A hallás szakértője

Celebrate 100 S miniBTE

A fül mögötti készülékkel a hangokat természetesebbnek, a beszédet pedig tisztábbnak hallja. Legyen ismét aktív résztvevője a beszélgetéseknek!

Celebrate 100 S miniBTE hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Hallókészülék típus: fül-mögötti
  • Árkategória: prémium
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás a Celebrate 100 S miniBTE hallókészülék?

Telefonáljonerőfeszítés nélkül!

Legyen az baráti, családi vagy üzleti hívás, többé egy fontos szóról sem marad le. Hallókészüléke gondoskodik róla, hogy megfelelően hallja partnerét. A hívás idejére a másik készülékét lehalkítja, így nincs többé zavaró háttérzaj és csak beszélgetőtársára kell figyelnie.

Telefonhívását akár fogadhatja közvetlenül hallókészülékén keresztül is, SoundGate 3 távvezérlő segítségével.

Teljes összhang készülékei között

Két hallókészüléke folyamatosan kommunikál egymással. A programváltás nyomógombbal és távirányító segítségével is történehet, melyet egyszerűen állíthat mindkét eszközön. A programokat egy gombnyomással (nyomógomb, távirányító, alkalmazás) segítségével állíthatja be.

A különböző beállítási lehetőségeknek köszönhetően akár automatikusan alkalmazkodhat mindkét készüléke aktuális környezetéhez, külön beavatkozás nélkül.

Kommunikáció szélben - Hibrid adaptív iránymikrofon

Erős szélben még egy ép hallónak is nehézséget okoz a kommunikáció, hallássérültként pedig igazi kihívás.

Erre talált megoldást a Celebrate 100 S miniBTE, ami egyedi technológiájú iránymikrofonjának köszönhetően még szeles időben is kiváló beszédértést biztosít.

Visszhangcsökkentés

Hatalmas terekben, mint pl. egy visszhangos templom vagy koncert teremben is élvezetes lesz a társalgás.

Felhőtlen beszélgetés repülés közben is!

Többé nem jelent kihívást a repülőgép programnak köszönhetően. Hallókészüléke lecsökkenti a repülőgép monoton zúgását, így gond nélkül beszélgethet utastársaival.

 

Minden körülmények között a legjobb megoldás!

  • Zsúfolt étteremben már csak partnerére kell figyelnie, mivel a hangos tömeg zaját lecsökkenti, ezzel növelve a társalgások komfortérzetét és a beszéd tisztaságát.
  • Lágy zajcsökkentés: Többé az olyan zavaró hangok sem jelentenek gondot, mint a ventilátor vagy a hűtő búgása.
  • Impulzus zajcsökkentés: A váratlan éles hangok, mint például az evőeszközök csörrenése vagy a kulcscsörgés sem zavarja majd többé.

Szüksége van egy kis extra hangerőre?

Növelje beszélgetőpartnere hangerejét egy gombnyomással, így minden szót hallani fog akár egy zajos étteremben is.

A Celebrate hallókészülék megőrzi a beszéd árnyalatnyi változásait – a lágy és éles hangokat minden egyes szóban. Ezen apró részletek segítségével Ön könnyebben megérti a különböző szavakat, a beszéd jobban érthetővé válik, így Ön aktív részese lehet a társaságnak.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 13-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét. 

Hallókészülék kiegészítő termékek

Maradjon kapcsolatban a világgal

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb eszközökkel. Használjon kiegészítőket Celebrate készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

Applikáció hallókészülékhez

SoundLink alkalmazás

Váltson programot hallókészülékén, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjáról. Töltse le egyszerűen mobiltelefonjára a SoundLink alkalmazást.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső