor van bekapcsolt állapotban az eszköze, mikor vált programot vagy tekeri lejjebb esetleg feljebb a hangerőt.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 312-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Applikáció

SoundLink alkalmazás

Váltson programot, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjáról.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső