A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Ajándékozza meg magát a tiszta hallás örömével!

Ingyenes hallásvizsgálat

Idén karácsonykor szabaduljon meg korlátaitól és éljen újra felhőtlen életet! Az ünnepek alatt nincs fontosabb, mint a családdal együtt eltöltött idő. Ugye Ön sem szeretné kihagyni ezt a felemelő pillanatot azért, mert nem érti azt, amit Önnek mondanak? 

Próbálja ki 2 héten keresztül INGYEN az ünnepi sürgés-forgásban innovatív hallókészülékeinket és kapcsolódjon be újra a családi beszélgetésekbe!

Jelentkezzen díjmentes hallásvizsgálatunkra* még ma, és élvezze a hallás örömét akár már holnap!

EGYETLEN HALLÓKÉSZÜLÉK, MEGANNYI LEHETŐSÉG

A kandallóban pattogó tűz, az izgatott unokák boldog kacaja, a csengő csilingelése vagy épp a családtagok nyüzsgő beszélgetései... ezek azok a hangok, amik igazán különlegessé és emlékezetessé teszik az ünnepi időszakot.

Ugye nem szeretne ezekről lemaradni? Válassza könnyen kezelhető és okos hallókészülékeinket, melyek ellenálló külsővel és modern belsővel, minden nap azért dolgoznak, hogy Önnek a karácsonyi asztalnál se kelljen csendben ülnie. A 360 °-os hang lokalizációt biztosító készülékeink visszaadják a természetes hallásélményt, így minden fontos hangot újra magabiztosan hallhat. Az egyedülálló tulajdonságok sokasága és azok kombinációja teszi hallókészülékeinket nélkülözhetetlen eszközzé.

Idén karácsonykor bízza hallását okos hallókészülékeinkre, jelentkezzen most ingyenes hallásvizsgálatra, amit egy díjmentes, 2 hetes hallókészülék próbahordás* követ!


A felhőtlen karácsony csak egy karnyújtásnyira van Öntől!

Jelentkezzen most INGYENES hallásvizsgálatunkra, melyet egy díjmentes hallókészülék próbahordás követ. A Victofon hallókészülékek széles választéka, minden árkategóriában és típusban csak arra várnak, hogy végre kipróbálja őket.

Már csak pár lépés! Töltse ki űrlapunkat és csapjon le a szabad helyek egyikére! Kollégáink szinte azonnal felveszik Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. 

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

Várjuk azok jelentkezését, akik

hallókészülékkel élnek, és minimum 6 éve használják azt
vagy nem rendelkeznek ugyan hallókészülékkel mégis úgy érzik, a megfelelő
modell megtalálása minőségi változást hozna a mindennapjaikba

Mi várható jelentkezését követően?

  1. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  2. Megbeszéljük a felmerülő kérdéseket, illetve a hallásvizsgálat helyét és idejét.
  3. A szakszerű hallásvizsgálatot és egyéni tanácsadást követően közösen kiválasztjuk és beállítjuk az Önnek legoptimálisabb hallókészüléket.
  4. A próbahordási megállapodás aláírása után megkezdheti a díjmentes próbahordást, és ezáltal az újfajta élmények gyűjtését.

Próbálja ki, milyen az élet Victofon hallókészülékkel!

Erre pedig hagyunk Önnek elegendő időt. Annak kiderítése, hogy a hallókészülék megfelel-e az Ön igényeinek, időigényes.
Érdemes sokféle élethelyzetben és környezetben viselnie azt — ezért van a próbahordás.
Hiszünk benne, hogy ez idő alatt minőségbeli változást fog tapasztalni!

Fontos számunkra, hogy a hallássérülteket bevonjuk a halló társadalomba.
Testre szabott hallókészülékeink szebbé tehetik a mindennapjait. Így újra

osztozhat a családi programok örömeiben

élvezheti a baráti beszélgetéseket

könnyű lesz a családdal az online kapcsolattartás

kényelmes a telefonálás

élvezetes a televíziózás

aktív részese lehet a munkahelyi megbeszéléseknek

új élményekre tehet szert

örömteli lehet a karácsonyi bevásárlás

*A próbahordást egy ingyenes és teljes körű hallásvizsgálat előzi meg. A hallásvizsgálatot audiológus szakembereink végzik.
A próbahordáson résztvevők kiválasztásának jogát fenntartjuk. Csak halláscsökkenéssel rendelkező egyén vehet részt a próbahordásban.
A Victofon Kft. fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben a próbahordásra kiadott hallókészülékért kauciót kérjen. A kaució mértéke nem haladhatja meg a NEAK árlista alapján a hallókészülék teljes árát.
A hallókészülék megvásárlása esetén a kaució beleszámít a vételárba. A hallókészülék próbahordás utáni visszaadása esetén – amennyiben a hallókészülék nem sérült – a teljes kaució visszajár. Sérülés vagy elvesztés esetén a „Hallókészülék próbahordási megállapodás” megfelelő rendelkezései az irányadóak.