A hallás szakértője

Celebrate 80 P BTE

Kis méret és nagy tudás jellemzi, mely hatalmas erővel birkózik meg súlyosabb halláscsökkenéssel is a legmodernebb technológiával.

Celebrate 80 P BTE hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Árkategória: magas
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás a Celebrate 80 P BTE hallókészülék?

Könnyű kezelhetőség

A Celebrate 80 P BTE hallókészülék kezelése egyszerű, hiszen speciális dupla nyomógombbal van ellátva, mellyel a hangerőt és programot is tudja szabályozni egy gombnyomással.

Az irányítás nem csak készülékén lehetséges. A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb eszközökkel is. Rendszeresen használ okos telefont? Szeretné hívásait könnyedén intézni? Egyszerűen kezelni készülékét távirányítóval vagy egy applikáció segítségével? A televíziót összekapcsolni hallókészülékével és azon keresztül hallgatni? Akkor ezt Önnek találták ki! A kiegészítők között válogathat a különböző lehetőségek tárházában.

Összehangolt működés

Két hallókészüléke folyamatosan kommunikál egymással. A különböző beállítási lehetőségeknek köszönhetően akár automatikusan alkalmazkodhat mindkét készüléke aktuális környezetéhez, külön beavatkozás nélkül. A fejlett bináris funkcióknak köszönhetően a programváltásra, a hangerőszabályzásra, a környezethez való alkalmazkodásra és a telefonálásra is kiterjed a kommunikáció.

A kommunikációt tovább javítja

Minden szituációban a legjobb beszédélményt nyújtja Önnek. A legújabb technológiákkal támogatja Önt a beszélgetésekben, bármilyen szituációban van éppen.

Növelje beszélgetőpartnere hangerejét egy gombnyomással, így minden szót hallani fog akár egy zajos étteremben is.

Erős szélben még egy ép hallónak is nehézséget okoz a kommunikáció, hallássérültként pedig igazi kihívás. A Celebrate 80 P BTE, ami egyedi technológiájú iránymikrofonjának köszönhetően még szeles időben is kiváló beszédértést biztosít.

A Celebrate hallókészülék megőrzi a beszéd árnyalatnyi változásait – a lágy és éles hangokat minden egyes szóban. Ezen apró részletek segítségével Ön könnyebben megérti a különböző szavakat, a beszéd jobban érthetővé válik, így Ön aktív részese lehet a társaságnak.

Telefonáljon erőfeszítés nélkül!

Legyen az baráti, családi vagy üzleti hívás, többé egy fontos szóról sem marad le. Hallókészüléke gondoskodik róla, hogy megfelelően hallja partnerét. A hívás idejére a másik készülékét lehalkítja, így nincs többé zavaró háttérzaj és csak beszélgetőtársára kell figyelnie.

Telefonhívását akár fogadhatja közvetlenül hallókészülékén keresztül is, SoundGate 3 távvezérlő segítségével.

Gyorsan alkalmazkodik

Könnyedén alkalmazkodik a különböző életstílusokhoz és hallási igényeihez. Automatikusan felismeri és igazodik a környezetéhez, hogy a legjobb hallásélményt biztosítsa.

Beállításait és hallókészülék használatát rögzítve ismeri meg szokásait, melynek segítségével hallásgondozója még jobban testre szabhatja hallókészüléket az Ön igényeinek megfelelően.

Hallókészülék - elem és kiegészítői

A készülékhez 13-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét. Z-Power tölthető akkumulátor segítségével is használható.

Hallókészülék kiegészítő termékek

Maradjon kapcsolatban a világgal

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb eszközökkel. Használjon kiegészítőket Celebrate készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

Applikáció hallókészülékhez

SoundLink alkalmazás

Váltson programot hallókészülékén, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjáról. Töltse le egyszerűen mobiltelefonjára a SoundLink alkalmazást.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: Amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső