A hallás szakértője

Celebrate 100 CIC W

Tegyen minden percet emlékezetessé az egyedülálló mélyhallójárati készülékkel, mely fejlett tudásával minden élethelyzetben kiemelkedő beszédértést biztosít.

Celebrate 100 CIC W hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Hallókészülék típus: hallójárati
  • Árkategória: prémium
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás a Celebrate 100 CIC W hallókészülék?

Merüljön el a mindennapi élményekben!

Tegyen minden pillanatot emlékezetessé a Celebrate termékcsalád egyedülálló mélyhallójárati hallókészülékével, mely fejlett tudásával minden élethelyzetben kiemelkedő beszédértést tesz lehetővé.

Élje át a mindennapok szépségét, és tegye hétköznapjait felejthetetlen élménnyé! Az élet apró örömei teljesen hétköznapiak: beszélgetés egy régen látott családtaggal, a kedvenc műsor a TV-ben vagy akár egy barát telefonhívása. A Celebrate minden pillanatot kivételessé varázsol.

Kis méret, vezeték nélküli kompatibilitás

Mélyhallójárati készülék, ezért szinte láthatatlan mások számára, megbújik a fülben és kívülről csak egy átlátszó apró damilszál látható, amely a készülék kivételét segíti.

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb eszközökkel. Rendszeresen használ okos telefont? Szeretné hívásait egyszerűen intézni? Egyszerűen kezelni készülékét távirányítóval vagy egy applikáció segítségével? A televíziót összekapcsolni hallókészülékével és azon keresztül hallgatni? Akkor ezt Önnek találták ki! A kiegészítők között válogathat a lehetőségek közül.

Gyakran utazik? Élvezze felhőtlenül a repülést!

Nem kell aggódnia a nyári utazás vagy az üzleti út során sem. A repülőgépen is nyugodtan beszélgethet utastársaival vagy a légiutas kísérővel, készüléke a repülőgép monoton zúgását lecsökkenti. Többé nem jelent kihívást a repülőgép programnak köszönhetően.

Visszhangcsökkentés

A társalgás a hatalmas visszhangos terekben, mint pl. egy koncert terem vagy előadóterem is élvezetes lesz a Celebrate 100 CIC W segítségével.

Élvezze a társalgás minden egyes szavát

Megőrzi a beszéd árnyalatnyi változásait – a lágy és éles hangokat minden egyes szóban. Ezen apró részletek segítségével könnyebben megérti a különböző szavakat, a beszéd érthetővé válik, így aktív részese lehet a társaságnak.

Kétoldali funkciók - összehangolt működés

Nem csak kicsi, de okos is, hiszen a két készülék folyamatosan kommunikál egymással. A programváltás nyomógombbal és távirányító segítségével is történehet, melyet egy gombnyomással mindkét készülékén állíthat.

Automatikusan alkalmazkodik mindkét készüléke aktuális környezetéhez, külön beavatkozás nélkül.

 

 

Úgy érzi a beszélgetések során jól jönne még egy kis extra hangerő?

A családi ebéden az unokák zsivaja és a beszélgető rokonok miatt nem hallja beszélgetőpartnerét? Az új technológiának köszönhetően a beszéd hangerejét növelve, kiemeli a háttérzajból, ezáltal egyetlen szóról sem marad le.

Nincs több panasz a zavaró háttérzajok miatt

A Celebrate hallókészüléke modern technológiájának köszönhetően minden körülmények között a legjobb megoldás a tökéletes hallás érdekében:

  • Zsúfolt étteremben már csak partnerére kell figyelnie, mivel a hangos tömeg zaját lecsökkenti, ezzel növelve a társalgások komfortérzetét és a beszéd tisztaságát.
  • Többé az olyan zavaró hangok sem jelentenek gondot, mint a ventilátor vagy a hűtő búgása.
  • Egy visszhangos templom vagy koncert teremben is élvezetes lesz a társalgás.
  • A váratlan éles hangok, mint például az evőeszközök csörrenése vagy a kulcscsörgés sem zavarja majd többé.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 10-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék kiegészítő termékek

Maradjon kapcsolatban a világgal!

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Celebrate készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

Applikáció hallókészülékhez

SoundLink alkalmazás

Váltson programot hallókészülékén, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjáról. Töltse le egyszerűen mobiltelefonjára a SoundLink alkalmazást.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára kettő év,a házára egy év jótállást biztosít a Victofon Kft. A hallójárat nagyobb mértékű változása esetén (pl.: műtéti beavatkozás, testsúlyváltozás) hallójárati hallókészülékház cserére lehet szükség, melyre a jótállás nem vonatkozik.

Hallókészülék letölthető dokumentumok

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső