A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

2023 Téli Victofon Nyereményjáték

VICTOFON TÉLI NYEREMÉNYJÁTÉKA!

Nyerje meg 3 db Samsung Galaxy A52 okostelefonjaink egyikét egy ingyenes és fájdalommentes hallásvizsgálattal!

Vegyen részt egy díjmentes hallásvizsgálaton országszerte megtalálható hallásvizsgálóink egyikében 2023. január 1. és 2023. március 31. között és nyerje meg 3 db Samsung okostelefonunk egyikét! Siessen, az időpontok folyamatosan fogynak!

 

AZ OKOS HALLÓKÉSZÜLÉK JÖVŐJE

Tartsa a kezében az irányítást, próbálja ki az innovatív hallókészülékeinkhez kifejlesztett applikációkat!

Az ingyenesen és könnyen használható okostelefon applikációk mindent megadnak Önnek ahhoz, hogy személyes preferenciái szerint kihozhassa a maximumot a hallókészülékéből és kezébe vehesse hallása irányítását. 

Okostelefonja áttekinthető és felhasználóbarát felületet biztosít, így könnyen módosíthatja hallókészüléke programjait, változtathat a beállításokon, és el is mentheti azokat. Tölthető hallókészülék esetén még az akkumulátor töltöttségét is követheti. Némítaná vagy növelné hallókészüléke hangerejét? Az app segítségével az érintőképernyőn egy mozdulattal könnyen megteheti ezt. 

Sosem volt ennél egyszerűbb hallókészülékének finomhangolása. Jöjjön el ingyenes hallásvizsgálatunkra és nyerjen egy okostelefont, amivel könnyen irányíthatja akár hallókészülékét is! A hallásvizsgálat időpontok folyamatosan fogynak, így érdemes minél hamarabb jelentkeznie!

A Victofon nyereményjátékában és a sorsoláson részt vehet minden olyan igazoltan hallássérült, nem cselekvőképtelen természetes személy, aki 2023.01.01. és 2022.02.28. között online vagy offline módon jelentkezik a Victofon Kft. 2023.Téli kampányára és 2023.01.01.-2023.03.31. között hallásvizsgálaton vesz részt valamely kijelölt Victofon hallásvizsgálóban. A nyereményjátékkal és sorsolással kapcsolatos részletes információk a https://www.victofon.hu/hu/victofon-nyeremenyjatek-szabalyzat_2023 oldalon találhatóak. A kijelölt audiológiák listája a https://www.victofon.hu/hu/a-victofon-nyeremenyjatekban-resztvevo-audiologiak-2022 oldalon található.

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

ZSEBNYI ERŐ, AMI SOSEM HAGYJA CSERBEN

A kicsi és exkluzív, hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorral rendelkező tölthető hallókészülékek környezetbarát módon növelik a komfortérzetét és teszik könnyebbé a mindennapjait. Tölthető hallókészülékeink kiváló hangminőséget és úttörő funkciók kombinációját biztosítja egyetlen kompakt eszközben.

Használata pedig nem is lehetne egyszerűbb. Helyezze be hallókészülékét a töltőjébe éjszaka, és reggelre teljesen feltöltött eszközre ébredhet. Az új, könnyen használható hordozható töltők pedig nagyobb szabadságot biztosítanak az élet élvezetéhez útközben.

A zsebben is könnyedén tárolható töltőtokkal gyorsan és egyszerűen töltheti vezeték nélküli hallókészülékét. A teljes feltöltésig mindössze 3 órát kell várnia és utána akár 30 órán keresztül élvezheti - TV vagy zene streamelése mellett is – a kristálytiszta hangokat. Így tölthető hallókészüléke reggeltől estig a társa lesz a kihívásokkal teli mindennapokban. Felejtse el a hallókészülék elemek okozta kötöttségeket, váltson tölthető hallókészülékre és töltse fel az életet több erővel, szabadsággal és rugalmassággal!

Próbálja ki most tölthető hallókészülékeinket, jelentkezzen ingyenes hallásvizsgálatunkra most! Ráadásul most a hallásvizsgálattal egy okostelefont is nyerhet! Siessen az időpontok folyamatosan fogynak!

Csúcstechnológiás hallókészülékeink csak Önre várnak, hogy végre kipróbálja őket! Jelentkezzen most ingyenes hallásvizsgálatra! 

ok, amiért érdemes jelentkeznie 

100% ingyenes

kötelezettségektől mentes

a próbahordást teljes körű hallás- és beszédértés vizsgálat előzi meg

biztonságos vizsgálat, maximális higiénia

a legmodernebb, szinte láthatatlan modellek széles kínálatából választhat

testre szabott tanácsadással segítjük Önt

hallókészülékünket mindennapi körülmények között is kipróbálhatja

egyeztetett időpont - nincs sorbanállás

Várjuk azok jelentkezését, akik

hallókészülékkel élnek, és minimum 6 éve használják azt
vagy nem rendelkeznek ugyan hallókészülékkel mégis úgy érzik, a megfelelő
modell megtalálása minőségi változást hozna a mindennapjaikba

Mi várható jelentkezését követően?

  1. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  2. Megbeszéljük a felmerülő kérdéseket, illetve a hallásvizsgálat helyét és idejét.
  3. A szakszerű hallásvizsgálatot és egyéni tanácsadást követően közösen kiválasztjuk és beállítjuk az Önnek legoptimálisabb hallókészüléket.
  4. A próbahordási megállapodás aláírása után megkezdheti a díjmentes próbahordást, és ezáltal az újfajta élmények gyűjtését.

Próbálja ki, milyen az élet Victofon hallókészülékkel!

Erre pedig hagyunk Önnek elegendő időt. Annak kiderítése, hogy a hallókészülék megfelel-e az Ön igényeinek, időigényes.
Érdemes sokféle élethelyzetben és környezetben viselnie azt — ezért van a próbahordás.
Hiszünk benne, hogy ez idő alatt minőségbeli változást fog tapasztalni!

Fontos számunkra, hogy a hallássérülteket bevonjuk a halló társadalomba.
Testre szabott hallókészülékeink szebbé tehetik a mindennapjait. Így újra

osztozhat a családi programok örömeiben

élvezheti a baráti beszélgetéseket

könnyű lesz a családdal az online kapcsolattartás

kényelmes a telefonálás

élvezetes a televíziózás

aktív részese lehet a munkahelyi megbeszéléseknek

új élményekre tehet szert

örömteli lehet a bevásárlás