A hallás szakértője

Celebrate 80

Minden pillanat emlékezetes lesz a Celebrate 80 hallókészülékkel. Kiemelkedő beszédértés nagyfokú-súlyos hallásvesztés esetén is.

Celebrate 80 hallókészülék alap tulajdonsági:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Hallókészülék típus: hallójárati
  • Árkategória: magas
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás a Celebrate 80 hallókészülék?

Merüljön el a mindennapi élményekben!

Tegyen minden pillanatot emlékezetessé a Celebrate termékcsalád egyedülálló hallókészülékével, mely fejlett tudásával minden élethelyzetben kiemelkedő beszédértést tesz lehetővé nagyfokú-súlyos halláscsökkenés esetén is. A Celebrate minden pillanatot kivételessé varázsol.

Élje át a mindennapok szépségét, és tegye hétköznapjait felejthetetlen élménnyé! Az élet apró örömei teljesen hétköznapiak: beszélgetés egy régen látott családtaggal, a kedvenc műsor a TV-ben vagy akár egy barát telefonhívása.

Adatnapló funkció

A Celebrate 80 hallókészülék az adatnaplózás funkciónak köszönhetően megjegyzi hallókészülék használati szokásait, milyen környezetben használja, milyen programot és mennyi ideig vesz igénybe. Ezen információk alapján audiológusa egyszerűen elvégezheti az Önnek legmegfelelőbb beállításokat, még pontosabban Önhöz igazíthatja készülékét.

Vezeték nélküli kompatibilitás

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb eszközökkel. Rendszeresen használ okos telefont? Szeretné hívásait egyszerűen intézni? Egyszerűen kezelni készülékét távirányítóval vagy egy applikáció segítségével? A televíziót összekapcsolni hallókészülékével és azon keresztül hallgatni? Akkor ezt Önnek találták ki! A kiegészítők között válogathat a lehetőségek közül.

Élvezze a társalgás minden egyes szavát

Egy kellemes vacsora kedvesével vagy egy családi összejövetel, ahol szeretne minden szót megérteni? Ez néha nagy kihívást jelenthet.

A Celebrate hallókészülék segítségével a hangokat természetesnek tűnnek, a beszédet pedig tisztának hallja majd.

A családi ebéden az unokák zsivaja és a csevegő rokonok miatt nem hallja beszélgetőpartnerét? Az új technológiának köszönhetően a beszéd hangerejét növelve, kiemeli a háttérzajból, ezáltal egyetlen szóról sem marad le.

Megőrzi a beszéd árnyalatnyi változásait – a lágy és éles hangokat minden egyes szóban. Ezen apró részletek segítségével könnyebben megérti a különböző szavakat, a beszéd érthetővé válik, így aktív részese lehet a társaságnak.

Fejlett zajkezelés

A Celebrate hallókészüléke modern technológiájának köszönhetően minden körülmények között a legjobb megoldás a tökéletes hallás érdekében:

  • Zsúfolt étteremben már csak partnerére kell figyelnie, mivel a hangos tömeg zaját lecsökkenti, ezzel növelve a társalgások komfortérzetét és a beszéd tisztaságát.
  • Többé az olyan zavaró hangok sem jelentenek gondot, mint a ventilátor vagy a hűtő búgása.
  • Egy visszhangos templom vagy koncert teremben is élvezetes lesz a társalgás.
  • A váratlan éles hangok, mint például az evőeszközök csörrenése vagy a kulcscsörgés sem zavarja majd többé.

Kétoldali funkciók - összehangolt működés

Nem csak kicsi, de okos is, hiszen a két készülék folyamatosan kommunikál egymással. Automatikusan alkalmazkodik mindkét készüléke aktuális környezetéhez, külön beavatkozás nélkül.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 312/13-as méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék kiegészítő termékek

Maradjon kapcsolatban a világgal!

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Celebrate készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

Applikáció hallókészülékhez

SoundLink alkalmazás

Váltson programot hallókészülékén, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjáról. Töltse le egyszerűen mobiltelefonjára a SoundLink alkalmazást.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára kettő év, a házára egy év jótállást biztosít a Victofon Kft. A hallójárat nagyobb mértékű változása esetén (pl.: műtéti beavatkozás, testsúlyváltozás) hallójárati hallókészülékház cserére lehet szükség, melyre a jótállás nem vonatkozik.

Celebrate 80 hallókészülék letölthető dokumentumai:

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső