A hallókészülékek fajtái

A hallássérültek számára a hallókészülék nélkülözhetetlen társsá válik az életben. Ezért fontos, hogy személyre szabott, egyedi igényeknek megfelelő készülék kerüljön kiválasztásra, amelyet praktikusan és szívesen visel az ügyfél. Ennek kiválasztásában segítenek rövid ismertetőink, melyről bővebben tájékoztatást ad audiológus szakemberünk.

A Victofon szakemberei nem csak a szükséges vizsgálatot végzik el, hanem segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb hallókészüléket is, amely személyre szabottan fogják segíteni a beszédértést.

A hallókészülékek típusa elhelyezésükben, illetve megjelenésükben is különbözhetnek: elhelyezkedhetnek a fül mögött, hallójáratban vagy egy ékszerben.

A hallójárati hallókészülékek mintavételt követően készülnek el. A hallójárati hallókészülékek észrevétlenül, diszkréten helyezkednek el a fül belsejében. A mélyhallójárati készhülékek enyhe és közepes halláscsökkenés esetén választható, a hallójárati már nagyfokú hallásvesztés esetén is ajánlott. Ép hallójárat és jó kézügyesség esetén ideális választás ez a típus.

A fülmögötti hallókészülékek esztétikusan lapulnak meg a fülkagyló mögött. Könnyedén kezelhető hallókészülék típus, amely komfortos viseletet biztosít enyhétől egészen a nagyfokú halláscsökkenésig.

A fülmögötti hallókészülékek egyedülálló új kialakítása az EORA hallóékszer, mely kizárólag a Victofon Kft. hallásvizsgálóiban kapható.

Az ékszerhallókészülék audiológusok és egy ékszertervező közös fejlesztéseként született meg. Az EORA hallóékszerek valójában dekoratív hallókészülékek, amelyek észrevétlenül biztosítják a hölgyek számára a tökéletes hallást.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső

A készülékeket három kategóriába soroltuk a hallókészülék műszaki tudásának és az abból adódó szolgáltatási színvonalnak megfelelően, melyeket itt talál:

Hallójárati hallókészülék

Hallójárati hallókészülék

A hallójáratban megbújó készülék észrevétlenül fogja szolgálni a tiszta beszédértést a mindennapok során. Teljesen egyedi kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fülbe.

Tovább
Fülmögötti hallókészülék

Fülmögötti hallókészülék

A fülmögötti hallókészülékek diszkréten, a fülkagyló mögött meglapulva biztosítja a tiszta hallást. A különböző programlehetőségeknek köszönhetően teljesen egyénre szabva nyújt megoldást a hallásproblémára.

Tovább
Ékszer hallókészülék

Ékszer hallókészülék

Egy csepp elegancia és a hallás öröme Önnek is jár! Egy csodás fülbevaló, mely láthatatlanná teszi a benne rejlő hallókészüléket.

Tovább

Jelentkezzen hallókészülék tesztelőnek!

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező