A hallás szakértője

Celebrate 80 CIC PW

Szinte észrevétlen megoldás nagyfokú-súlyos halláscsökkenés estén is. A Celebrate 80 CIC PW minden pillanatot kivételessé varázsol.

Celebrate 80 CIC PW hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Hallókészülék típus: hallójárati
  • Árkategória: prémium
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás a Celebrate 80 CIC PW hallókészülék?

Élvezze a társalgás minden egyes szavát

Egy kellemes vacsora kedvesével vagy egy családi összejövetel, ahol szeretne minden szót megérteni? Ez néha nagy kihívást jelenthet.

A Celebrate hallókészülék különlegessé teszi az átlagosnak tűnő pillanatokat. Segítségével a hangokat természetesnek, a beszédet pedig tisztának hallja majd újra.

Megőrzi a beszéd árnyalatnyi változásait – a lágy és éles hangokat minden egyes szóban. Ezen apró részletek segítségével Ön könnyebben megérti a különböző szavakat, a beszéd jobban érthetővé válik, így Ön aktív részese lehet a társaságnak.

Úgy érzi a beszélgetések során jól jönne még egy kis extra hangerő?

A családi ebéden az unokák zsivaja és a beszélgető rokonok miatt nem hallja beszélgetőpartnerét? Az új technológiának köszönhetően a beszédet kiemeli a háttérzajból, ezáltal egyetlen szóról sem marad le.

Nincs több panasz a zavaró háttérzajok miatt

A Celebrate hallókészüléke modern technológiájának köszönhetően minden körülmények között a legjobb megoldás a tökéletes hallás érdekében:

  • Zsúfolt étteremben már csak partnerére kell figyelnie, mivel a hangos tömeg zaját lecsökkenti, ezzel növelve a társalgások komfortérzetét és a beszéd tisztaságát.
  • Többé az olyan zavaró hangok sem jelentenek gondot, mint a ventilátor vagy a hűtő búgása.
  • Egy visszhangos templom vagy koncert teremben is élvezetes lesz a társalgás.
  • A váratlan éles hangok, mint például az evőeszközök csörrenését vagy a kulcscsörgést sem zavarják majd többé.

Összehangolt működés

Nem kell a két készüléket külön állítgatnia, hiszen folyamatos kommunikáció segítségével automatikusan alkalmazkodik mindkét készüléke aktuális környezetéhez, külön beavatkozás nélkül.

Visszhangcsökkentés

A társalgás a hatalmas visszhangos terekben, mint pl. egy koncert terem vagy előadóterem is élvezetes lesz a Celebrate 80 CIC PW segítségével.

Kényelmes hallásélmény, bármerre is jár

A legjobb hangzásélményt nyújtja bármely környezetben, hiszen készüléke automatikusan felismeri és alkalmazkodik az Ön által gyakran látogatott helyekhez és körülményeihez. Így Önnek nem kell a beállításokkal bajlódnia, csak élvezni a tökéletes hallás élményét.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 10-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék kiegészítő termékei

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Celebrate készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

Applikáció hallókészülékhez

SoundLink alkalmazás

Váltson programot hallókészülékén, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjáról. Töltse le egyszerűen mobiltelefonjára a SoundLink alkalmazást.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft. A hallójárat nagyobb mértékű változása esetén (pl.: műtéti beavatkozás, testsúlyváltozás) hallójárati hallókészülékház cserére lehet szükség, melyre a jótállás nem vonatkozik.

Hallókészülék letölthető dokumentumai

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső