A hallás szakértője

Captivate 100 S miniRITE TR

Élvezze újra a természetes hangokat és a fesztelen beszélgetéseket hallókészüléke segítségével. Ráadásul a folyton lemerülő elemek miatt sem kell aggódnia! A készülék beépített akkumulátorának köszönhetően a készülék újratölthető.

Captivate 100 S miniRITE alap tulajdonságai

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Árkategória: prémium
  • Gyártó: Sonic

MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS CAPTIVATE 100 S miniRITE?

Tölthető – Nem kell bajlódni többet a lemerülő elemekkel

Állandóan lemerül hallókészülékében az elem, és persze nincs kéznél másik? Többet ez már nem lehet probléma a Captivate hallókészülék segítségével. A beépített lítium-ion újtatölthető akkumulátornak köszönhetően egész napos működést biztosít, még aktív használat esetén is.

A töltés egyszerű. Csak behelyezi a készüléket a töltőbe és 3 óra múlva ismét élvezheti a hallás örömét 24 órán keresztül.

A készüléket lefekvéskor érdemes töltőre helyezni, így reggel ébredés után ismét használhatja.

Beszédértés zajban, amely egyedülállóan természetes hangással párosul

Csak annyi a dolga, hogy élvezze a hallás örömét, a készülék dolgozik Ön helyett.

Az új generációs zaj- és hangkezelő megoldásoknak köszönhetően a kommunikáció nem probléma még a legnagyobb zajban sem. Vége a torzuló hangoknak, újra olyannak hallja a hangokat és beszédpartnerét, mint régen.

A két hallókészüléke tökéletes összhangban működik, és folyamatosan kommunikálva biztosítják a legjobb hangélményt. A Captivate kiegyensúlyozott hangzást biztosít zajos környezetben is.

Por és izzadság

A Captivate ellenáll a mindennapi mozgásból adódó izzadásnak, a rácsöppenő folyadékoknak és az általános por és törmelék szennyeződéseknek.

Az IP68 védettség azt jelenti, hogy az Captivate védve van a mindennapi mozgásból adódó izzadság ellen. Nem jelent gondot a készülék számára a spontán rácsöppenő kismennyiségű folyadék és az általános por és törmelék szennyeződésekkel is megbirkózik. Amennyiben víz éri hallókészülékét, kiszárítás után keresse fel audiológusát, hogy az akkumulátort felülvizsgálják!

Tinnitus kezelés

A Tinnitus Sound Support egy speciálisan fülzúgás kezelésére kialakított program, amely személyre szabható. A funkció enyhíti fülzúgását egy speciális hang segítségével, így megszűnteti a kellemetlen, zavaró érzést.

Felejthetetlen koncert- és moziélmény

A kiterjesztett dinamika tartománynak köszönhetően kristálytiszta, torzításmentes hangélményt nyújt a koncerteken, vagy egy moziban. Értékelni fogja a nyugodt harmóniát vagy éppen az előadások kirobbanó hangzását és a filmek effektjeit.

Találja meg hallókészülékét könnyedén

Problémát okoz, hogy mit hol rakott le? Felmerült már önben, hogy a hallókészülék kicsi, mi van ha elhagyja? Ettől nem kell félnie. Okostelefonja segítségével könnyen megtalálhatja hallókészülékét, csupán egy applikációt kell telepítenie hozzá. Ez a funkció IPhone és android készülékeken egyaránt elérhető.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 312-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét. Li-Ion akkumulátorral is használható.

Hallókészülék kiegészítő termékek

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Captivate készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

RC-A távirányító

Állítsa be a hangerőt és a programot egy gombnyomással. Ez a távirányító elfér a zsebben, vagy akár egy pénztárcában is.

TV-A Adapter

Hallgassa kedvenc TV programjait hallókészülékén keresztül, és még külön távvezérlő sem szükséges hozzá. Ez a TV adapter könnyedén csatlakozik a legtöbb TV-hez.

SoundClip-A

 

A kiegészítőkről érdeklődjön audiológiáinkon.

Applikáció

SoundLink2 alkalmazás

Váltson programot, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjával.

Tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső