A hallás szakértője

Celebrate 80 S miniRITE

Legyen ismét aktív résztvevője a beszélgetéseknek a Celebrate 80 S miniRITE segítségével. Az apró, füle mögött megbújó készülék egyedülálló tudással bír.

Celebrate 80 S miniRITE hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Árkategória: magas
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás a Celebrate 80 S miniRITE hallókészülék?

Apró méret, modern kialakítás

RITE típusú hallókészülék esetén a hangszóró a hallójáratban helyezkedik el, melynek köszönhetően a rendkívül kis méretű készülék a fül mögé rejthető.

A legújabb trendeknek megfelelő, letisztult és modern kialakítás jellemző, így a füle mögé lapulva észrevétlen társa lesz a mindennapokban.

Természetes hangzás

Élje át a mindennapok szépségeit, és tegye hétköznapjait felejthetetlen élménnyé! A Celebrate hallókészülék különlegessé teszi az átlagosnak tűnő pillanatokat lágy hangzásvilágának köszönhetően. A hangszóró a hallójáratban helyezkedik el, melynek köszönhetően a hangokat természetesnek, a beszédet pedig tisztának hallja majd újra.

Jól ismeri Önt!

Pár hét alatt megismeri szokásait így hamar megtanulja, hogy milyen helyeken és környezetben használja a készüléket, melyhez automatikusan alkalmazkodik. nem kell bajlódni a programokkal és a beállításokkal, megteszi Ön helyett!

Minden meg van benne, ami egy jó beszélgetéshez kell!

Összegyűlt a család egy születésnap alkalmával, a gyerekek jókedvűen, hangosan kacarászva szaladgálnak, mindenki beszélget és Ön nem hallja lánya beszámolóját az új munkahelyéről? Ez néha nagy kihívást jelenthet, de nem a Celebrate hallókészülékkel.

Megőrzi a beszéd árnyalatnyi változásait a lágy és éles hangokat minden egyes szóban. Ezen apró részletek segítségével könnyebben megérti a különböző szavakat, a beszéd jobban érthetővé válik, így aktív részese lehet a társalgásnak.

Növelje a hangerőt zajos környezetben (zajos utca vagy étterem), hogy hallja párját ilyen szituációkban is? Egy gombnyomással „felhangosíthatja” partnerét.

Nincs több panasz a zavaró háttérzajok miatt

A Celebrate hallókészüléke modern technológiájának köszönhetően minden körülmények között a legjobb megoldás a tökéletes hallás érdekében:

  • A zsúfolt utcán már csak partnerére kell figyelnie, mivel a hangos tömeg zaját lecsökkenti, ezzel növelve a társalgások komfortérzetét és a beszéd tisztaságát.
  • Többé az olyan zavaró hangok sem jelentenek gondot, mint a ventilátor vagy a hűtő búgása.
  • A váratlan éles hangok, mint például az evőeszközök csörrenése vagy a kulcscsörgés sem zavarják többet

Kényelmes hallásélmény, bármerre is jár

Tökéletes hangzásélményt nyújtja bármilyen környezetben, hiszen készüléke automatikusan felismeri és alkalmazkodik az Ön által gyakran látogatott helyek és körülmények jellemzőihez. Így nem kell a beállításokkal bajlódnia, csak élvezni a tökéletes hallás élményét.

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb eszközökkel is. Rendszeresen használ okos telefont? Szeretné hívásait könnyedén intézni? Egyszerűen kezelni készülékét távirányítóval vagy egy applikáció segítségével? A televíziót összekapcsolni hallókészülékével és azon keresztül hallgatni? Akkor ezt Önnek találták ki! A kiegészítők között válogathat a különböző lehetőségek tárházában.

Hibrid adaptív iránymikrofon

Szeles környezetben nehéz érteni a partnerünk szavait, melyre kiváló megoldást nyújt a Celebrate 80 S miniRITE.

Egyedi technológiájú iránymikrofonjának köszönhetően még szélsőséges időben is kiváló beszédértést biztosít.

Teljes összhang készülékei között

Két hallókészüléke folyamatosan kommunikál egymással. A programváltás nyomógombbal és távirányító segítségével is történehet, melyet egyszerűen állíthat mindkét eszközön. A programokat egy gombnyomással (nyomógomb, távirányító, alkalmazás) segítségével állíthatja be.

A különböző beállítási lehetőségeknek köszönhetően akár automatikusan alkalmazkodhat mindkét készüléke aktuális környezetéhez, külön beavatkozás nélkül.

Elem és kiegészítői

A készülékhez 312-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, a könnyedebb kezelés érdekében.

Hallókészülék kiegészítő termékek

Maradjon kapcsolatban a világgal

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb eszközökkel. Használjon kiegészítőket Celebrate készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

Applikáció hallókészülékhez

SoundLink alkalmazás

Váltson programot hallókészülékén, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjáról. Töltse le egyszerűen mobiltelefonjára a SoundLink alkalmazást.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső