Hallójárati hallókészülék

A hallójárati hallókészülékek a hallójáratban, észrevétlenül helyezkednek el, nincs külső, látható egység. Ezek a készülékek személyre szabottan készülnek, hogy tökéletesen passzoljon a fülbe.

Mely esetekben javasolt a hallójárati készülék?

Mely esetekben javasolt a hallójárati készülék?

  1. Ép hallójárat (nincs betegségből adódó elváltozás)
  2. Jó kézügyesség esetén
  3. Mélyhallójárati típusok: enyhe – közepes fokú hallásveszteségre
  4. Fülkagylóba helyezhető típusok közepes – súlyos fokú hallásveszteségre is alkalmazható

A hallójárati hallókészülék típusok előnyei:

  1. Esztétikailag kedvező elhelyezkedés, a mélyhallójárati típusok szinte észrevétlenek
  2. Még jobb irányhallás iránymikrofonos készülékeknél
  3. Követi a hallójárat formáját, hallójáratáról vett minta alapján
  4. Kellemes és diszkrét viselet

Hallójárati digitális hallókészülékeink Magyarországon 3D LED technológiás gyártással készülnek budapesti központunkban. Ezzel az eljárással egyenként gyártott hallókészülékek kisebbek, kényelmesebbek, és esztétikusan a hallójáratba rejtve helyezkednek el. A technológia lényege, hogy a készüléket a fülről vett minta alapján, 3D LED nyomtatóval készített formába helyezik el. Ez olyan mértékű fejlődést jelent, melynél a fülben a hallókészülék megfelelő illeszkedése sokkal pontosabban és nagyobb biztonsággal alakítható ki.

A hallójárati készülék formáját meghatározza a hallójárata nagysága, mélysége és a halláscsökkenés mértéke. Tágas hallójárat esetén szinte láthatatlan egyéni hallójárati készülék készíthető.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső

További hallókészülék típusok:

Fülmögötti hallókészülék

Fülmögötti hallókészülék

A fülmögötti hallókészülékek diszkréten, a fülkagyló mögött meglapulva biztosítja a tiszta hallást. A különböző programlehetőségeknek köszönhetően teljesen egyénre szabva nyújt megoldást a hallásproblémára.

Tovább
Ékszer hallókészülék

Ékszer hallókészülék

Egy csepp elegancia és a hallás öröme Önnek is jár! Egy csodás fülbevaló, mely láthatatlanná teszi a benne rejlő hallókészüléket.

Tovább

Tudjon meg többet a hallókészülékekről:

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása

A hallásvizsgálatok elvégzése után kerül sor a megfelelő hallókészülék kiválasztására az audiológussal. Érdemes azonban tájékozódnia, hogy milyen jogok és kötelezettségek illetik meg és mire figyeljen a hallókészülék kiválasztása, megvásárlása során.

Tovább
Hírek, érdekességek a hallókészülékekről

Hírek, érdekességek a hallókészülékekről

Tájékozódjon a legfrissebb hírekről a hallókészülékekkel kapcsolatban. Ne maradjon le az újdonságokról és fontos tudnivalókról.

Tovább