Celebrate 80 S miniBTE

Az apró készülék füle mögött egyedülálló tudással bír: automatikusan megkülönbözteti a beszédet a zajtól, sőt, még a telefont is felismeri!

Celebrate 80 S miniBTE hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Hallókészülék típus: fül-mögötti
  • Árkategória: magas
  • Gyártó: Sonic
Miért jó választás a Celebrate 80 S miniBTE hallókészülék?

Miért jó választás a Celebrate 80 S miniBTE hallókészülék?

Hibrid adaptív iránymikrofon

Erős szélben még egy ép hallónak is nehézséget okoz a kommunikáció, hallássérültként pedig igazi kihívás.

Erre talált megoldást a Celebrate 80 S miniBTE, ami egyedi technológiájú iránymikrofonjának köszönhetően még szeles időben is kiváló beszédértést biztosít.

Minden körülmények között a legjobb megoldás!

  • Zsúfolt étteremben már csak partnerére kell figyelnie, mivel a hangos tömeg zaját lecsökkenti, ezzel növelve a társalgások komfortérzetét és a beszéd tisztaságát.
  • Lágy zajcsökkentés: többé az olyan zavaró hangok sem jelentenek gondot, mint a ventilátor vagy a hűtő búgása.
  • Impulzus zajcsökkentés: a váratlan éles hangok, mint például az evőeszközök csörrenése vagy a kulcscsörgés sem zavarja majd többé.
Szüksége van egy kis extra hangerőre?

Szüksége van egy kis extra hangerőre?

Növelje beszélgetőpartnere hangerejét egy gombnyomással, így minden szót hallani fog akár egy zajos étteremben is.

A Celebrate hallókészülék megőrzi a beszéd árnyalatnyi változásait – a lágy és éles hangokat minden egyes szóban. Ezen apró részletek segítségével Ön könnyebben megérti a különböző szavakat, a beszéd jobban érthetővé válik, így Ön aktív részese lehet a társaságnak.

Telefonáljon erőfeszítés nélkül!

Telefonáljon erőfeszítés nélkül!

Legyen az baráti, családi vagy üzleti hívás, többé egy fontos szóról sem marad le. Hallókészüléke gondoskodik róla, hogy megfelelően hallja partnerét. A hívás idejére a másik készülékét lehalkítja, így nincs többé zavaró háttérzaj és csak beszélgetőtársára kell figyelnie.

Telefonhívását akár fogadhatja közvetlenül hallókészülékén keresztül is, SoundGate 3 távvezérlő segítségével.

Teljes összhang készülékei között

Két hallókészüléke folyamatosan kommunikál egymással. A programváltás nyomógombbal és távirányító segítségével is történehet, melyet egyszerűen állíthat mindkét eszközön. A programokat egy gombnyomással (nyomógomb, távirányító, alkalmazás) segítségével állíthatja be.

A különböző beállítási lehetőségeknek köszönhetően akár automatikusan alkalmazkodhat mindkét készüléke aktuális környezetéhez, külön beavatkozás nélkül.

Celebrate 80 S miniBTE hallókészülék - elem és kiegészítői

A készülékhez 13-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti az életét.

Hallókészülék kiegészítő termékei

Maradjon kapcsolatban a világgal

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb eszközökkel. Használjon kiegészítőket Celebrate készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

Applikáció hallókészülékhez

SoundLink alkalmazás

Váltson programot hallókészülékén, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjáról. Töltse le egyszerűen mobiltelefonjára a SoundLink alkalmazást.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső